- 14 Kasım 2024
- 1.417
- 486
- 38
- 30
Karninmi ağrıyor kasıkların mı canm çok aşırı bir ağrın varsa acile git istersenEvacım allah rızası için sabahtan veri çektiğim bu ağrı normal mi karnımın içi aşırı sert sağdan sola soldan sağa geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karninmi ağrıyor kasıkların mı canm çok aşırı bir ağrın varsa acile git istersenEvacım allah rızası için sabahtan veri çektiğim bu ağrı normal mi karnımın içi aşırı sert sağdan sola soldan sağa geçiyor
Test yapmadan bunu anlamayız şuanda cnm işte oyzuden dedimNormalde direk regl olurum yani.leke gelır sonra devamı gelır hep boyle.ılk defa bu ay aşılama yaptım bu sekılde rastladım .O yuzden bı tık suphede kaldım.Yerlesme kanamasıda cunku ılıskıden 10 15 gun sonra oluyomus .ya regl günü yada oncesi oluyo dıe bılıyorum
İnşallah yerleşmedir canım ikimizinde test yapınca yazar mısın merak ettim çok ben cuma günü yapıcam o gün regl günüm31 aralıkta ben aşılama yaptırdım 14 gun sonra adet olunue dıye bılıyorum bugun adet gunum yarında test günüm.oglen 2 de pembemsi bır akıntı geldı 4 de de mınnacık geldı bıde saat 9 cok cok az geldı ama kan gibi degıl tabi akıntı gıbı pembe
Karnım ağırıyor ya gaz sancısı çeker ya insan öyle ağırıyor top varda krnımda yuvarlanıyor gibi eşim de burda değilKarninmi ağrıyor kasıkların mı canm çok aşırı bir ağrın varsa acile git istersen
Sabah en iyisi test verim merakımız gitsinbana da dua edin kızlarAllah banada sizlerede sağlıkla nasip etsin inşAllahNormalde direk regl olurum yani.leke gelır sonra devamı gelır hep boyle.ılk defa bu ay aşılama yaptım bu sekılde rastladım .O yuzden bı tık suphede kaldım.Yerlesme kanamasıda cunku ılıskıden 10 15 gun sonra oluyomus .ya regl günü yada oncesi oluyo dıe bılıyorum
Bebeğim burda demstm özel hastane1 tane burada ve de eşimin iş arkadaşı nın eşi calıısyor buyuzden devlette verecez urolojı mı bakıyor yaa nasıl oluyor o acaba hc blmyrm sperm testi nasıl oluyor bilgin varmıCanım herşeyin normal çıktığı için istememiştir bende herşeye bakıldı ama birtek amh bakilmadi ama sen yinede baktır 3.gunu hormonlara aynen sonra tüpüne yine baktır eşinde versin kafan rahat eder en azından öyle devam edersiniz denemeye
Aynen gaz sıkışmasına benziyor anlattığın Durum geçen hafta gece bende öyle yaşadım bir kereSabahtan beri böyle gaz sancısı gibi sanckm var karnım çok sert sağdan sola soldan sağa top geçiyor sanki
Öyle yapıcam yerleşme olduysa 2 gün sonra çıkıyo diyolar testte inşallah artkktestten olabilir bence regl gğnünü bekle ve test yap
Senın gun ıcınde kanaman nasıldı renk olarak nasıldı.bı de lekelenme gibimiydi akıntı gibimiydi .tabı canım sonucum cıkınca sizlerede söylerimİnşallah yerleşmedir canım ikimizinde test yapınca yazar mısın merak ettim çok ben cuma günü yapıcam o gün regl günüm
Evet bizde ilk kürtajdan sonra 8.ci ayda ürolojide vermiştik devlette cnm temiz çıkmıştı zaten 11.aydada hamile kalmıştım tekrardan oglumaBebeğim burda demstm özel hastane1 tane burada ve de eşimin iş arkadaşı nın eşi calıısyor buyuzden devlette verecez urolojı mı bakıyor yaa nasıl oluyor o acaba hc blmyrm sperm testi nasıl oluyor bilgin varmı
Ben bugün trendyoldan 6 lısını sipariş geçtim bakalım ama yorumları çok güzeldi eczanede tanesi 300 ben 6 lısını 200küsüre aldımKızlar days doctor testi nasıl bilginiz var mı ?
Yarın yapcam ya bende ogrenım artık er yada gec ogrencemTest yapmadan bunu anlamayız şuanda cnm işte oyzuden dedim
Akıntı gibiydi pembe olan ilk pembe gelsi 2-3 saat sonrada idrara çıktıktan sonrada kahverengi geldi ama çok az ikiside o lekelenme kahverengi gibiydi başıma ilk kez geliyor anlayamadım sonra geçti zaten çok belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo midem şişSenın gun ıcınde kanaman nasıldı renk olarak nasıldı.bı de lekelenme gibimiydi akıntı gibimiydi .tabı canım sonucum cıkınca sizlerede söylerim
Kac yaşında oglunuz Allah bagıslasın canımEvet bizde ilk kürtajdan sonra 8.ci ayda ürolojide vermiştik devlette cnm temiz çıkmıştı zaten 11.aydada hamile kalmıştım tekrardan ogluma
Benım de belımın ortası agrıyo karnımın altı agrıyo ama regl zamanındakı kadar şıddetli degi bırde göğüs hassasıyetım var.Aynen tuvalete gıdınce gorıom zaten oyle camasıra falan gelen bısey yokAkıntı gibiydi pembe olan ilk pembe gelsi 2-3 saat sonrada idrara çıktıktan sonrada kahverengi geldi ama çok az ikiside o lekelenme kahverengi gibiydi başıma ilk kez geliyor anlayamadım sonra geçti zaten çok belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo midem şiş
Sag kasıgımıda sanki boyle bazen igne batıyorAkıntı gibiydi pembe olan ilk pembe gelsi 2-3 saat sonrada idrara çıktıktan sonrada kahverengi geldi ama çok az ikiside o lekelenme kahverengi gibiydi başıma ilk kez geliyor anlayamadım sonra geçti zaten çok belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo midem şiş
Aynen canım aynı valla belirtiler benim gögüslerim 5 gündür felaket şiş ağrılı ateş gibi inşallah sonumuz güzel olsn canımBenım de belımın ortası agrıyo karnımın altı agrıyo ama regl zamanındakı kadar şıddetli degi bırde göğüs hassasıyetım var.Aynen tuvalete gıdınce gorıom zaten oyle camasıra falan gelen bısey yok
Benımde ates gıbı valla bütün belirtilerimiz aynı canım boyle saga sola donerken bıle göğsüm agrıyo yanı sıcaklıkta fazlaAynen canım aynı valla belirtiler benim gögüslerim 5 gündür felaket şiş ağrılı ateş gibi inşallah sonumuz güzel olsn canım
Aynen canım benimde öyle bi de ucları çok belirginleştiBenımde ates gıbı valla bütün belirtilerimiz aynı canım boyle saga sola donerken bıle göğsüm agrıyo yanı sıcaklıkta fazla
InsAllah canım.Eger regl olsa sabaha kadar bence kanama gelir.benımkı çok cok hani sabah gelmiş olmalı gelecegı varsaAynen canım aynı valla belirtiler benim gögüslerim 5 gündür felaket şiş ağrılı ateş gibi inşallah sonumuz güzel olsn canım