- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.681
Ben hamilelikte 20 kilo aldım.hala on var.uç aydr diyet yapiyrm arada sporla on kilo verdimSadece çatlak olsa benim sorunum hem kilo hem çatlak maşallah hepiniz kiloları verdiniz ben dahada çok aldım doğumdan sonra durumun vahim yani off bi spora diyete başlayabilsemmm
Zaten sütüm azdı pompayla sağarsk veriyodum bitmesin diye dikkat etmeden yedim geçen ay kesildi sütüm artık başlıycam bende gidip spora yazılıcam diyetisyene gidicem inşallah bende vermeye başlarımBen hamilelikte 20 kilo aldım.hala on var.uç aydr diyet yapiyrm arada spor in verdim
Verirsin canım İnsallah zaten hareketlenmeye başlıyorlar daha çok hareket edicez bebislerinizi arkasindanZaten sütüm azdı pompayla sağarsk veriyodum bitmesin diye dikkat etmeden yedim geçen ay kesildi sütüm artık başlıycam bende gidip spora yazılıcam diyetisyene gidicem inşallah bende vermeye başlarım
Aynı bizEslerinizle bebeğinizi paylasamadiginiz oluyo mu.benim kucagimdayken eşim kıskanıyor.eşimin kucagimdayken ben kıskanıyor um
bizim daha iyi oldu. daha iyi derken tartışm 0 gibi. tek derdimiz çocukKızlar eşlerinizle ilişkiniz yani iletişiminiz Nasıl? Bebişten sonra değişiklikler oldu mu olumlu ya da olumsuz? Hatta sorun yaşayan arkadaşlar vardı inşallah devam etmiyordur,düzelmiştir..
kg gider cnm dert etme. sütün niye kesildi canım yeniden gelmez mi süt kampla fln.Zaten sütüm azdı pompayla sağarsk veriyodum bitmesin diye dikkat etmeden yedim geçen ay kesildi sütüm artık başlıycam bende gidip spora yazılıcam diyetisyene gidicem inşallah bende vermeye başlarım
2 aylıkken göğsümde çok kötü yaralar oldu kızımın ağzıda pamukçuk bidahada tutmadı hiç göğsümü buzamana kadar sağdım pompayla bebeğin emmesiyle bir değilmiş ne yazıkki yapmadığım şey kalmadı çok şükür bu aya kadar geldik ya canım napalım ek gıdayada başladık zaten siz başladınızmı?bizim daha iyi oldu. daha iyi derken tartışm 0 gibi. tek derdimiz çocuk
kg gider cnm dert etme. sütün niye kesildi canım yeniden gelmez mi süt kampla fln.
Çok şükür Canım düzelmesine sevindim. Çocuk olunca farklı bir boyut kazanıyor evlilik de. Sevgimiz, saygımız hiç bitmesin hep iyi anlaşalım iyi birer aile olalım inşallahbizim daha iyi oldu. daha iyi derken tartışm 0 gibi. tek derdimiz çocuk
kg gider cnm dert etme. sütün niye kesildi canım yeniden gelmez mi süt kampla fln.
Beni Parol dan başka ilaç.geçirmiyor canım dün inanılmaz agriyordu ictim hemen başka var mi bilmiyorumKızlar parol dışında ağrı kesici kullanan var mi .basım çok agriyo parol geçirmeyecek diye icmiyorum zaten
Maşallah kuzuya. Biz daha1 tane cikaramadik.Bizim ikinci disimiz de çıktı arkadaşlar5 ay 1 haftaligiZ ilk disimiz 4 aylıkken çıktı
Canim rezene ic bol bol, cici bebe ye, tatli da cok arttiriyo, cici bebe ve rezene tarafimdan defalarca denendi onaylandi. Hatta ödül alabilir o derece...10 gundur emmeyen kizim bugun yavastan emmeye basladi şükürlerolsun. Ama ne goreyim sutum kesilme derecesinde azalmis okadar uzuldumkine yapip edip artirmam lazım mamadan kurtulmaliyim ... sizde sut artmasi icin ise yarayan seyler neler, önerisi olan varsa cok sevinirim.
canım tomrisin emzirme notlarında emzirme kampından bahsediyo, bi dene istersen. Yapanlar sütün bariz şekilde arttığını söylüyorlar10 gundur emmeyen kizim bugun yavastan emmeye basladi şükürlerolsun. Ama ne goreyim sutum kesilme derecesinde azalmis okadar uzuldumkine yapip edip artirmam lazım mamadan kurtulmaliyim ... sizde sut artmasi icin ise yarayan seyler neler, önerisi olan varsa cok sevinirim.
hoşgeldinben geldim :)
Hosgeldiinben geldim :)
Canim kakasi biraz daha iyi gibi. Ama burnu akiyo oksuruyo nolcak bilmiyorum. Serum fizyolojikle aspire ediyorum burnunu. Yine doluyo. Napmaliyimkelebekcik34 canim nasilsin? Kaplan nasil oldu
Ilgaz nasill geceleyin uykuya zor mu daliyor hala canimkelebekcik34 canim nasilsin? Kaplan nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?