• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimkide bugun basladi cirlamaya..komsu geldi kadini kapidan gecirim dedim kicagimdaydi oglum. Kapiyi actim bi cirlamak ama ben şok oldum kendide sasirdi sesine :KK70: :KK70: kadin kapiyi cekip gitti hemen :KK70:
haha çok tatlı ısır onu :D
cesaretlerini kırmamak lazım biz evde bebişle garipnseslerine karşılık vererek konuşuyoruz çok mutlu oluyor gülücükler saçıyor

Cok sagolun kizlar dualarinizla gittik tomografi batin filmi karin ultrasyonu falan cekildi cok sukur ciddi birseyi yokmus boynu zedelenmis hareketlerinde kisitlama olursa getirin dedi cok korktum pat diye ses gelince anladim dustugunu bayagi susturamadim o agladikca bends agladim kendimi sucladim yol boyunca kafasi yere geldigi icin cok korktum yuksek yerlere birakmayi kuzucuklari benim yatagim sabah gunesi aliyo diye biraktim esim aradi bilgisayarda birseye bakmam gerekiordu o esnada yuz ustuydu zaten kendini itip ilerlemeyi ogrenmis ama o kisa surede dusecegini dusunemedim yatagin ortasina koymustum Allah hepinizden razi olsun bari hemen dua isteyecegimiz birilerinin oldugunu bilmek guzel hemde en icten yapilan dualar
Gecmis olsun .ben de hep korkuyorum düsecek bi gün diye.hepimizin basina gelebilir.allah korumus.Allah hepimizin bebeklerine sağlik versin

Kizlarr merhabalar :) günaydın herkese ben de bugün oglusumun dişlerine bakayım dedim alt ta bise yok da sol üst damakda küçük beyaz bise var dis mi acaba olabilir mi ama sadece bi tane fotoğraf cektrmedi inatçı oğlum :) ilk hangi dişler çıkar ki :KK46:

Kizlarr merhabalar :) günaydın herkese ben de bugün oglusumun dişlerine bakayım dedim alt ta bise yok da sol üst damakda küçük beyaz bise var dis mi acaba olabilir mi ama sadece bi tane fotoğraf cektrmedi inatçı oğlum :) ilk hangi dişler çıkar ki :KK46:
Genelde ilk asagidakiler cikiyor bnim bildigim

Artık buralar çok sakin minikler hareketleniyor bizi daha çok yorucaklar:)biz ek gıdaya geçtik artık ama öğünleri daha tam ayarlıyamadım sizde durumlar nasıl?

Slm anneleerr nasılsînız uzun bi aradan sonra ancak yazabildim 4 bucuk aylık olduk cok sukur 4 aylıkken gittim asimız vardı kilomuz 7500 boyumuz 61 cm di hemsire cok guzel kilo almis bi ayda emziriyosun sadece degil mi dedi mama da veriyorum dedim agzıma etti yani niye mama veriyosun obez olacak fos kilo bu dedi bende tek gògsumle emziriyorum doymuyo mama vermek zorundayım dedim hala bana verme bırak aglasın diyo ne kadar basit geliyo ya benim psikolojimi bozuyo her seferinde sma mama kullanıyorum 4 saatte bi 120 cc iciyo aralarda emziriyorum cok mu kızlar sizce gecen aydan beri tam 1 kilo almıs boyu da kısa sanki dedim normal hatta dogdundan beri cok guzel uzamis dedi(44cm dogdu)ama yinede bana kısa geliyo bilmiyorum sanki hep böyle kalacakmis gibi:) daha kendi kendine dònemiyo babası yada ben destek verdigimiz zaman zorluyo kendini o sekilde dönüyo oyuncaklarını falan uzatîyorum uzanıuo almaya calısîyo biarada bunu takmıstım kafaya niye uzanamıyo diye:)sürekli parmagını yumrugunu emmeye calısıyo her fırsatta baya dillendi kafamı hallediyor aksama kadar :):) gaz sorunumuz yok sükür uyku egitimi de verdim beni o konuda hic üzmüyo akşam 9 buçuk uyku saatimiz sabah 6 7 gibi uyanıuo gündüz uykularımız da yavas yavas düzene giriyo bòyle iste büyüyoruz bakalım bizden bu kadar biraz uzun oldu ama bayadır girmeyince toptan yazayım dedim:):)

20151021_134801.jpg bu da benim paşam maşşallah demeyi unutmayın teyzelerii:)

Slm anneleerr nasılsînız uzun bi aradan sonra ancak yazabildim 4 bucuk aylık olduk cok sukur 4 aylıkken gittim asimız var0 boyumuz 61 cm di hemsire cok guzel kilo almis bi ayda emziriyosun sadece degil mi dedi mama da veriyorum dedim agzıma etti yani niye mama veriyosun obez olacak fos kilo bu dedi bende tek gògsumle emziriyorum doymuyo mama vermek zorundayım dedim hala bana verme bırak aglasın diyo ne kadar basit geliyo ya benim psikolojimi bozuyo her seferinde sma mama kullanıyorum 4 saatte bi 120 cc iciyo aralarda emziriyorum cok mu kızlar sizce gecen aydan beri tam 1 kilo almıs boyu da kısa sanki dedim normal hatta dogdundan beri cok guzel uzamis dedi(44cm dogdu)ama yinede bana kısa geliyo bilmiyorum sanki hep böyle kalacakmis gibi:) daha kendi kendine dònemiyo babası yada ben destek verdigimiz zaman zorluyo kendini o sekilde dönüyo oyuncaklarını falan uzatîyorum uzanıuo almaya calısîyo biarada bunu takmıstım kafaya niye uzanamıyo diye:)sürekli parmagını yumrugunu emmeye calısıyo her fırsatta baya dillendi kafamı hallediyor aksama kadar :):) gaz sorunumuz yok sükür uyku egitimi de verdim beni o konuda hic üzmüyo akşam 9 buçuk uyku saatimiz sabah 6 7 gibi uyanıuo gündüz uykularımız da yavas yavas düzene giriyo bòyle iste büyüyoruz bakalım bizden bu kadar biraz uzun oldu ama bayadır girmeyince toptan yazayım dedim:):)

Eki Görüntüle 1673733 bu da benim paşam maşşallah demeyi unutmayın teyzelerii:)

maşalkah cnm.
buralar sakin çocuklar hareketlendiğinden olsa gerek.
bnm oğlan da 4 ay kontrolde 7.5 kg du ama boy 68 cm. genede kg su iyi dediler. tombiş sanırım seninki. artık kg alımı yavaşlıyor. bnm ki 700 gr almıştı. baştaki gb kg almazsa az kg aldı diye çok mama verme.
doğum boyuna göre boyu normal bnce. 15 cm uzamış bnm ki. snn oğlan 17 cm.
gelişimleri buradan paylaşıyoruz genelde ama takıntı yapma onu yapmadı neden diye. takip et oyna sen haftaları fark etse de yapıyorlar aynı şeyleri. resimde çok kg lu durmuyor ama tombişse bazı hareketler daha geç olabilir.
gece gece amma yazdım

Slm anneleerr nasılsînız uzun bi aradan sonra ancak yazabildim 4 bucuk aylık olduk cok sukur 4 aylıkken gittim asimız vardı kilomuz 7500 boyumuz 61 cm di hemsire cok guzel kilo almis bi ayda emziriyosun sadece degil mi dedi mama da veriyorum dedim agzıma etti yani niye mama veriyosun obez olacak fos kilo bu dedi bende tek gògsumle emziriyorum doymuyo mama vermek zorundayım dedim hala bana verme bırak aglasın diyo ne kadar basit geliyo ya benim psikolojimi bozuyo her seferinde sma mama kullanıyorum 4 saatte bi 120 cc iciyo aralarda emziriyorum cok mu kızlar sizce gecen aydan beri tam 1 kilo almıs boyu da kısa sanki dedim normal hatta dogdundan beri cok guzel uzamis dedi(44cm dogdu)ama yinede bana kısa geliyo bilmiyorum sanki hep böyle kalacakmis gibi:) daha kendi kendine dònemiyo babası yada ben destek verdigimiz zaman zorluyo kendini o sekilde dönüyo oyuncaklarını falan uzatîyorum uzanıuo almaya calısîyo biarada bunu takmıstım kafaya niye uzanamıyo diye:)sürekli parmagını yumrugunu emmeye calısıyo her fırsatta baya dillendi kafamı hallediyor aksama kadar :):) gaz sorunumuz yok sükür uyku egitimi de verdim beni o konuda hic üzmüyo akşam 9 buçuk uyku saatimiz sabah 6 7 gibi uyanıuo gündüz uykularımız da yavas yavas düzene giriyo bòyle iste büyüyoruz bakalım bizden bu kadar biraz uzun oldu ama bayadır girmeyince toptan yazayım dedim:):)

Maşallah oglusuna. Mama vermeden dene bakalım doyar belki çünkü emdikce süt artar. Bnm kızım da hala tek tek emiyor. Yetiyor bence. Uyku egitiminde sallıyor musun kendi mi uyuyor

Selam canim biz iyiyiz cok sukur siz de masallah iyisiniz ama senin oglan cok kilolu degil bos ver onun dedigini iki gogsunu niye emzirmiyorsun canm? boyu da dogum boyuna gore gayeeet iyi yani:nazar:
Benim oglum 4.5 aylikken kontrolde 8400 kg 68 smdi aliriz bi masallah biz de:nazar::nazar::nazar:ama cok da tombis durmuyor
Ben sadece emziriyorum ama iki gogsumu birden veriyorum kilosunun iyi olmasini buna bagliyorum tabi genetik bu kilo boy artisi yani kafaya takma dr sglikli diyorsa oyledir Rabbim bebeklerimizi korusun amin:KK200::nazar::nazar:

Kizlar ben sallayarak uyutuyordum oglumu ama 3 gundur sallamadan kendisi daliyor uykuya masallah:nazar:
Sadece uykusu oldugunda anliyorum yani mizmizlaniyor gozunu kasiyor koyuyorum yatagina uyuyor en iyisi bu keske daha onceden yapsaydim diyorum aksam da 8de uyuyor gece 2 ya 3 gibi uyaniyor emziriyorum uyuyor 6da kalkiyor :nazar::nazar:
Ek gidaya gecene kadar gece beslenmesini kesmeyecegim 6 aydan sonra insallah

Kizlar ben sallayarak uyutuyordum oglumu ama 3 gundur sallamadan kendisi daliyor uykuya masallah:nazar:
Sadece uykusu oldugunda anliyorum yani mizmizlaniyor gozunu kasiyor koyuyorum yatagina uyuyor en iyisi bu keske daha onceden yapsaydim diyorum aksam da 8de uyuyor gece 2 ya 3 gibi uyaniyor emziriyorum uyuyor 6da kalkiyor :nazar::nazar:
Ek gidaya gecene kadar gece beslenmesini kesmeyecegim 6 aydan sonra insallah
Bizde bi 10 gundur sallanmadan yatiyoruz

Back