• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi akşamlar anne adayları.. Ben artık mayıs annesi değilim.. Dün 2. Tahlil sonuçlarımı alınca ve beta değerim 1 hafta öncesiyle aynı olunca apar topar ctesiye randevu aldığım doçent dra dün gittim.. Muhtemelen sağlıksız bir gebelik ve kese boş dedi sağlıklıda olsa alınması taraftRıyım çünkü çok büyük miyomun var dedi ameliyat olmam lazımmış.. Bugun kürtaj oldum keseyi aldılar dünden beri çok moralsiz ve ağlamaklıyım.. 1 ay sonra gebelik hormanlarım normale inince tetkikler yapılıp ameliyat olucam Allahın izniyle.. Hepinizi iyi ki tanımışım 9 aylık bir maratondan ve sizden ayrıldığım için üzgünüm hepinize sağlıklı gebelik ve evlatlar diliyorum. Sağlıcakla kalın
Canım bende üzüntünü paylaşıyorum.Rabbimin izniyle en kısa zamanda bebişlerini kucağına al

Arkadaşlar Demir'i düşük çıkıpda Demir ilacı kullanan varmı bizim doktor 3. Aydan sonra başlayalım dedı bıkac ark konuştum Dr öğrenır öğrenmez ilaç vermişte kafam karıştı
banada doktorun biri yazdı diğeri 3 aydan sonra dedi hatta ben kullandım 3 gün sonra bıraktım

İyi akşamlar anne adayları.. Ben artık mayıs annesi değilim.. Dün 2. Tahlil sonuçlarımı alınca ve beta değerim 1 hafta öncesiyle aynı olunca apar topar ctesiye randevu aldığım doçent dra dün gittim.. Muhtemelen sağlıksız bir gebelik ve kese boş dedi sağlıklıda olsa alınması taraftRıyım çünkü çok büyük miyomun var dedi ameliyat olmam lazımmış.. Bugun kürtaj oldum keseyi aldılar dünden beri çok moralsiz ve ağlamaklıyım.. 1 ay sonra gebelik hormanlarım normale inince tetkikler yapılıp ameliyat olucam Allahın izniyle.. Hepinizi iyi ki tanımışım 9 aylık bir maratondan ve sizden ayrıldığım için üzgünüm hepinize sağlıklı gebelik ve evlatlar diliyorum. Sağlıcakla kalın
Canım çok geçmiş olsun.rabbim tez vakitte hayırlısından tekrar nasip etsin inş

Listeye beni de ekler misiniz. esra/yaş 33/samsun/sat 31/07/2014/muhtemel doğum tarihi 08/05/2015 . tüp bebek benimki

Son düzenleme:
Bilmem ki ondan haberim yok:KK17: Ben oğluma hamileyken çok üşürdüm ilk 3 ay Temmuz'da anneciğim oğlun olacak sıtmayla erkek olur derdi.. Bunuda kız yaparsam söylerim :KK49:
yaa gercekten ölemiki bnm iki oğlum ar bu kız olur diye dua ediyorum ismi bile hazır esimde kızımız olsun cok istiyor hamileliğim süpriz oldu ama kız olsması için arastırıyorduk neler yapmak gerek diye hayırlısı bklm eğer buda erkek olursa 4. bebği bile düşünüyorum Rabbim herkesin gönlünd2kini hayırlısıyla nasip etsin İnsallah :)

yaa gercekten ölemiki bnm iki oğlum ar bu kız olur diye dua ediyorum ismi bile hazır esimde kızımız olsun cok istiyor hamileliğim süpriz oldu ama kız olsması için arastırıyorduk neler yapmak gerek diye hayırlısı bklm eğer buda erkek olursa 4. bebği bile düşünüyorum Rabbim herkesin gönlünd2kini hayırlısıyla nasip etsin İnsallah :)
iki erkek hamileliğin nasıldı mesala lekelenme olunca erkek diyorlar yada sana göre farklı bi durum varmı

Ayy kizlar az once esime onu ozledigimi soyledim o da diyor ki "ben artik istemiyorum bebekten dolayi" :KK48: hamile olan ben degilim de esim sanki :KK70:deli bu adam yaa

iki erkek hamileliğin nasıldı mesala lekelenme olunca erkek diyorlar yada sana göre farklı bi durum varmı
yok cnm ben cok erken öğrendim hamileliğimi henüz bi belirtim yok ama dün gece sıtma tuttu kan değerlerimde iyi halbu ki bugünde migrenim tuttu ki bu bnm en belirgin hamilelik belirtilerimden bu günden sonra 4 ay cekerim migreni migren 5 kilo verdirdi diğerlerinde onun dızında yaklasık 4 haftalığız belirtiler için erken sanki

yok cnm ben cok erken öğrendim hamileliğimi henüz bi belirtim yok ama dün gece sıtma tuttu kan değerlerimde iyi halbu ki bugünde migrenim tuttu ki bu bnm en belirgin hamilelik belirtilerimden bu günden sonra 4 ay cekerim migreni migren 5 kilo verdirdi diğerlerinde onun dızında yaklasık 4 haftalığız belirtiler için erken sanki
evet daha cok erken gerçi değişiyor her hamilelikte belirtiler herkes farklı söylüyor tamamen yumurtlama olayı ve spermler inş seninde gönlüne göre olur

evet daha cok erken gerçi değişiyor her hamilelikte belirtiler herkes farklı söylüyor tamamen yumurtlama olayı ve spermler inş seninde gönlüne göre olur
sagol cnm Rabbim en iyi bilendir lakin nefis işte olmayanı umuyor iki oğlan olunca kız geciyor gönlümüzden herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin g2risi tefrruat :)

Daha geçmi gideyim yani canım? Kaçıncı hafta da mesela?
Aramızda tam iki hafta var canım
Hrm keseyi hem kalbi duymak için bekledim ben 6+3 te gittim
Istersen sen de bekle üzülüyorsun çünkü duyamayınca
Ben ilk devlete gittim duyamayınca çok üzüldüm
Ertesi gün özelde duydum çok şükür :)

İnşallah canım Allah sana bir prenses nasip eder sağlıkcakla bu kadar ateşliysen kız geliyordur belki de:KK36:4 çocukta çok be canım ben 2. Den bile tırsıyorum:KK53:

E="Ariver, post: 36885463, member: 527775"]neredesin canım ona göre öneriyim sana doktor...[/QUOTE]
Canim nen reyhanlidayim maalesef ama Dr ve hastane için hataya gidip gelicem soru değil gidiş geliş öneri yerini bekliyorum canım

Y
yaptırdınız mı testleri? ben sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum bakalım hepsini yaparlar inş.

bu arada çok soru sordum ama bugünkü son sorum şu folibiol kullananlar ilacı nasıl kullanıyorsunuz? her gün? günde iki? haftada iki?

ben hamile kalmadan önce doktorum haftada iki pzt-perşembe iç demişti. şimdiki doktorum da aynı ilacı verdi ama yazmamış kaç tane içmem gerektiğini bilemedim aynı mı devam etmeliyim yoksa günde bir mi almalıyım. çünkü prospektüsünde günde bir kez yazıyor

YPtirdim cnm testleri ozelde yaptirdik hem vaktimiz yoktu arastiracak hem de bi an once bitsin diye.200e yakin bi ucret odedik.rubella igg ve cmv igg degerleri pozitif cikti.doktolrla da konustum onceden gecirilmis oldugu anlamina geliyor bir sikintisi yok dedi.

İnşallah canım Allah sana bir prenses nasip eder sağlıkcakla bu kadar ateşliysen kız geliyordur belki de:KK36:4 çocukta çok be canım ben 2. Den bile tırsıyorum:KK53:
belki eski kafalı bulabilirsiniz ama eşimde bende cok ilgili birer anne babayız bu yüzden cok cocuk istiyoruz bu duyguyu anlamanız için beni tanımanız gerek maddi tarafına gelirsek Rabbim darda koymaz rızkı veren o şimdilik 3 te kararlıyız. atesli derken neyi kastettin anlamadim ama ben arkadas sıtma tutunca erkek oluyor deyince acaba diyerek paylastım herkesin hakkında Hayırlısı

Son düzenleme:
Back