- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.721
Acildigindan simdi haberim olduBiliyorum canım açılınca da kimse yazmamis
İyim canım kizimla ilgileniyirum iki gundr iyice huysuzlasti.dis eti kabarmış.çıkacak yakinda galiba.sen ve oğlun nasilsnAcildigindan simdi haberim oldu
Nasilsiniz?:)
Biz de cok sukur iyiyizİyim canım kizimla ilgileniyirum iki gundr iyice huysuzlasti.dis eti kabarmış.çıkacak yakinda galiba.sen ve oğlun nasilsn
Kizlar bebeğinizin mama kaşiğini tabağini falan nasil temizliyorsunuz deterjan kullanmak istemiyorum kafayi yemek üzereyim hijyen konusunda
Kizlar merhaba uzuuuuun zaman oldu girmeyeli bayaaa bi gelismeler oldu bizde oncelikle sehir degistirdik tasinma alisma derken 6 . aya az kaldi ek gida panigi basliyinca en iyi akil tanidiklarda olur diye atladim hemen baslanlar var mi? Neler uyguluyosunuz? Sevilen tariflerinizi paylasirmisiniz? , bayadir donuyodu oglum ama bu aralar baya 3 lu 4 lu donusler yapip halida surunuyo ve bi hafta icinde 2 disini birden cikardi
Cnm Okadar da az mayalamaya gerek yok biraz fazla olsun çöpe mi gidecek fazla kalinca siz yiyiverirsiniz::)) dedigin gibi cabuk sogursa tutmaz. En manyiklisi konserve kavanozunda mayalamak. Yer de kaplamaz
Canim sebze çorbasinin tarifini verir misin kaç dakika haşliyorsun buharda mi pişiriyorsun?yoğurdu kaç kaşik veriyorsun?biraz çok soru sordum amaCnn bizde 5,5 aylık olduk ek gıda da bende acemiyim verdiklerimi yazim elma armut püresi ev yapımı yoğurt sebze çorbası şimdilik bunları veriyorum haftaya da tarhana corbasini gececez yaa benim oğlum dönemiyor ama oturuyor disimizde kabardı alttaki bakalım ne zaman cikar
Canim sebze çorbasinin tarifini verir misin kaç dakika haşliyorsun buharda mi pişiriyorsun?
Canm ölçü doğrudur korkma sen ınş aşının huzursuzlugudurKizlar mrb..lutfen bana cvp verin..bugun 6. Ay asilarimizi olduk..kizimin vücudu sicak fakat alnindan ateşi yok. .ama elleri basinin arkasi cok sicak..sizce bilmedigimiz birsey mi var..simdi ayagimda salliyorum sayiklar gibi uyuyor..cok korktum..lutfen bi akil verin..atesini alindan olcer ölçek le olctum.36.8.. vucut isisi 37.3 37.5 felan ama sicak vucudu..
Canim sicak suyla yikayip steril makinasina koyuyorum mis gibi oluKizlar bebeğinizin mama kaşiğini tabağini falan nasil temizliyorsunuz deterjan kullanmak istemiyorum kafayi yemek üzereyim hijyen konusunda
Galiba oyle canim. ama ben uyumuyorum bekliyorum yinede.insallh birsey olmaz..Canm ölçü doğrudur korkma sen ınş aşının huzursuzlugudur
Steril etme makinası mı varmış... Ben şok ben manşet bi yaşıma daha girdimCanim sicak suyla yikayip steril makinasina koyuyorum mis gibi olu
Bu aşı larda iyimi kötü mu bilmiyoruz belki hastalanir diye yavrucaklar cok huzursuz oluyolarGaliba oyle canim. ama ben uyumuyorum bekliyorum yinede.insallh birsey olmaz..
Benim makinam yok ama canim almadim kaynamiş suda bekletiyorum ancakCanim sicak suyla yikayip steril makinasina koyuyorum mis gibi olu
Cnm bebisin durumu nasil. Bizimde haftaya asimiz varGaliba oyle canim. ama ben uyumuyorum bekliyorum yinede.insallh birsey olmaz..
Kizcagiz niye ceza aldin yine:)biz bi yere gitmedik canım site bakımdaydı
Evet canim kurutma bile yapiyoSteril etme makinası mı varmış... Ben şok ben manşet bi yaşıma daha girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?