- 10 Mayıs 2012
- 35
- 13
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kesem 13,57 mm doktor cok iyi oldugunu soyledi. Ben pek anlamiyorum. Ama insaallah kalp atislarini da duyariz. Benim cumaya tekrar randevum var bebegi gormek icin.Selam arkadaşlar bende Dr gittim aslında p.tesi gidecektim ama ağrım olunca duramadım . kesemiz 7 mm, kalp atışı gözükmedi , bebekte . Sizlerin kese boyu haftayla uyumlumuydu benimki uymuyo
belki eski kafalı bulabilirsiniz ama eşimde bende cok ilgili birer anne babayız bu yüzden cok cocuk istiyoruz bu duyguyu anlamanız için beni tanımanız gerek maddi tarafına gelirsek Rabbim darda koymaz rızkı veren o şimdilik 3 te kararlıyız. atesli derken neyi kastettin anlamadim ama ben arkadas sıtma tutunca erkek oluyor deyince acaba diyerek paylastım herkesin hakkında Hayırlısı
. kese oluşumdan sonra günde 1 mm büyür dedi dr . Kafama takıldı sadece . Şu aralar herşeyi takıntı yaptım sanırım. herşey yolunda gider hepimiz için inşallahBenim kesem 13,57 mm doktor cok iyi oldugunu soyledi. Ben pek anlamiyorum. Ama insaallah kalp atislarini da duyariz. Benim cumaya tekrar randevum var bebegi gormek icin.
Kafaya takacak bisey yok canim. Bu gunlerin tadini cikaralim. Yoksa evlatlarimiz da bizim gibi stresli olacak haa. kese oluşumdan sonra günde 1 mm büyür dedi dr . Kafama takıldı sadece . Şu aralar herşeyi takıntı yaptım sanırım. herşey yolunda gider hepimiz için inşallah
Haklısın ben en iyisi uyuyayım sakin ve sabırlı olmak en iyisi herkese iyi gecelerKafaya takacak bisey yok canim. Bu gunlerin tadini cikaralim. Yoksa evlatlarimiz da bizim gibi stresli olacak haa
Canim nen reyhanlidayim maalesef ama Dr ve hastane için hataya gidip gelicem soru değil gidiş geliş öneri yerini bekliyorum canım[/QUOTE]E="Ariver, post: 36885463, member: 527775"]neredesin canım ona göre öneriyim sana doktor...
bu arada kan uyuşmazlığı olan varmı?
Canim ben ismimi goremedim benide eklermisin yas:26 sat:29 temmuzY-Dilara .!.:Anne adaylarımızı şimdiden kutlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Anne adaylarımızı şimdiden kutlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
bizim sizinle aynı sanırım günlerimiz:) doktora gittinizmi hiç?ben de varııımm yaş 29 şehir konya sat 1 ağustos bdt 9 Mayıs şimdiden teşekkürler
yok cnm sıcak basmıyor yanlıs bi izl3nim uyandırmısım tersine sıtma tutuyor sık sık ben sıtma tutunca erkek oluyor d3nince üzüldümde yazdım cok heveslenmemeli insan bu sefer cok kaptırdım kendimi iyi etmiyorum aslındaYok canım eski kafalılıkla ne ilgisi var o tamamen insanın psikolojik ve maddesel olarak bakabilmesiyle ilgili.. Benim ablamında 3 çocuğu var daha doğursa doğuracak.. Bana sıcak basıyor kızım mı olacak dememiş miydin?? O yüzden ateşli dedim başka neyi kastedebilirim ki..