• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar bu yerleşme kanaması nasıl oluyor ilk kez başıma geldi öğlen ilk pembemsi geldi ama çok az sonra ikindi gibi kahverengi gibi geldi o da çok az sonra kesildi yok 2 damla fakan gibi düşünebilirsiniz bi de regl günüme 3 gün var normal mi gebelik var mıdır

Eklentiler

• IMG_6816.jpeg
    IMG_6816.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 33
  • E1B7449F-634C-4DC4-A8F2-B5C943659539.jpeg
    E1B7449F-634C-4DC4-A8F2-B5C943659539.jpeg
    171,8 KB · Görüntüleme: 33
Kuzum kafamı kurcalayan şunlar var ben buraya yazdığımda başkaları da yazmıştı benim gibi olan insanlar vardı hatırlıyorum daha bir ay önce yazdım Ben yazın kendi evimin olduğu şehirde çok iyi bir doktora gittim ve ovulasyon haftasında mı prolaktin estradiol vs yumurta kaliteme de baktı Çok iyi çıktı hormonlarıma baktı her şeyin harika maşallah dedi peki dedim adet döneminde gelmeme gerek yok mu tekrar hayır hiç gerek yok dedi ultrasonda da her şey normal görünüyordu çok iyi dedi vesaire. Gelelim şu noktaya Yani neden amh falan bakılmadı bana yani neye göre gerek görmedi onu bilmiyorum kafamı kurcalıyor önce diyorum hormon vereyim adetin 3. günü tatl. bitince güneye doğuya dönünce sonra da işte 5 gün sonrası falan tüpüme baksın onlar normal çıkarsa da eşim de sperm versin
Canım herşeyin normal çıktığı için istememiştir bende herşeye bakıldı ama birtek amh bakilmadi ama sen yinede baktır 3.gunu hormonlara aynen sonra tüpüne yine baktır eşinde versin kafan rahat eder en azından öyle devam edersiniz denemeye

Kızlar bu yerleşme kanaması nasıl oluyor ilk kez başıma geldi öğlen ilk pembemsi geldi ama çok az sonra ikindi gibi kahverengi gibi geldi o da çok az sonra kesildi yok 2 damla fakan gibi düşünebilirsiniz bi de regl günüme 3 gün var normal mi gebelik var mıdır
Ben yaşamadım ama genellikle 3-4 gün önceden geliyor

Nebilim en azından testte görürsün ona göre verirsin diye dedim cnm sen bilirsn yinede tabi
Bu siligi görünce hıc sevmıyorum ya yine boyle cıkar dıye yapasım gelmıyor😀kan veresimde yok ama düşüklerim oluyo benım o yuzden ogrenmemde gerekıyor

Teşekkür ederim yorumladiginjz için adetin 3.gunj hormanlar için gidicem tekrardan konuşacam doktorla jinekoloji doktoru alınması lazım dedi infiliterde 1 yıl dolsun dedi polipi bidaha sorucam
İnfertiliteye polipi söylemediyseniz 1 yıl dolsun demesi normal çünkü 1 yıla kadar olmaması normal diyorlar siz polipi hemen sorun bence alınması gerekiyorsa alınsın

Aynı sey bugun basımıza gelmiş
31 aralıkta ben aşılama yaptırdım 14 gun sonra adet olunue dıye bılıyorum bugun adet gunum yarında test günüm.oglen 2 de pembemsi bır akıntı geldı 4 de de mınnacık geldı bıde saat 9 cok cok az geldı ama kan gibi degıl tabi akıntı gıbı pembe

Bu siligi görünce hıc sevmıyorum ya yine boyle cıkar dıye yapasım gelmıyor😀kan veresimde yok ama düşüklerim oluyo benım o yuzden ogrenmemde gerekıyor
Evet cnm haklısın zaten günün de geçiyor artık varsa çokta silik çıkmazdı bence yarın kan ver bakalım inşallah gzuel haber alırsın 🙏🏻

Canım geçen ay bende klomen kullandım bana günde 1 adet şeklinde içirdi 11. Gün gittiğimde 7 hap içmiştim 11mm di sonrasında 6 gün sonra çağırdı yumurta çatlamıştı bende 15. Günümde pik gördüm ovulasyon testiyle takip et muhakkak bugün catlamadan sonraki 15. Günüm halen regl olmadım testlerimde negatif
Ayy inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻🥰

Canım herşeyin normal çıktığı için istememiştir bende herşeye bakıldı ama birtek amh bakilmadi ama sen yinede baktır 3.gunu hormonlara aynen sonra tüpüne yine baktır eşinde versin kafan rahat eder en azından öyle devam edersiniz denemeye
Evacım allah rızası için sabahtan veri çektiğim bu ağrı normal mi karnımın içi aşırı sert sağdan sola soldan sağa geçiyor

Evet cnm haklısın zaten günün de geçiyor artık varsa çokta silik çıkmazdı bence yarın kan ver bakalım inşallah gzuel haber alırsın 🙏🏻
Normalde direk regl olurum yani.leke gelır sonra devamı gelır hep boyle.ılk defa bu ay aşılama yaptım bu sekılde rastladım .O yuzden bı tık suphede kaldım.Yerlesme kanamasıda cunku ılıskıden 10 15 gun sonra oluyomus .ya regl günü yada oncesi oluyo dıe bılıyorum

Back