- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.741
Bnm durumum. Sut vardi ama ilk ay hic kg almadi ikinci ay 800gr aldi. Sonra mamaya basladik. 10 gunde 600gr aldi. Bilemedimkiiiiiii ben deBen biberon kullanmicama o kadar emindim ki biberonu onemsemedim canım ya bebedorun cam şişesi ni aldım çay su falan n veririm diye ama umdugum gibi olmadı benim sütüm var canım çocukta sürekli gece gündüz emiyon tahlillerde yapıldı bişey çıkmadı ama kilo almıyor mız mız ama açlıktan ağlayan bi çocukta değil Dr anlamadı bende anlayamadım bu kızı Dr deneyeli m dedi kilo alicakmi diye ama sürekli yatarak emiyor beni ve memede uyuyor belki doymadan uyuyor bilemiyorum..senin nasıl oldu canım mama fark ettirdimi toparlandı mi bebiş. .
Evet canım aynısını yaşıyorduk yıkanırken keyfi yerinde giydirirken kıyameti koparıyor sonradan farkettimki havluya sararken yüzüde kapanıyor buna sinirleniyormuş. Şimdi banyo sonrası yüzünü kuruluyorum sonra yüzünü kapatmamaya dikkat ederek havluya sarıyorum artık sesi çıkmıyor. Belki senin bebişte yüzünün kapanmasına sinirleniyordurKizlar kizim ilk dogdugu zamanlarda banyoyu cok seviyordu uslu uslu banyo yapar üstünü giyinirdik. Şimdide banyodan hoslaniyor ama ustunu giydirme faslinda kıyamet kopuyor. Sizde de öyle olan var mi
Benimde ayak altlarım topuğum ve dizlerim ağrıyor yataktan ilk kalktıpımda basamıyorum acıyor sonra yürüdükçe ağrı azalıyor doğumdan kaynaklanan bişeymi acabaBenimde topugumun alti agrimaya basladi. Topuk dikeni olmaz inşallah
cnm kaç aylik oldu bebegin5200 olabildi canım ..Bu ay 400 gr almış Dr mama ver dedi ama onuda zorla iciriyorum. ..
Uzmanlara gore 3 yaşına kadar diye okudum ben de. Her kafadan ayri bi ses. Bütün gün uyumayan bir bebek benimki. Anca öyle duruyor.
Ben biberon kullanmicama o kadar emindim ki biberonu onemsemedim canım ya bebedorun cam şişesi ni aldım çay su falan n veririm diye ama umdugum gibi olmadı benim sütüm var canım çocukta sürekli gece gündüz emiyon tahlillerde yapıldı bişey çıkmadı ama kilo almıyor mız mız ama açlıktan ağlayan bi çocukta değil Dr anlamadı bende anlayamadım bu kızı Dr deneyeli m dedi kilo alicakmi diye ama sürekli yatarak emiyor beni ve memede uyuyor belki doymadan uyuyor bilemiyorum..senin nasıl oldu canım mama fark ettirdimi toparlandı mi bebiş. .
Kizlar bebekleriniz emdigine göre hani su ilk sut son sut muhabbeti var ya. Son sut yagli gelirmiş bebeğe kilo yapan oymuş. Son sütü mü alamiyor acaba bebisleriniz.Bnm durumum. Sut vardi ama ilk ay hic kg almadi ikinci ay 800gr aldi. Sonra mamaya basladik. 10 gunde 600gr aldi. Bilemedimkiiiiiii ben de
Neyseki fazla aglamadik bugün. Ama dediğini denicem canimEvet canım aynısını yaşıyorduk yıkanırken keyfi yerinde giydirirken kıyameti koparıyor sonradan farkettimki havluya sararken yüzüde kapanıyor buna sinirleniyormuş. Şimdi banyo sonrası yüzünü kuruluyorum sonra yüzünü kapatmamaya dikkat ederek havluya sarıyorum artık sesi çıkmıyor. Belki senin bebişte yüzünün kapanmasına sinirleniyordur
Valla bilemedim bende doğumla alakasi olur mu acaba. Üzerine basmasam bile aciyor benim kiBenimde ayak altlarım topuğum ve dizlerim ağrıyor yataktan ilk kalktıpımda basamıyorum acıyor sonra yürüdükçe ağrı azalıyor doğumdan kaynaklanan bişeymi acaba
Maşallah kuzuya. Bizde 3 kilo doğduk.Kızlar ben bebisime hangi memeyi emdirdiysem 2saat sonrada aynı memeyi veriyorum.sonraki emzirme de diğer memeyi veriyorum.kızım 3500 doğdu şimdi tam 2 buçuk aylık tam 6 kilo.doktor bana bu şekilde emzirirsen bebeğin güzel kilo alır dedi.bide ben bebegime vitamin olsun diye hergun iki uç tane badem,fistik, ceviz ve hurma yiyorum sizde deneyin belki ise yarar diye umuyorum.kilo almadı diye stres yapmayın mamaya baslamayin.
cnm kaç aylik oldu bebeğin
Kizlar bebekleriniz emdigine göre hani su ilk sut son sut muhabbeti var ya. Son sut yagli gelirmiş bebeğe kilo yapan oymuş. Son sütü mü alamiyor acaba bebisleriniz.
Biz bugün 89. Gündeyiz canım kızım 3560 doğdu 3 gün sonra kontrolünde yine 3500 du kaybettiği ni 3 günde tamamlamıştı sanırım nazarladim çocuğu hep çok iyi emdi ama kilo alamadı uzuyor ama kilo yok çünkü 3 aydır hertürlü yolu denedim MAMa son umut son çare..
bu arada hamileyken mahnezyumu unutunca da oluyordu bende. şimdi de unutmazsam hergün içiyorum azalıyor sanki o zamanBenimde ayak altlarım topuğum ve dizlerim ağrıyor yataktan ilk kalktıpımda basamıyorum acıyor sonra yürüdükçe ağrı azalıyor doğumdan kaynaklanan bişeymi acaba
700 ile 1000 arası normal demişti doktor bana. Bebisin ne kdrlik kaç kilo cnm normaldir bence.Kizlar benimde aylik 700 800 arasi aliyor.bana kimse mama ver demiyo. Kimse derken dr.lar ve hemsireler yani. Iyide kotude demiyolar
2 bitti cnm . 10 gun gecti . dunku kontrolde 5500kg 59cm. Dogum 3500700 ile 1000 arası normal demişti doktor bana. Bebisin ne kdrlik kaç kilo cnm normaldir bence.
2. Ay bitiminde bizde 5530 ve 59 cm dik normal demişti doktor. Sıkma canını. Simdi 3 ay bitti 6200 kilo ve 61 cmyiz2 bitti cnm . 10 gun gecti . dunku kontrolde 5500kg 59cm. Dogum 3500
Ne bilim 6000 kg olanlari gorunce zayifmi acaba diyorum
Canim benimki düzenli almıyor ilk ay 400 aldı 2. Ay 800 aldı 3. Ay 300 kadar almış ve hafta takibi yapıyoruz çoğu hafta hiç kilo almıyor bir hafta 300 400 birden alıyor ama kıza değişiklik olmuyor mesela hasta istahsiz ishall diyebileceğimiz bişey de yok Dr ların tek söylediği doymuyor çok düşük kilo diyorlar.. bu ay boyuda 2 santim uzamiş 4 santim uzuyor du... bide hastalıklı muamelesi yapan çevre faktörü var tabi ...Kizlar benimde aylik 700 800 arasi aliyor.bana kimse mama ver demiyo. Kimse derken dr.lar ve hemsireler yani. Iyide kotude demiyolar
Sürekli agliyor mu peki. Doymasa sürekli ağlar. Sen çevrenin dediğine bakma.insanlar cok biliyor sanki. Belkide sut emmek istemiyor.ek gidaya geçince kilo alir insallahCanim benimki düzenli almıyor ilk ay 400 aldı 2. Ay 800 aldı 3. Ay 300 kadar almış ve hafta takibi yapıyoruz çoğu hafta hiç kilo almıyor bir hafta 300 400 birden alıyor ama kıza değişiklik olmuyor mesela hasta istahsiz ishall diyebileceğimiz bişey de yok Dr ların tek söylediği doymuyor çok düşük kilo diyorlar.. bu ay boyuda 2 santim uzamiş 4 santim uzuyor du... bide hastalıklı muamelesi yapan çevre faktörü var tabi ...
Bence de tv ye bakmamalilar ben hiç baktirmam onlar el kadar bebek ne anlarlar çizgi filmden gözleri etkileniyormuşBu arada kızlar bizim komşunun geçen sene bebeği olmustu.hep televizyon karşısına koymuş o da ev işlerini yapmış.çocuk şimdi özel eğitim alıyor otizim teşhisi konulmuş Dr kızmış ne anlar o TV den ışıklı bi oyuncak alsaydin renklerine bakardı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?