2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bnm durumum. Sut vardi ama ilk ay hic kg almadi ikinci ay 800gr aldi. Sonra mamaya basladik. 10 gunde 600gr aldi. Bilemedimkiiiiiii ben de

Kizlar kizim ilk dogdugu zamanlarda banyoyu cok seviyordu uslu uslu banyo yapar üstünü giyinirdik. Şimdide banyodan hoslaniyor ama ustunu giydirme faslinda kıyamet kopuyor. Sizde de öyle olan var mi
Evet canım aynısını yaşıyorduk yıkanırken keyfi yerinde giydirirken kıyameti koparıyor sonradan farkettimki havluya sararken yüzüde kapanıyor buna sinirleniyormuş. Şimdi banyo sonrası yüzünü kuruluyorum sonra yüzünü kapatmamaya dikkat ederek havluya sarıyorum artık sesi çıkmıyor. Belki senin bebişte yüzünün kapanmasına sinirleniyordur

5200 olabildi canım ..Bu ay 400 gr almış Dr mama ver dedi ama onuda zorla iciriyorum. ..
cnm kaç aylik oldu bebegin

Uzmanlara gore 3 yaşına kadar diye okudum ben de. Her kafadan ayri bi ses. Bütün gün uyumayan bir bebek benimki. Anca öyle duruyor.

Sicaktanmi uyumuyo acaba. Benmkide huysuzlaniyor uyulmazsa. en sonunda sallanmaya alisti sallayarak uyutuom.

Bnm durumum. Sut vardi ama ilk ay hic kg almadi ikinci ay 800gr aldi. Sonra mamaya basladik. 10 gunde 600gr aldi. Bilemedimkiiiiiii ben de
Kizlar bebekleriniz emdigine göre hani su ilk sut son sut muhabbeti var ya. Son sut yagli gelirmiş bebeğe kilo yapan oymuş. Son sütü mü alamiyor acaba bebisleriniz.

Neyseki fazla aglamadik bugün. Ama dediğini denicem canim

Benimde ayak altlarım topuğum ve dizlerim ağrıyor yataktan ilk kalktıpımda basamıyorum acıyor sonra yürüdükçe ağrı azalıyor doğumdan kaynaklanan bişeymi acaba
Valla bilemedim bende doğumla alakasi olur mu acaba. Üzerine basmasam bile aciyor benim ki

Kızlar ben bebisime hangi memeyi emdirdiysem 2saat sonrada aynı memeyi veriyorum.sonraki emzirme de diğer memeyi veriyorum.kızım 3500 doğdu şimdi tam 2 buçuk aylık tam 6 kilo.doktor bana bu şekilde emzirirsen bebeğin güzel kilo alır dedi.bide ben bebegime vitamin olsun diye hergun iki uç tane badem,fistik, ceviz ve hurma yiyorum sizde deneyin belki ise yarar diye umuyorum.kilo almadı diye stres yapmayın mamaya baslamayin.

Maşallah kuzuya. Bizde 3 kilo doğduk.
3 ayligiz simdi 6200 olmuş kilomuz
Hurma ya devam

Kizlar benimde aylik 700 800 arasi aliyor.bana kimse mama ver demiyo. Kimse derken dr.lar ve hemsireler yani. Iyide kotude demiyolar

Benimde ayak altlarım topuğum ve dizlerim ağrıyor yataktan ilk kalktıpımda basamıyorum acıyor sonra yürüdükçe ağrı azalıyor doğumdan kaynaklanan bişeymi acaba
bu arada hamileyken mahnezyumu unutunca da oluyordu bende. şimdi de unutmazsam hergün içiyorum azalıyor sanki o zaman

Kizlar benimde aylik 700 800 arasi aliyor.bana kimse mama ver demiyo. Kimse derken dr.lar ve hemsireler yani. Iyide kotude demiyolar
700 ile 1000 arası normal demişti doktor bana. Bebisin ne kdrlik kaç kilo cnm normaldir bence.

E Es_lem_ce
Canim boya gidiyordur o zaman. İlla tombul tombul olması gerekmez ki bence. Eltim dediydi geçen de bebekler en basta kilo alir sonra boya gider . bir boy bir kilo devam edermiş 1 yasina kadar. Sonrasi normal zaten

700 ile 1000 arası normal demişti doktor bana. Bebisin ne kdrlik kaç kilo cnm normaldir bence.
2 bitti cnm . 10 gun gecti . dunku kontrolde 5500kg 59cm. Dogum 3500

Ne bilim 6000 kg olanlari gorunce zayifmi acaba diyorum

2 bitti cnm . 10 gun gecti . dunku kontrolde 5500kg 59cm. Dogum 3500

Ne bilim 6000 kg olanlari gorunce zayifmi acaba diyorum
2. Ay bitiminde bizde 5530 ve 59 cm dik normal demişti doktor. Sıkma canını. Simdi 3 ay bitti 6200 kilo ve 61 cmyiz

Canim benimki düzenli almıyor ilk ay 400 aldı 2. Ay 800 aldı 3. Ay 300 kadar almış ve hafta takibi yapıyoruz çoğu hafta hiç kilo almıyor bir hafta 300 400 birden alıyor ama kıza değişiklik olmuyor mesela hasta istahsiz ishall diyebileceğimiz bişey de yok Dr ların tek söylediği doymuyor çok düşük kilo diyorlar.. bu ay boyuda 2 santim uzamiş 4 santim uzuyor du... bide hastalıklı muamelesi yapan çevre faktörü var tabi ...

Sürekli agliyor mu peki. Doymasa sürekli ağlar. Sen çevrenin dediğine bakma.insanlar cok biliyor sanki. Belkide sut emmek istemiyor.ek gidaya geçince kilo alir insallah

çizgifilm çok bakmıyordu ama trt de arı filmi var çizgifilm kaç dk dır keyifle izliyor. kaydediyorum ben de

Bence çevreye hiç bakmayın süt hesabida yapmayın ki etkilenmesin memişler:)son sütü içmesi çok önemli bebislerin.ben ilk başta bi memeyi verdikten sonra ikincisinde diğer memeyi veriyordum fazla kilo almıyordu.şimdi doktorun demesiyle bi memeyi iki kez verip diğer memeye sonra geciyorum çok şükür kilo alımı güzel.bide benim kız 5 dk bile emmezdi tedirgin olurdum bu kız kilo almayacak diye de normalmis bu durum. Bazen arada 2 dk emdiği oluyordu doktor su ihtiyacını gidermek için öyle yapar dedi normal yanı.

Bu arada kızlar bizim komşunun geçen sene bebeği olmustu.hep televizyon karşısına koymuş o da ev işlerini yapmış.çocuk şimdi özel eğitim alıyor otizim teşhisi konulmuş Dr kızmış ne anlar o TV den ışıklı bi oyuncak alsaydin renklerine bakardı diye

Bence de tv ye bakmamalilar ben hiç baktirmam onlar el kadar bebek ne anlarlar çizgi filmden gözleri etkileniyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…