2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
E Es_lem_ce
Canim boya gidiyordur o zaman. İlla tombul tombul olması gerekmez ki bence. Eltim dediydi geçen de bebekler en basta kilo alir sonra boya gider . bir boy bir kilo devam edermiş 1 yasina kadar. Sonrasi normal zaten
600 1000 gr arası normalmiş altında kalırsa çocuk doymuyorMuş canım benim kızda doymuyor demekki ama anlayamıyorum inan ağzım yüzüm uçuk oldu stresten en güzel 3 ayda gelişir bebekler bizim 3 ay bitti en güzel günlerde kilo almassa ne zaman gelişecek bu çocuk..tabi sağlık çok önemli Allaha Şükür sağlıklı ..görünümüde cılız değil yüzü tombul ..aç kalmasında kuzucum

Sürekli agliyor mu peki. Doymasa sürekli ağlar. Sen çevrenin dediğine bakma.insanlar cok biliyor sanki. Belkide sut emmek istemiyor.ek gidaya geçince kilo alir insallah
Evet canım sürekli mız mız uyandığında yarım saat kadar keyifli gülüp oynuyor ondan sonrası mız mız

Ayy Allah korusun arkadasina da Rabbim şifa versin benim tv hep açık ses olsun diye yoksa iyice sessizliğe alisiyor cit sesine uyanıyor.. seste mi etkiliyor acaba

evet tv otizmi tetikliyor. kolaya kaçmamak lazım. sabır işi annelik. ben yatırırken izliyorum o da program seçerek. reklamlarda sesi kısıyorum ki genelde kayıttan izlediğimden reklamları atlıyorum.
ama bugün atı filmini izlerken kahvaltımı hazırladım iyi oldu. kaydettim kısa kısa izler. bir de her çizgifilm çocuklara uygun değil.

bu arada otizmi bir yaşında nasıl teşhis edip eğitime başlamışlar?

Bence de tv ye bakmamalilar ben hiç baktirmam onlar el kadar bebek ne anlarlar çizgi filmden gözleri etkileniyormuş
tv veya bilg a bakmak göz bozmaz olan bozukluğun teşhisine sebep olur yorduğu için. ama tabi 4 yaşına kadar tv ye bakmamalı diye biliyorum. benim merak ettiğim seçilen şeylerde mi zararlı yoksa içeriği seçilmemiş ve reklamlar mı?
bu arada hava bugün serin biraz inş. bahar havası başlar çıkıp gezerim terlemeden rahatça. bir de 6. ay gelsin ek gıdaya geçelim istiyorum. dışarıda yavru acıkacak düzeni bozulacak diye hiç çıkmak istemiyorum

Kizlar doğum yapali iki ay oldu hala adet olmadim ara kanama oldu bir gün süren korkuyorum neden acaba

Vallahi ben bilmem TV yı hiç bir şekilde izletmiyorum azıcık gözü takilsa hemen yönünü ceviriyorum gereksiz televizyon zaten.onun yerine kızımla bol bol oyun oynuyorum göz takibi yaptiriyorum renkli şeyler etrafında.şiir masal okuyorum şarkılar söylüyorum o da bana sesler çıkarıyor hoşuma gidiyor.ben ona birşeyler okuyunca gülüyor hep..Allah yavrucaklarimizin yüzünden gülümsemesi eksik etmesin o guldukce dünyalar benim oluyor

okurken gözüne bakamıyorum diye durmuyor benimki. baka baka konuşçam.
bizde böyle takılıyoruz

Eklentiler

• IMG_20150905_144950.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 141
bizde böyle takılıyoruz
Kız naptın limonla saçını mı kaldırdın :) maşallah kereme
Kanguruyo yenidoğan aparatsız kullanmaya başladın mı canım?? Bacaklarını dışarı doğru açarak kullansak bişi olur mu ki artık??

o saçlar isyankar ya. zorla şapkayla kısa süre düzleşiyor
6 kg iken tam geçiş süreci sanırım aparatlıda aparatsızda rahat değildi. sanırım kg aldı 2-3 gündür aparatsız rahat duruyor. ama bacaklarınj çok zorlamasın açamaz diye beli yukarıda takıyorum neredeyse gögüs altında.daha da rahat taşıyorum böyle. face grubunda bacağın altın a örtü önermişler kızarmasın diye.

Bu da benim yakışıklı oğlum teyzeleriiii, bi maşallah ı eksik etmeyin paşamdan )
maşallah kuzuya. ben çocuk sevmezdim yanş dikkatimi çekmezdi ama çocuk sahibi oldum beraber yaşıyorum mucize gb büyüyor ya bebekleri görünce sübhanallah diyorum Allah nasıl yaratıyor büyütüyor.

bizde böyle takılıyoruz

Maşallah kereme çok tatlı pek bi karizma olmuş :) Allah sağlıklı uzun ömür versin canım

Bu da benim yakışıklı oğlum teyzeleriiii, bi maşallah ı eksik etmeyin paşamdan )

Oy oy oy Paşa'ya bak Maşallah masallah Allah saglikli uzun omur versin canım ..

maşallah şu takım gibi tulumlardan bir bende yok sanırım :)

delikli badiyle bile terliyor kerem siz nasıl kıyafet giydirebiliyorsunuz?
Biz görev nedeniyle bitlisteyiz burda hava serin biraz kalin giydirmeye başladim.yoksa kendi memleketimizde sadece citcitli badi giydiriyordum.o ceketli tulumu heves edip aldim bi kere giydirdim sanirim bi daha giydiremicem hemen buyuyolar.olmaz artik

maşallah şu takım gibi tulumlardan bir bende yok sanırım :)

delikli badiyle bile terliyor kerem siz nasıl kıyafet giydirebiliyorsunuz?

Bende tam onu dicektim ben hala askılı çıtçıtlı giydiriyorum bundan bizimde var ama bura çok sıcak uzun kollu hemde nasıl giyecek ki kızlar nasıl giydirmisler terlemezmi bu tulumlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…