- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.761
600 1000 gr arası normalmiş altında kalırsa çocuk doymuyorMuş canım benim kızda doymuyor demekki ama anlayamıyorum inan ağzım yüzüm uçuk oldu stresten en güzel 3 ayda gelişir bebekler bizim 3 ay bitti en güzel günlerde kilo almassa ne zaman gelişecek bu çocuk..tabi sağlık çok önemli Allaha Şükür sağlıklı ..görünümüde cılız değil yüzü tombul ..aç kalmasında kuzucum
Evet canım sürekli mız mız uyandığında yarım saat kadar keyifli gülüp oynuyor ondan sonrası mız mızSürekli agliyor mu peki. Doymasa sürekli ağlar. Sen çevrenin dediğine bakma.insanlar cok biliyor sanki. Belkide sut emmek istemiyor.ek gidaya geçince kilo alir insallah
Ayy Allah korusun arkadasina da Rabbim şifa versin benim tv hep açık ses olsun diye yoksa iyice sessizliğe alisiyor cit sesine uyanıyor.. seste mi etkiliyor acabaBu arada kızlar bizim komşunun geçen sene bebeği olmustu.hep televizyon karşısına koymuş o da ev işlerini yapmış.çocuk şimdi özel eğitim alıyor otizim teşhisi konulmuş Dr kızmış ne anlar o TV den ışıklı bi oyuncak alsaydin renklerine bakardı diye
evet tv otizmi tetikliyor. kolaya kaçmamak lazım. sabır işi annelik. ben yatırırken izliyorum o da program seçerek. reklamlarda sesi kısıyorum ki genelde kayıttan izlediğimden reklamları atlıyorum.Bu arada kızlar bizim komşunun geçen sene bebeği olmustu.hep televizyon karşısına koymuş o da ev işlerini yapmış.çocuk şimdi özel eğitim alıyor otizim teşhisi konulmuş Dr kızmış ne anlar o TV den ışıklı bi oyuncak alsaydin renklerine bakardı diye
bu arada otizmi bir yaşında nasıl teşhis edip eğitime başlamışlar?Bu arada kızlar bizim komşunun geçen sene bebeği olmustu.hep televizyon karşısına koymuş o da ev işlerini yapmış.çocuk şimdi özel eğitim alıyor otizim teşhisi konulmuş Dr kızmış ne anlar o TV den ışıklı bi oyuncak alsaydin renklerine bakardı diye
tv veya bilg a bakmak göz bozmaz olan bozukluğun teşhisine sebep olur yorduğu için. ama tabi 4 yaşına kadar tv ye bakmamalı diye biliyorum. benim merak ettiğim seçilen şeylerde mi zararlı yoksa içeriği seçilmemiş ve reklamlar mı?Bence de tv ye bakmamalilar ben hiç baktirmam onlar el kadar bebek ne anlarlar çizgi filmden gözleri etkileniyormuş
Canım buna göre üst sınırın üstündeysek noluyo, obez mi???
benimde aynen, olamadım. Normalmiş, bekliyorum bakalım karnım şiş şişKizlar doğum yapali iki ay oldu hala adet olmadim ara kanama oldu bir gün süren korkuyorum neden acaba
okurken gözüne bakamıyorum diye durmuyor benimki. baka baka konuşçam.Vallahi ben bilmem TV yı hiç bir şekilde izletmiyorum azıcık gözü takilsa hemen yönünü ceviriyorum gereksiz televizyon zaten.onun yerine kızımla bol bol oyun oynuyorum göz takibi yaptiriyorum renkli şeyler etrafında.şiir masal okuyorum şarkılar söylüyorum o da bana sesler çıkarıyor hoşuma gidiyor.ben ona birşeyler okuyunca gülüyor hep..Allah yavrucaklarimizin yüzünden gülümsemesi eksik etmesin o guldukce dünyalar benim oluyor
Kız naptın limonla saçını mı kaldırdın :) maşallah keremeokurken gözüne bakamıyorum diye durmuyor benimki. baka baka konuşçam.
bizde böyle takılıyoruz
o saçlar isyankar ya. zorla şapkayla kısa süre düzleşiyorKız naptın limonla saçını mı kaldırdın :) maşallah kereme
Kanguruyo yenidoğan aparatsız kullanmaya başladın mı canım?? Bacaklarını dışarı doğru açarak kullansak bişi olur mu ki artık??
maşallah kuzuya. ben çocuk sevmezdim yanş dikkatimi çekmezdi ama çocuk sahibi oldum beraber yaşıyorum mucize gb büyüyor ya bebekleri görünce sübhanallah diyorum Allah nasıl yaratıyor büyütüyor.Bu da benim yakışıklı oğlum teyzeleriiii, bi maşallah ı eksik etmeyin paşamdan)
okurken gözüne bakamıyorum diye durmuyor benimki. baka baka konuşçam.
bizde böyle takılıyoruz
Bu da benim yakışıklı oğlum teyzeleriiii, bi maşallah ı eksik etmeyin paşamdan)
Masallah yakişikliya benziyolar mi neBu da benim yakışıklı oğlum teyzeleriiii, bi maşallah ı eksik etmeyin paşamdan)
Maşallah kereme çok tatlı pek bi karizma olmuş :) Allah sağlıklı uzun ömür versin canım
Oy oy oy Paşa'ya bak Maşallah masallah Allah saglikli uzun omur versin canım ..
maşallah şu takım gibi tulumlardan bir bende yok sanırım :)Masallah yakişikliya benziyolar mi ne
Biz görev nedeniyle bitlisteyiz burda hava serin biraz kalin giydirmeye başladim.yoksa kendi memleketimizde sadece citcitli badi giydiriyordum.o ceketli tulumu heves edip aldim bi kere giydirdim sanirim bi daha giydiremicemmaşallah şu takım gibi tulumlardan bir bende yok sanırım :)
delikli badiyle bile terliyor kerem siz nasıl kıyafet giydirebiliyorsunuz?
Masallah keremimiz de cok yakisikliymis.:)okurken gözüne bakamıyorum diye durmuyor benimki. baka baka konuşçam.
bizde böyle takılıyoruz
maşallah şu takım gibi tulumlardan bir bende yok sanırım :)
delikli badiyle bile terliyor kerem siz nasıl kıyafet giydirebiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?