2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende olmadım böyle iyi gibi sanki :)Karnım falan şiş ama bu sıkıntılı günlerde birde onunla uğraşmadim. .
Ya bi de benim cok beter geciyodu adetlerim. Bi seneden fazla zamandir olmayinca da unuttum nasil bisey oldugunu en son gecen sene agustos sonu adet olmus idim

Aynen yaaa valla psikolojik bozuldu hanımefendi yüzünden. Öyle yapayım saol

Gecen gun arkadaşlarım geldi hiç alamadı oynadı hatta onlarla. En iyisi sık sık misafir almak

Ay cnm allah şifa versin. Havalar soğudu çok dikkat et kendine

Kızlar bu sabah Oğluma peynir tattırayım dedim alt dudağına yalatırken dudağı aşağı çektim birde ne göreyim minnak minnak iki diş bana bakıyor şok şok çok erken diye hiç dikkat etmemiştim ama erken Değilmi yahu 1 Temmuz doğumluyuz daha bugün dört aylık olduk.

Doğru diyosun cnm haklısın. Ama kriz ani öyle bi krizi anlatamam. Ne meme alıyor ne sallanmayi kabul ediyor. Ne mama ne biberon. .. sadece gözlerini kapatıp deli gibi çığlık çığlığa ağlıyor. Herkes ayaklaniyor ne bilim inşallah atlattiriz ..... mecbur olmasam kesinlikle o ortamı terketmem. Sonuç, ikimizde ağlayan ağlayan çıkıyoruz. Benide şiirden aglayaglatiyor yani. Eşim bağırıyor falan. NYSE öyle işte
Yanii.

50cm boylarına bizi parmaklarını oynatiyorlar:) bakalım bugün annemlerdeyim ne olacakkk

Bencede erken canım maşallah yaaa:))) sürpriz yapmış annesine bakk

ayy maşallahhhh :) sancısı olmadı mıı hiç farketmedin mı?? Ben hergün bakıyorum salyalandıkça acabaaa die :)) erken ama böyle şeyler genetikmiş, benim ablamın 2,5 aylıkken çıkmış ilk dişi, oğlunun da 3 aylıkken çıkmıştı. Belki senin yada babasının da erken çıkmıştır

Kızlar kehribar kolyesini duydunuz mı?? Her derde deva, özellikle diş sancısına. Ben bu ara alcam oğluma. Çok faydasını görenler var

Annem çay bardağı ile kontrol ederdi. Az degdirince cit cit diye ses çıkar diş çok minikse bile

Nil karaibrahimgil in oglu icin yazdigi yaziya denk geldim.. Ben de bi cumlesini instagramimda yazmistim.. Tamamini ilk kez okudum ve cok duygulandim.. Paylasayim dedim kizlar. Opuyorum cok.
Kızlar kehribar kolyesini duydunuz mı?? Her derde deva, özellikle diş sancısına. Ben bu ara alcam oğluma. Çok faydasını görenler var
Bende dogumdan once arastirmistim. Cok memnun kullananlar bi tane ogluma bi tane kendime alsam diyorum bu aralar.. Ama surekli bakmamiz lazim. Malum herseyi tutup cekmeye basladilar.

Carsamba gununden beri evdeyim. Pazartesi is basi yapicam. Oglumla hasret giderelim diyodum agliyo huysuzlaniyo ih ih ih, mih mih mih hic memnun degil halinden yaa annemi ozluyo olabilir mi? Beni unuttu mu yani anlamiyorum ki..
Yoksa bizim de dis mi geliyo cok kasiniyo belli eli hep agzinda alt damagina surtuyo ne bulursa agzinda, sol kulagini cekistirip duruyo.. Kulagina sut damlattim simdi de uyuttum bakalim nasil uyanicak...

ay maşallah oglusuna yaa daha erken ama dayanamadı demek ki. Allah nazardan saklasın darısı başımıza

Ya her bildirimde mail gelmemesi için ne yapabilirim kizlar
Canım profilinde bildirim seçenekleri diye bir bölüm var ordan ayarlayabilirsin
bnm kizimda öyle hep huzursuz habire kulak kasiyor kıpkırmızı oldu kulağı. Cenemi de isiriyor

Kızlar 3 gundur acayip bi cirlama öğrenmiş kızım ama o nasıl ses habire cirliyor. Sesini keşfediyor galiba varmı böyle bisey yasayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…