• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Normalde direk regl olurum yani.leke gelır sonra devamı gelır hep boyle.ılk defa bu ay aşılama yaptım bu sekılde rastladım .O yuzden bı tık suphede kaldım.Yerlesme kanamasıda cunku ılıskıden 10 15 gun sonra oluyomus .ya regl günü yada oncesi oluyo dıe bılıyorum
Test yapmadan bunu anlamayız şuanda cnm işte oyzuden dedim

31 aralıkta ben aşılama yaptırdım 14 gun sonra adet olunue dıye bılıyorum bugun adet gunum yarında test günüm.oglen 2 de pembemsi bır akıntı geldı 4 de de mınnacık geldı bıde saat 9 cok cok az geldı ama kan gibi degıl tabi akıntı gıbı pembe
İnşallah yerleşmedir canım ikimizinde test yapınca yazar mısın merak ettim çok ben cuma günü yapıcam o gün regl günüm

Normalde direk regl olurum yani.leke gelır sonra devamı gelır hep boyle.ılk defa bu ay aşılama yaptım bu sekılde rastladım .O yuzden bı tık suphede kaldım.Yerlesme kanamasıda cunku ılıskıden 10 15 gun sonra oluyomus .ya regl günü yada oncesi oluyo dıe bılıyorum
Sabah en iyisi test verim merakımız gitsin😀bana da dua edin kızlar☺️Allah banada sizlerede sağlıkla nasip etsin inşAllah❤️

Canım herşeyin normal çıktığı için istememiştir bende herşeye bakıldı ama birtek amh bakilmadi ama sen yinede baktır 3.gunu hormonlara aynen sonra tüpüne yine baktır eşinde versin kafan rahat eder en azından öyle devam edersiniz denemeye
Bebeğim burda demstm özel hastane1 tane burada ve de eşimin iş arkadaşı nın eşi calıısyor buyuzden devlette verecez urolojı mı bakıyor yaa nasıl oluyor o acaba hc blmyrm sperm testi nasıl oluyor bilgin varmı

İnşallah yerleşmedir canım ikimizinde test yapınca yazar mısın merak ettim çok ben cuma günü yapıcam o gün regl günüm
Senın gun ıcınde kanaman nasıldı renk olarak nasıldı.bı de lekelenme gibimiydi akıntı gibimiydi .tabı canım sonucum cıkınca sizlerede söylerim

Bebeğim burda demstm özel hastane1 tane burada ve de eşimin iş arkadaşı nın eşi calıısyor buyuzden devlette verecez urolojı mı bakıyor yaa nasıl oluyor o acaba hc blmyrm sperm testi nasıl oluyor bilgin varmı
Evet bizde ilk kürtajdan sonra 8.ci ayda ürolojide vermiştik devlette cnm temiz çıkmıştı zaten 11.aydada hamile kalmıştım tekrardan ogluma

Senın gun ıcınde kanaman nasıldı renk olarak nasıldı.bı de lekelenme gibimiydi akıntı gibimiydi .tabı canım sonucum cıkınca sizlerede söylerim
Akıntı gibiydi pembe olan ilk pembe gelsi 2-3 saat sonrada idrara çıktıktan sonrada kahverengi geldi ama çok az ikiside o lekelenme kahverengi gibiydi başıma ilk kez geliyor anlayamadım sonra geçti zaten çok belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo midem şiş

Akıntı gibiydi pembe olan ilk pembe gelsi 2-3 saat sonrada idrara çıktıktan sonrada kahverengi geldi ama çok az ikiside o lekelenme kahverengi gibiydi başıma ilk kez geliyor anlayamadım sonra geçti zaten çok belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo midem şiş
Benım de belımın ortası agrıyo karnımın altı agrıyo ama regl zamanındakı kadar şıddetli degi bırde göğüs hassasıyetım var.Aynen tuvalete gıdınce gorıom zaten oyle camasıra falan gelen bısey yok

Sag kasıgımıda sanki boyle bazen igne batıyor 😅

Benım de belımın ortası agrıyo karnımın altı agrıyo ama regl zamanındakı kadar şıddetli degi bırde göğüs hassasıyetım var.Aynen tuvalete gıdınce gorıom zaten oyle camasıra falan gelen bısey yok
Aynen canım aynı valla belirtiler benim gögüslerim 5 gündür felaket şiş ağrılı ateş gibi inşallah sonumuz güzel olsn canım

Aynen canım aynı valla belirtiler benim gögüslerim 5 gündür felaket şiş ağrılı ateş gibi inşallah sonumuz güzel olsn canım
Benımde ates gıbı valla bütün belirtilerimiz aynı canım boyle saga sola donerken bıle göğsüm agrıyo yanı sıcaklıkta fazla

InsAllah canım.Eger regl olsa sabaha kadar bence kanama gelir.benımkı çok cok hani sabah gelmiş olmalı gelecegı varsa😃

Back