- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.701
canim bana doktor nazalnem burun spreyi yazdi belki sana da iyi gelirHosgeldiin
Canim kakasi biraz daha iyi gibi. Ama burnu akiyo oksuruyo nolcak bilmiyorum. Serum fizyolojikle aspire ediyorum burnunu. Yine doluyo. Napmaliyim
Bizde de daha tık yokMaşallah kuzuya. Biz daha1 tane cikaramadik.
O nasil canim. Ben bruno kullaniyorum. O fısfıs gbi bsy mi? Bi bakayim nettencanim bana doktor nazalnem burun spreyi yazdi belki sana da iyi gelir
Bizde de daha tık yok
evet fisfis canimO nasil canim. Ben bruno kullaniyorum. O fısfıs gbi bsy mi? Bi bakayim netten
canım ıhlamura elma suyu koy bide, günde 2-3 kere ver, toplamda 1 çay bardağı kadar olsun. Burnunu sürekli açık tut temizle, öksürük için prospan die bitkisel bi şurup verdi bize çok iyi geldi. Bide 7 gün sürer grip virüsü dedi, dinlensin bol bol dedi. Bide onu odadan çıkartarak bol bol havalandırKizlarr bebegim grip oldu galibaoksuruyo , hapsiriyo burnu cok akiyo. Napmaliyim bi care ne onerirsiniz. Ihlamur verdim kac ml wermeliyim kasikla veriyorum. Buhar makinasini calistiriyorum. Napicam siz ne yaptiniz??
yoğurdun soğukmuydu ki canım, serçe parmağını sok elini yakmayacak ama yine de sıcak olmalı. Bide yoğurdu katıp iyice karıştırma, dipten 2-3 kere çevir kafiSlm anneler nasılsınîz @cilekli turtam hoşgeldin özlettin kendini @Nehir Baran ı da merak ediyorum haberi olan var mı?bende oğlum uyumusken bi gireyim dedim artık gündüz uykuları çok bozuldu gecede emzigi düştükçe uyanıyor üstünü çok açıyor ya yanıyor çocuk terliyor açınca üsüyor sabaha kadar başını bekliyorum bizimde dışımızdan çıkacak herhalde durmadan emzigi ısırıyor çeneme yanağıma saldırıyor parmak hep ağzında sürekli salya akıtıyor insallah atessiz atlatırız su dönemi ya bu arada bi yogurt mayaliim dedim agzıma yuzume bulastirdim hic tutmadı bildiginiz süt yani hic beceremedim bu aralar sadece corba ve meyve püresi yiyo yogurt da vermek istiuorum ama beceremiyorum ek gıda olayı tam oturmadı bizde hep rutin seyler veriyorum ben cici bebe taraftarı degilim kızlar içime sinmiyor vermek oğlum bayan oturmaya başladı kuşakta hep oturuyor destekli de bide desteksiz de az bise oturuyor sonra pat düşüyor ama daha dönemiyor
Canim cok sagol uygulicam hepsini. Ihlamuru nasil yapim tarif eder misin hep taze mi yapayim. Ilk esim yapti aktar tarif etmis, sende yazar msin zahmet olmazsa?canım ıhlamura elma suyu koy bide, günde 2-3 kere ver, toplamda 1 çay bardağı kadar olsun. Burnunu sürekli açık tut temizle, öksürük için prospan die bitkisel bi şurup verdi bize çok iyi geldi. Bide 7 gün sürer grip virüsü dedi, dinlensin bol bol dedi. Bide onu odadan çıkartarak bol bol havalandır
yoğurdun soğukmuydu ki canım, serçe parmağını sok elini yakmayacak ama yine de sıcak olmalı. Bide yoğurdu katıp iyice karıştırma, dipten 2-3 kere çevir kafi
Slm anneler nasılsınîz @cilekli turtam hoşgeldin özlettin kendini @Nehir Baran ı da merak ediyorum haberi olan var mı?bende oğlum uyumusken bi gireyim dedim artık gündüz uykuları çok bozuldu gecede emzigi düştükçe uyanıyor üstünü çok açıyor ya yanıyor çocuk terliyor açınca üsüyor sabaha kadar başını bekliyorum bizimde dışımızdan çıkacak herhalde durmadan emzigi ısırıyor çeneme yanağıma saldırıyor parmak hep ağzında sürekli salya akıtıyor insallah atessiz atlatırız su dönemi ya bu arada bi yogurt mayaliim dedim agzıma yuzume bulastirdim hic tutmadı bildiginiz süt yani hic beceremedim bu aralar sadece corba ve meyve püresi yiyo yogurt da vermek istiuorum ama beceremiyorum ek gıda olayı tam oturmadı bizde hep rutin seyler veriyorum ben cici bebe taraftarı degilim kızlar içime sinmiyor vermek oğlum bayan oturmaya başladı kuşakta hep oturuyor destekli de bide desteksiz de az bise oturuyor sonra pat düşüyor ama daha dönemiyor
tattırmaya başladık.2 aylıkken göğsümde çok kötü yaralar oldu kızımın ağzıda pamukçuk bidahada tutmadı hiç göğsümü buzamana kadar sağdım pompayla bebeğin emmesiyle bir değilmiş ne yazıkki yapmadığım şey kalmadı çok şükür bu aya kadar geldik ya canım napalım ek gıdayada başladık zaten siz başladınızmı?
benden önce spring_0 ve skelebeks yazmış10 gundur emmeyen kizim bugun yavastan emmeye basladi şükürlerolsun. Ama ne goreyim sutum kesilme derecesinde azalmis okadar uzuldumkine yapip edip artirmam lazım mamadan kurtulmaliyim ... sizde sut artmasi icin ise yarayan seyler neler, önerisi olan varsa cok sevinirim.
Odanin havasi kuruyo olabilir canim.. Buhar makinasi felan ise yarar mi acaba.. Ya da kettle da su kaynatsan bebegin odasinda..Canim kakasi biraz daha iyi gibi. Ama burnu akiyo oksuruyo nolcak bilmiyorum. Serum fizyolojikle aspire ediyorum burnunu. Yine doluyo. Napmaliyim
Uykuya daliyo da , uykuda kalamiyo bu sefer deIlgaz nasill geceleyin uykuya zor mu daliyor hala canim
İnşallah cnm saol. Hemen deneyeceğimCanim rezene ic bol bol, cici bebe ye, tatli da cok arttiriyo, cici bebe ve rezene tarafimdan defalarca denendi onaylandi. Hatta ödül alabilir o derece...
Ne guzel emmeye baslamis kuzun tekrar, zaten o emdikce articak oyle dusun icin de rahat olsun :)
O benim icin biraz zor uyu yat kalk sadece emzir zor biraz:) tatli yiye yiye de kilo almisim bi guzelllllcanım tomrisin emzirme notlarında emzirme kampından bahsediyo, bi dene istersen. Yapanlar sütün bariz şekilde arttığını söylüyorlar
Off yavrum yaaaa hastalik ustune hastalik cekiyor cok gecmis olsun cnmKizlarr bebegim grip oldu galibaoksuruyo , hapsiriyo burnu cok akiyo. Napmaliyim bi care ne onerirsiniz. Ihlamur verdim kac ml wermeliyim kasikla veriyorum. Buhar makinasini calistiriyorum. Napicam siz ne yaptiniz??
Canim onceki gun mayaladim bende bebegime vermeye baslayacagim cunku 10 gun sonra 6ayligix inşallah. Anlatayim belki isine yarar.Slm anneler nasılsınîz @cilekli turtam hoşgeldin özlettin kendini @Nehir Baran ı da merak ediyorum haberi olan var mı?bende oğlum uyumusken bi gireyim dedim artık gündüz uykuları çok bozuldu gecede emzigi düştükçe uyanıyor üstünü çok açıyor ya yanıyor çocuk terliyor açınca üsüyor sabaha kadar başını bekliyorum bizimde dışımızdan çıkacak herhalde durmadan emzigi ısırıyor çeneme yanağıma saldırıyor parmak hep ağzında sürekli salya akıtıyor insallah atessiz atlatırız su dönemi ya bu arada bi yogurt mayaliim dedim agzıma yuzume bulastirdim hic tutmadı bildiginiz süt yani hic beceremedim bu aralar sadece corba ve meyve püresi yiyo yogurt da vermek istiuorum ama beceremiyorum ek gıda olayı tam oturmadı bizde hep rutin seyler veriyorum ben cici bebe taraftarı degilim kızlar içime sinmiyor vermek oğlum bayan oturmaya başladı kuşakta hep oturuyor destekli de bide desteksiz de az bise oturuyor sonra pat düşüyor ama daha dönemiyor
Cnm Okadar da az mayalamaya gerek yok biraz fazla olsun çöpe mi gidecek fazla kalinca siz yiyiverirsiniz::)) dedigin gibi cabuk sogursa tutmaz. En manyiklisi konserve kavanozunda mayalamak. Yer de kaplamazBende cay bardagina mayalamaya calisiyordum ama ayni oluyordu denemedigim sey kalmadi koca tencere sut yogurt oluyo bardakta yogurt olmuyordu bardak küçük oldugu icin süt çabuk soguyomus ve tutmuyormus mayaladigim bardsgi sıcak su icine koyunca tuttu bana da kv soyledi
biz bi yere gitmedik canım site bakımdaydıAy kizlarrr nerdesiniz iki gundr canım sıkıldı
Biliyorum canım açılınca da kimse yazmamisbiz bi yere gitmedik canım site bakımdaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?