2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam arkadaşlar bende Dr gittim aslında p.tesi gidecektim ama ağrım olunca duramadım . kesemiz 7 mm, kalp atışı gözükmedi , bebekte . Sizlerin kese boyu haftayla uyumlumuydu benimki uymuyo

Selam arkadaşlar bende Dr gittim aslında p.tesi gidecektim ama ağrım olunca duramadım . kesemiz 7 mm, kalp atışı gözükmedi , bebekte . Sizlerin kese boyu haftayla uyumlumuydu benimki uymuyo
Benim kesem 13,57 mm doktor cok iyi oldugunu soyledi. Ben pek anlamiyorum. Ama insaallah kalp atislarini da duyariz. Benim cumaya tekrar randevum var bebegi gormek icin.

İyi aksamlar kizlar bugün kontrolüm vardi keseyi karindan ultarsonla gorebildik oluşum baslamis dedi Dr ama kalp atisini duyamadik haftaya tekrar cagirdi bu gün duyariz diye baya heyecan yapmistim herşey yolunda dedi inşallah haftaya duymak nasip olur

Yok canım eski kafalılıkla ne ilgisi var o tamamen insanın psikolojik ve maddesel olarak bakabilmesiyle ilgili.. Benim ablamında 3 çocuğu var daha doğursa doğuracak.. Bana sıcak basıyor kızım mı olacak dememiş miydin?? O yüzden ateşli dedim başka neyi kastedebilirim ki..

Benim kesem 13,57 mm doktor cok iyi oldugunu soyledi. Ben pek anlamiyorum. Ama insaallah kalp atislarini da duyariz. Benim cumaya tekrar randevum var bebegi gormek icin.
. kese oluşumdan sonra günde 1 mm büyür dedi dr . Kafama takıldı sadece . Şu aralar herşeyi takıntı yaptım sanırım. herşey yolunda gider hepimiz için inşallah

E="Ariver, post: 36885463, member: 527775"]neredesin canım ona göre öneriyim sana doktor...
Canim nen reyhanlidayim maalesef ama Dr ve hastane için hataya gidip gelicem soru değil gidiş geliş öneri yerini bekliyorum canım[/QUOTE]

Canım ben Mozaik hastanesine Fevzi Gunala gidiyorum çok da memnunum ondan.tavsiye edebilirim. Mozaik teki bütün doktorlar çok iyi

günaydın arkadaşlar biz kalp atışını duyduk ama benimde miyomlarım var benim gibi olan var mı umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağıza alırız

E="nur1212, post: 36893098, member: 597189"]Canim ben ismimi goremedim benide eklermisin yas:26 sat:29 temmuz[/QUOTE]
Sehir: konya
b.d.t: 10.05.2015

yok cnm sıcak basmıyor yanlıs bi izl3nim uyandırmısım tersine sıtma tutuyor sık sık ben sıtma tutunca erkek oluyor d3nince üzüldümde yazdım cok heveslenmemeli insan bu sefer cok kaptırdım kendimi iyi etmiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…