2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bebe bisküvisi nekadar veriyorsun cnm
sabah ılk kalktıgında verıyorum 10 tane bıskuvı koyuyurom azck pekmez koyuyorm valla koca kaseyı bıtırıyor ara ogunlermz oluyor pırınc unu meyve puresı ama aynı zamanda emıyoruzda. fakat sadece bır gogusumu emıyor otekını ıstemıyor bende yetmıyor dıye dusunup verıyorum bunları

Kızlar karındaki çatlaklarnz için bişeyler yapyomusunuz ya da ne yapılabilir benim çok çatlağım var

acaba ne zamanın mesajı

kız bebe bisküvisi vermek ne kdr doğru. ztn yumurta yasak içinde illa ki vardır. mama için bile gereksiz kg yapar obez olur diyorlar. ek gıdaya yoğurt meyve sebze başlanıyor. süt zaten yasak. istersen ek gıdaya nelerle başlanacak diye bi bak.

bebişler maşallah pek bi hevesli sofraya oturmaya

benim telefonda bebein başucunda fön makinası sesi açık bilgisayarda takılıyorum. artık çıngırakmış eline oyuncakmış vermekle oyalanmıyor. yeni oyunlar falan bakayım internetten sıkılıp söyleniyor

sütle yapmıyormkı su ıle doktora sordum bır sakıncası olmadıgını soyledı ayrıca bızde onlarla buyuduk cok sukur bır sorunum yok bu kadar dert etmemk lazm =)

Masallah baya oburmuş paşa :))) bende baslayacagim yavastan. Ondan sordum. Yarasin ek gidalarrr:)

Kızlar eşlerinizle ilişkiniz yani iletişiminiz Nasıl? Bebişten sonra değişiklikler oldu mu olumlu ya da olumsuz? Hatta sorun yaşayan arkadaşlar vardı inşallah devam etmiyordur,düzelmiştir..

Kızlar eşlerinizle ilişkiniz yani iletişiminiz Nasıl? Bebişten sonra değişiklikler oldu mu olumlu ya da olumsuz? Hatta sorun yaşayan arkadaşlar vardı inşallah devam etmiyordur,düzelmiştir..
benım esım degısmedı gene aynı ama sankı bıraz daha ılgılı gıbı =)

Bizde sorunlu gibiyiz bütün ilgiyi kızına gosteriyo.bende kendimede ilgi bekliyorum yok ne yazikki

Sadece çatlak olsa benim sorunum hem kilo hem çatlak maşallah hepiniz kiloları verdiniz ben dahada çok aldım doğumdan sonra durumun vahim yani off bi spora diyete başlayabilsemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…