• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim ayni durumdayiz esimin yegenine gittik yemege. Ciglik cigliga. bebegimi kucagina almisti esimin yegeni oda 30 yasinda 2 cocuk annesi. Ondan bile supheleniyorum acaba oturtmaya calistida omurgasimi agridi kemik mi batti diye cunku igne batiriyolarmis gbi agladi. Neler yaptik sussun diye. Salladilar ben kucagima aldim sessiz odaya gectim hala ciglik. En sonunda esime gidelim dedim arabaya bindik isiklarda duruyoruz ya yine basliyo aglamaya bagirmaya. Hareket ettiginde susuyo. Ewe geldik gulucukler saciyo ohh sukur dedim. Walla ben okadar aglatamam sonucta burda kimsem yok alissin diyede gezemem hawalar malum. Ayda yilda bir ewe misafirlige gidiyoruz alissa bigun bile zaman gecince yine unutacak ewde tek babayla beni goruyo. Ewe birileri geldigindede huzursuzlaniyo ama yapcak bsy yok. Doktorumuz patron o . O ne isterse ona uymalisin dedi . Bende bebegime uyuyorum. Sende canini sikma. Yakininda birileri warsa belki alisir ama yoksa bebegine gore hareket et yazik yawruya.
kendi kucağından bırakmadan tanıştır. kardeşim bugün bacağına dokundu kızdı ağladı. kendi istemiyorsa kimseye vermiyorum öptürtmüyorum.
Mrb kizlar..Cumhuriyet Bayramı miz kutlu olsun...siize birşey sormak istiyorum..acaba kiz bebeklerimizin kulaklarini ne zaman deldirmeliyiz..fikir verirseniz sevinirim. .

Bende cok hevesliyim dort aylik goturdum alti ayini doldur getir dedi buyuk bi hevesle araligi bekliyorum
yaw deldirtmeyin. bnm de delmişler hayatta küpe takmam kapanmazda. abdestte bir de onla uğraşıyorum.

onun vucudu onun kararı diye düşünüyorum

kendi kucağından bırakmadan tanıştır. kardeşim bugün bacağına dokundu kızdı ağladı. kendi istemiyorsa kimseye vermiyorum öptürtmüyorum.

yaw deldirtmeyin. bnm de delmişler hayatta küpe takmam kapanmazda. abdestte bir de onla uğraşıyorum.

Benimkinde öyle hiç sevdirmiyor kendini tanımadığına hiç gülmüyor . Kucağıma alıyorum hemen. Tetanoz aşısı fena birey. Benim 1 hafta ağrımıştı :KK43: Bebeğini kaldırırken dikkat et canım unutuyo insan aşıyı. Birden yüklenme koluna. Geçmiş kulağın içinde. Inş.Tez zamanda gecer

Cogu kisi oyle dusunuyor buyuyunce kendi karar versin ama ben dayanmam ya

Nil karaibrahimgil in oglu icin yazdigi yaziya denk geldim.. Ben de bi cumlesini instagramimda yazmistim.. Tamamini ilk kez okudum ve cok duygulandim.. Paylasayim dedim kizlar. Opuyorum cok.

Meğer ben suymuşum. İçimdeki akvaryumda bir insan büyüyebilirmiş.
Meğer ben aklım değilmişim sadece, kalbim de değilmişim, bir bedenmişim ben. Ikınıp bir canlıyı hayatla buluşturabilecek basit bir beden.
Meğer ben kadınmışım. Kadın gibi bir kadın. Çocuk gibi bir kadın değil sadece.
Meğer ben aynadaki ben değilmişim. Aynadaki kimmiş ben başkaymışım. Bir içim varmış benim. Bir de dışım.
Meğer tek aşk, şarkılardaki değilmiş. Başka bir aşk varmış yavruya duyulan. Kalbe doğumla dolan. Kaynağından gözyaşlarıyla fışkıran.
Meğer annem... Ah annem... Bakın yazamıyorum ona gözlerim doluyor.
Meğer beslemeye muktedirmişim. Sütmüşüm ben, ilaçmışım, balmışım.
Meğer kokum birine cennetmiş, sığınakmış, yuvaymış.
Meğer kaderde en sevdiğim adamdan çocuk yapmak da varmış, şükür.
Meğer bilmediğim ne çok şey varmış. Asıl anlatacak ne çok şey varmış bilmem ki nereden başlasam... Dünyadan? Kıtalardan? Hayvanlardan? Annenden, babandan, insanlardan?
Meğer uykusuzluk da güzel olabilirmiş. Hatta fazla uyku hasret yaparmış, yavrunla arana girermiş.
Meğer her şey yeniden başlarmış. Eski olan her şey bir anda eskirmiş.
Meğer seninle konuşmayan minnacık bir adam, sana kendini anlattırırmış.
Meğer benim bir oğlum olacakmış, kim bilebilirdi.
Meğer ben bir matruşkaymışım. İçimden bir küçüğüm çıkarmış.
Meğer geceyle gündüz palavraymış. Hepsi şimdiymiş. O uyumayınca uyku da neymiş. Uykun gelmezmiş. Zaman güneşin uydurmasıymış.
Meğer annem beni bundan merak edermiş, arayıp sorarmış, dayanamaz gelirmiş, başımdan eksik olmazmış, deli gibi severmiş.
Meğer ben Nil Karaibrahimgil, Aziz Arif’sizmişim eskiden.
Meğer minik bir yavrunun gözlerinde kainatın sırrı gizliymiş. Bakıp çözülmezmiş sadece dalıp gidilirmiş.
Meğer avuçlarım onun elleri için kılıfmış.
Meğer kollarım onun ilk eviymiş.
Meğer sesim ona müzikmiş, hikâyeymiş, ninniymiş.
Meğer dualar gerçek olurmuş.
Meğer kalbim artık onun kalbiymiş. Onda atacakmış.
Meğer büyümenin, öğrenmenin, çoğalmanın, yenilenmenin sonu yokmuş.
Meğer yeryüzünde cennet varmış.
Meğer mutluluk gözyaşları varmış.
Meğer biri uyurken yapacak şeyinin kalmadığı, aklına bir şeyin gelmediği olurmuş.
Meğer sevginin sonu yokmuş.
Meğer iki kelime bir büyü gibi diline dolanıp bir ömür bütün cümlelerinin öznesi olabilirmiş. Aziz Arif.
Meğer babamın dediği gibi bizim için artık, ‘saatli maarif takvimi’ yokmuş, ‘sıhhatli Aziz Arif takvimi’ varmış.
Hoş geldin oğlum.
Aziz ol.
Arif ol.
Amin.

Kızlar karınlarınız hala şişkin mi sizinde ? Evet 4-5 kilo fazlam var ama bu kadar şiş olmaması gerekmiyo mu ? Hamile misin diye soruyolar bozuluyorum :\

Kızlar karınlarınız hala şişkin mi sizinde ? Evet 4-5 kilo fazlam var ama bu kadar şiş olmaması gerekmiyo mu ? Hamile misin diye soruyolar bozuluyorum :\
Adet oldunmu?
Olmadiysan normal, kayin validem adet oldugun zaman korseyle karnini siksan sisligin inecegini soylemisti
Ben adet oldugum icin sis falan yok

Adet oldunmu?
Olmadiysan normal, kayin validem adet oldugun zaman korseyle karnini siksan sisligin inecegini soylemisti
Ben adet oldugum icin sis falan yok
Oldum 3 kez.. Ama korseyi doğumdan sonra kullandım sadece.. Bidahaki adete deneyim bari.. Deli olcam yaa 6 aylık hamile gibiyim.. :(

Cogu kisi oyle dusunuyor buyuyunce kendi karar versin ama ben dayanmam ya
bnce deldirme düşünmezsen aklından çıkmış olur. bn toka bile takamazdım kızım olsa. bnm başım çok ağrır lastik tokayla sıkı bağladığımda veyahut gevşekse bile uzun süre toka taktığımda.

Gunaydin kizlar ben hala adet olmadim yaa.. Olmayan var mi aranizda benim gibi..

Bnde olmadm...süt salınımı çok fazla olunca olmuyormuş diye duymuştum nekdr doğru bilmiyorum...
Kiz benim sutum de azaldi iyiden iyiye... ya da bana mi oyle geliyo acaba..
Hamilelik durumu olmasin da.. İsterse 10 ay daha adet olmayim sorun yok...

Back