• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Arkadaşlar merhaba benim reglime 7 gün var ve yımurtlamayı değerlendirdik 6 ocaktı pik günü öncesi ve sonrasını da değerlendirdik şimdi benim belirtilerim var bakar mısınız ?

Göğüslerim yumurtlamadan itibaren şişmeye başladı ve şuan inanılmaz şiş ve ağrıyor ucu çatlamış açılmış gibi görünüyor ve sızlıyor, sol kasıgımda batma hissi var sancı oluyor ara ara, gece tuvalete kalkmalarım başladı sizce belirti mi bunlar ??

Kızlar, bugün 17.günüm, son yaptığım 2 testte bu güne ait. Ben 1 dolu 1 boş şeklinde ilerliyordum. Dün pik değildi denedik. Bugünde böyle pike yakın çıkınca değerlendirmem gerekiyor mu? Normalde 3 gün sonra çatlama olmalıydı ama bugün mü çatlıyor? Her gün mü değerlendireyim 17 sine kadar Nasıl yapayım bilemedim.
Yardımcı olabilir misiniz?
Sanırım bu konu hakkında kimsenin bilgisi yok:(

Arkadaşlar merhaba benim reglime 7 gün var ve yımurtlamayı değerlendirdik 6 ocaktı pik günü öncesi ve sonrasını da değerlendirdik şimdi benim belirtilerim var bakar mısınız ?

Göğüslerim yumurtlamadan itibaren şişmeye başladı ve şuan inanılmaz şiş ve ağrıyor ucu çatlamış açılmış gibi görünüyor ve sızlıyor, sol kasıgımda batma hissi var sancı oluyor ara ara, gece tuvalete kalkmalarım başladı sizce belirti mi bunlar ??
Beyaz kremsi akıntım var birde

Canım saat 2 de gördüm cok cok az bıde 9 da akıntı gıbı cok az gördüm baskada yok ılk defa basıma boyle bısey geldı.normalde regl olsam leke gorup peşine hemen devamı gelirdi.Oglenden beri kanamaya dönmedi yani
Testin var mı evde bir de regline kaç gün var

Kuzum Haziran temmuz boş gectı. Mayıs dahıl 8 deneme fln umudumu kaybedyrm artk
Sakın kaybetme oluruna bırak cnm 1 yılın dolana kadar devam et bilemzsin belki diğer aylarda olcak yine eolmazsa zaten gidiceksin kontrole

Canım ben 29 Aralıkda ovıtrella catlatma ognesı vurdular 36 saat sonra 31 aralık sabahıda aşılama oldum.Bana 15 ocak kan testi ver dedi
Tamm balım o zaman 15 ocağa kadar dikkat et kendine iğne etkisi de olabilir tutunmada güzel haberlerle gel bize inşallah

Sakın kaybetme oluruna bırak cnm 1 yılın dolana kadar devam et bilemzsin belki diğer aylarda olcak yine eolmazsa zaten gidiceksin kontrole
Kuzum kafamı kurcalayan şunlar var ben buraya yazdığımda başkaları da yazmıştı benim gibi olan insanlar vardı hatırlıyorum daha bir ay önce yazdım Ben yazın kendi evimin olduğu şehirde çok iyi bir doktora gittim ve ovulasyon haftasında mı prolaktin estradiol vs yumurta kaliteme de baktı Çok iyi çıktı hormonlarıma baktı her şeyin harika maşallah dedi peki dedim adet döneminde gelmeme gerek yok mu tekrar hayır hiç gerek yok dedi ultrasonda da her şey normal görünüyordu çok iyi dedi vesaire. Gelelim şu noktaya Yani neden amh falan bakılmadı bana yani neye göre gerek görmedi onu bilmiyorum kafamı kurcalıyor önce diyorum hormon vereyim adetin 3. günü tatl. bitince güneye doğuya dönünce sonra da işte 5 gün sonrası falan tüpüme baksın onlar normal çıkarsa da eşim de sperm versin

Testin var mı evde bir de regline kaç gün va

Bugun aşılamamın 15.günü

Tamm balım o zaman 15 ocağa kadar dikkat et kendine iğne etkisi de olabilir tutunmada güzel haberlerle gel bize inşallah
Yarın test günüm yıne her ihtimale karsi gıdıp test vercem galiba canım

Canım ben 29 Aralıkda ovıtrella catlatma ognesı vurdular 36 saat sonra 31 aralık sabahıda aşılama oldum.Bana 15 ocak kan testi ver dedi
Canım vallahi benim arkadaşta iğne etkisi 5-6 günde geçti 12.günde falan çok net gördüüüü testte testin varsa bakarsan zateni artık belli olur luan

Back