myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.481
Ya bi de benim cok beter geciyodu adetlerim. Bi seneden fazla zamandir olmayinca da unuttum nasil bisey oldugunuBende olmadım böyle iyi gibi sanki :)Karnım falan şiş ama bu sıkıntılı günlerde birde onunla uğraşmadim. .
Aynen yaaa valla psikolojik bozuldu hanımefendi yüzünden. Öyle yapayım saolBiz de bugun arkadaslarimiza davetliydik.cok da kalabalikti.benimki de hic uyumadi 11:30 a kdr.biz her gittigimiz yere hamakla gidiyoz.once uyurdu ama ilgi hosuna gidiyo galiba uyumadi.sana tavsiyem ağlasa da kalabaliga alistir.bizim de ihtiyacimiz var gezmeye.sürekli evde psikolojik acidan yipraniyoz.insallah alisir canim.
Gecen gun arkadaşlarım geldi hiç alamadı oynadı hatta onlarla. En iyisi sık sık misafir almakCanim eve gelen misafirlerine de yapıyormu aynı şeyi yani bi süre eve davet et arkadaşlarını kalabalığa değişik insanlara alışsın. Ben doğumumdan buyana haftada 1 2 kez arkadaşlarımı çağırdım 1 aydır da kendim çıkmaya başladım bu konuda sıkıntı olmadı şükür ..sende önce evine davet ederek insanlara aliştirabilirsin ufakligi. .
Ay cnm allah şifa versin. Havalar soğudu çok dikkat et kendineyabancılıyorlar. kucağa vermeyip kendi halinde alışkın olduğında durunca sorun olacağını sanmıyorum. bi sitede 3.5 haftadan sonra mı ne anneye dönecek yeni insan istemicek bir süre görüşecekleriyle tanıştırın diyordu. o ara ailemle oynattım annem geldi kaldı bi kaç gün.bnm ailemle oynuyorda uyuyorda ma eşimin ailesini yabancılıyor. bu arada dün sbh 3. tetanozu oldum sbhtan beri sol kolum çok ağrıyor önceki dozlarda ağrı olmamıştı. sağ kulağımda da dış kulak iltihabı olmuş. dün gece çok ağrımıştı dün dr ilaç koydu fenalardayım. çabuk geçer inş. dr başlangıcı ilerlese kulağını tıkardı fln dedi. şimdi bile böle ilerlese nasıl katlanırdım bilemiyorum.
Doğru diyosun cnm haklısın. Ama kriz ani öyle bi krizi anlatamam. Ne meme alıyor ne sallanmayi kabul ediyor. Ne mama ne biberon. .. sadece gözlerini kapatıp deli gibi çığlık çığlığa ağlıyor. Herkes ayaklaniyor ne bilim inşallah atlattiriz ..... mecbur olmasam kesinlikle o ortamı terketmem. Sonuç, ikimizde ağlayan ağlayan çıkıyoruz. Benide şiirden aglayaglatiyor yani. Eşim bağırıyor falan. NYSE öyle işteCanim alisscak zamanla ama sen pes eğme ağlarsa ağlar sallar uyutursun. Bir arkadasj m demişti ki bana inanki hiç kasma kendini onlar büyüyünce hatirlamayacklar bile ama sen sosyal hayattan koparsan kendine zor gelirsin demişti. Gerçekten haklı bebek bu ne yapacakları belli olmuyor önemli olan sakin olmak.
4. Aydan sonra kilo alımı azaliyormus banada öyle dedi doktor bizde 300 grm almisiz sadece 23 günde.
50cm boylarına bizi parmaklarını oynatiyorlar:) bakalım bugün annemlerdeyim ne olacakkkCanim ayni durumdayiz esimin yegenine gittik yemege. Ciglik cigliga. bebegimi kucagina almisti esimin yegeni oda 30 yasinda 2 cocuk annesi. Ondan bile supheleniyorum acaba oturtmaya calistida omurgasimi agridi kemik mi batti diye cunku igne batiriyolarmis gbi agladi. Neler yaptik sussun diye. Salladilar ben kucagima aldim sessiz odaya gectim hala ciglik. En sonunda esime gidelim dedim arabaya bindik isiklarda duruyoruz ya yine basliyo aglamaya bagirmaya. Hareket ettiginde susuyo. Ewe geldik gulucukler saciyo ohh sukur dedim. Walla ben okadar aglatamam sonucta burda kimsem yok alissin diyede gezemem hawalar malum. Ayda yilda bir ewe misafirlige gidiyoruz alissa bigun bile zaman gecince yine unutacak ewde tek babayla beni goruyo. Ewe birileri geldigindede huzursuzlaniyo ama yapcak bsy yok. Doktorumuz patron o . O ne isterse ona uymalisin dedi . Bende bebegime uyuyorum. Sende canini sikma. Yakininda birileri warsa belki alisir ama yoksa bebegine gore hareket et yazik yawruya.
Acayip sis ve sarkikKızlar karınlarınız hala şişkin mi sizinde ? Evet 4-5 kilo fazlam var ama bu kadar şiş olmaması gerekmiyo mu ? Hamile misin diye soruyolar bozuluyorum :\
Ben tabiki cnmGunaydin kizlar ben hala adet olmadim yaa.. Olmayan var mi aranizda benim gibi..
Bencede erken canım maşallah yaaa:))) sürpriz yapmış annesine bakkKızlar bu sabah Oğluma peynir tattırayım dedim alt dudağına yalatırken dudağı aşağı çektim birde ne göreyim minnak minnak iki diş bana bakıyorşok şok çok erken diye hiç dikkat etmemiştim ama erken Değilmi yahu 1 Temmuz doğumluyuz daha bugün dört aylık olduk.
ayy maşallahhhh :) sancısı olmadı mıı hiç farketmedin mı?? Ben hergün bakıyorum salyalandıkça acabaaa die :)) erken ama böyle şeyler genetikmiş, benim ablamın 2,5 aylıkken çıkmış ilk dişi, oğlunun da 3 aylıkken çıkmıştı. Belki senin yada babasının da erken çıkmıştırKızlar bu sabah Oğluma peynir tattırayım dedim alt dudağına yalatırken dudağı aşağı çektim birde ne göreyim minnak minnak iki diş bana bakıyorşok şok çok erken diye hiç dikkat etmemiştim ama erken Değilmi yahu 1 Temmuz doğumluyuz daha bugün dört aylık olduk.
Annem çay bardağı ile kontrol ederdi. Az degdirince cit cit diye ses çıkar diş çok minikse bileayy maşallahhhh :) sancısı olmadı mıı hiç farketmedin mı?? Ben hergün bakıyorum salyalandıkça acabaaa die :)) erken ama böyle şeyler genetikmiş, benim ablamın 2,5 aylıkken çıkmış ilk dişi, oğlunun da 3 aylıkken çıkmıştı. Belki senin yada babasının da erken çıkmıştır
ben direk elimi daldırıyorum :) bardak da mantıklıymışAnnem çay bardağı ile kontrol ederdi. Az degdirince cit cit diye ses çıkar diş çok minikse bile
Nil karaibrahimgil in oglu icin yazdigi yaziya denk geldim.. Ben de bi cumlesini instagramimda yazmistim.. Tamamini ilk kez okudum ve cok duygulandim.. Paylasayim dedim kizlar. Opuyorum cok.
Bende dogumdan once arastirmistim. Cok memnun kullananlar bi tane ogluma bi tane kendime alsam diyorum bu aralar.. Ama surekli bakmamiz lazim. Malum herseyi tutup cekmeye basladilar.Kızlar kehribar kolyesini duydunuz mı?? Her derde deva, özellikle diş sancısına. Ben bu ara alcam oğluma. Çok faydasını görenler var
ay maşallah oglusuna yaa daha erken ama dayanamadı demek ki. Allah nazardan saklasın darısı başımızaKızlar bu sabah Oğluma peynir tattırayım dedim alt dudağına yalatırken dudağı aşağı çektim birde ne göreyim minnak minnak iki diş bana bakıyorşok şok çok erken diye hiç dikkat etmemiştim ama erken Değilmi yahu 1 Temmuz doğumluyuz daha bugün dört aylık olduk.
Canım profilinde bildirim seçenekleri diye bir bölüm var ordan ayarlayabilirsinYa her bildirimde mail gelmemesi için ne yapabilirim kizlar
bnm kizimda öyle hep huzursuz habire kulak kasiyor kıpkırmızı oldu kulağı. Cenemi de isiriyorCarsamba gununden beri evdeyim. Pazartesi is basi yapicam. Oglumla hasret giderelim diyodum agliyo huysuzlaniyo ih ih ih, mih mih mih hic memnun degil halinden yaa annemi ozluyo olabilir mi? Beni unuttu mu yani anlamiyorum ki..
Yoksa bizim de dis mi geliyo cok kasiniyo belli eli hep agzinda alt damagina surtuyo ne bulursa agzinda, sol kulagini cekistirip duruyo.. Kulagina sut damlattim simdi de uyuttum bakalim nasil uyanicak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?