- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.741
Bdvde yine sakin duramamis springimKizcagiz niye ceza aldin yine:)
Ora nere:)Bdvde yine sakin duramamis springim
Yarin gelir
canım ben ilk günler İbrahim saraçoğlunun dediği gibi demleyerek yapıyodum ama ıhlamur hiiç suya geçmiyo bence 5 dk da, artık anam babam usulü :) bi tutam ıhlamuru demliğe koy, yıka süz. Sonra yine su koy, bi taşım kaynat, o ilk suyu dök, sonra yine su ekle, uzun uzun kaynat.. Ben 2-3 gün hem içiyorum hem bebeğime içiriyorum. 2-3 gün sonra yenisini hazırlıyorumCanim cok sagol uygulicam hepsini. Ihlamuru nasil yapim tarif eder misin hep taze mi yapayim. Ilk esim yapti aktar tarif etmis, sende yazar msin zahmet olmazsa?
blw yi araştırmanı tavsiye ederim canım, ben o yöntemi denicem inşKızlar merhaba kızım 17 temmuz doğumlu
Ocakta ek gidaya gecicem ama nasıl gecicegimi bilmiyorum yanlizim ve ilk bebeğim.
Ilk ne vermeliyim günde kaç defa normal mama vericekmiyim biberon.?
Yardımcı olurmusunuz bana kafam allak bullak :/ Bu arada ek gidaya geçerken bebeğim kabız olacak mı şu ara dış kasıntimiz var huzursuzuz.
blw yi araştırmanı tavsiye ederim canım, ben o yöntemi denicem inş
Ayy bebeklerimiz bu kadar mi benzer MehtappppKizlar bebekleriniz gogsunuzde kac dakika duruyor? Kac dakikada doyarlar. Benim kiz 5dk duruyor en fazla.
Benimde 5 dk tutuyodu simdi 4 e dustu yaklasik 2.5 aydir 5 dk tutuyoKizlar bebekleriniz gogsunuzde kac dakika duruyor? Kac dakikada doyarlar. Benim kiz 5dk duruyor en fazla.
Iste annelerine cektirecekler yaa. Her yolu deniyorlar. Durumu nasil oldu seninkininBenimde 5 dk tutuyodu simdi 4 e dustu yaklasik 2.5 aydir 5 dk tutuyo
Bide kac saate bir emziriyorsunda 5dk aliyoBenimde 5 dk tutuyodu simdi 4 e dustu yaklasik 2.5 aydir 5 dk tutuyo
Canim kaka tahlili yaptirdik dun gece, temiz cikti sukur . Ama bu gaz ilaci daha verdi gazi cok bebeginin dedi. Griple bogusuyoruz. Senin melegin nasil? Ben 2 saatte bir veriyorum canim aslinda saatte 1 wermeye calisiyorum ama kabul etmiyo. Yogurt yaptim veriyorum yemiyo muz yemiyo kiz bsy yemiyo bu deli edecek beni. Ne yedircem ben bilmiyorum tattiriyorum onu ögürüyoBide kac saate bir emziriyorsunda 5dk aliyo
Bugun saglik ocagina gittik 12 gunde 20 gram almis, sasirdim. 10 gun sonra bidaha bakilacak nolcak bilmiyorum. Dişleri mahvetti cocugumu kopek disleri kasiniyi habire istahi zaten pek yoktu gitti heptenBide kac saate bir emziriyorsunda 5dk aliyo
Tahlil temiz cikmis ne guzel demekki seninkinin derdi gaz ve dis....gribi de atlatir ins en kisa zamanda. .Canim kaka tahlili yaptirdik dun gece, temiz cikti sukur . Ama bu gaz ilaci daha verdi gazi cok bebeginin dedi. Griple bogusuyoruz. Senin melegin nasil? Ben 2 saatte bir veriyorum canim aslinda saatte 1 wermeye calisiyorum ama kabul etmiyo. Yogurt yaptim veriyorum yemiyo muz yemiyo kiz bsy yemiyo bu deli edecek beni. Ne yedircem ben bilmiyorum tattiriyorum onu ögürüyo
Canim sebze çorbasinin tarifini verir misin kaç dakika haşliyorsun buharda mi pişiriyorsun?yoğurdu kaç kaşik veriyorsun?biraz çok soru sordum ama
Yoo estağfurullah 1 havuç 1 patates 1 kabak 2 3 sal ıspanak 1 tatlı kaşığı bulgurlu az suda başlıyorum kontrol etti havuç patates iyice haslanan kadar kaynatın çok şu koyma sonradan blendirdan geçiriyorum soğuğunda az bise zeytinyağı koy bu kadar yogurduda küçük kasede veriyorum yani 3 4 tatlı kaşığı falan
Atlattik şükür. .ateslenmedi..4.aydada uc tane asi olmuştu ama bu sefer korktum işte.calpol vermedim bide ben direnc gostersin diye..ondan biraz korktum galiba .inşallah sizin bebek de kolayca atlatir..Cnm bebisin durumu nasil. Bizimde haftaya asimiz var
Atlattik şükürBu aşı larda iyimi kötü mu bilmiyoruz belki hastalanir diye yavrucaklar cok huzursuz oluyolar
Daha rota var bitmiyor bu aşilar...Atlattik şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?