• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sadece çatlak olsa benim sorunum hem kilo hem çatlak maşallah hepiniz kiloları verdiniz ben dahada çok aldım doğumdan sonra durumun vahim yani off bi spora diyete başlayabilsemmm
Ben hamilelikte 20 kilo aldım.hala on var.uç aydr diyet yapiyrm arada sporla on kilo verdim

Ben hamilelikte 20 kilo aldım.hala on var.uç aydr diyet yapiyrm arada spor in verdim
Zaten sütüm azdı pompayla sağarsk veriyodum bitmesin diye dikkat etmeden yedim geçen ay kesildi sütüm artık başlıycam bende gidip spora yazılıcam diyetisyene gidicem inşallah bende vermeye başlarım

Eslerinizle bebeğinizi paylasamadiginiz oluyo mu.benim kucagimdayken eşim kıskanıyor.eşimin kucagimdayken ben kıskanıyor um

Zaten sütüm azdı pompayla sağarsk veriyodum bitmesin diye dikkat etmeden yedim geçen ay kesildi sütüm artık başlıycam bende gidip spora yazılıcam diyetisyene gidicem inşallah bende vermeye başlarım
Verirsin canım İnsallah zaten hareketlenmeye başlıyorlar daha çok hareket edicez bebislerinizi arkasindan

Kızlar eşlerinizle ilişkiniz yani iletişiminiz Nasıl? Bebişten sonra değişiklikler oldu mu olumlu ya da olumsuz? Hatta sorun yaşayan arkadaşlar vardı inşallah devam etmiyordur,düzelmiştir..
bizim daha iyi oldu. daha iyi derken tartışm 0 gibi. tek derdimiz çocuk :D

kg gider cnm dert etme. sütün niye kesildi canım yeniden gelmez mi süt kampla fln.

bizim daha iyi oldu. daha iyi derken tartışm 0 gibi. tek derdimiz çocuk :KK70:

kg gider cnm dert etme. sütün niye kesildi canım yeniden gelmez mi süt kampla fln.
2 aylıkken göğsümde çok kötü yaralar oldu kızımın ağzıda pamukçuk bidahada tutmadı hiç göğsümü buzamana kadar sağdım pompayla bebeğin emmesiyle bir değilmiş ne yazıkki yapmadığım şey kalmadı çok şükür bu aya kadar geldik ya canım napalım ek gıdayada başladık zaten siz başladınızmı?

10 gundur emmeyen kizim bugun yavastan emmeye basladi şükürlerolsun. Ama ne goreyim sutum kesilme derecesinde azalmis okadar uzuldumki:KK43: ne yapip edip artirmam lazım mamadan kurtulmaliyim ... sizde sut artmasi icin ise yarayan seyler neler, önerisi olan varsa cok sevinirim.

bizim daha iyi oldu. daha iyi derken tartışm 0 gibi. tek derdimiz çocuk :KK70:

Çok şükür Canım düzelmesine sevindim. Çocuk olunca farklı bir boyut kazanıyor evlilik de. Sevgimiz, saygımız hiç bitmesin hep iyi anlaşalım iyi birer aile olalım inşallah

10 gundur emmeyen kizim bugun yavastan emmeye basladi şükürlerolsun. Ama ne goreyim sutum kesilme derecesinde azalmis okadar uzuldumki:KK43: ne yapip edip artirmam lazım mamadan kurtulmaliyim ... sizde sut artmasi icin ise yarayan seyler neler, önerisi olan varsa cok sevinirim.
Canim rezene ic bol bol, cici bebe ye, tatli da cok arttiriyo, cici bebe ve rezene tarafimdan defalarca denendi onaylandi. Hatta ödül alabilir o derece...
Ne guzel emmeye baslamis kuzun tekrar, zaten o emdikce articak oyle dusun icin de rahat olsun :)

canım tomrisin emzirme notlarında emzirme kampından bahsediyo, bi dene istersen. Yapanlar sütün bariz şekilde arttığını söylüyorlar

Back