• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Hanımlar cok sukur bugün bende duygum kalp atışını bebegimin🥰🥰🥰 darısi hepinizin başina
7+1 olmusum adetime uyumu yakaladim sayilir
10 gun oncesi 4+2idi
Bu sirada bol kuruyemis meyva sut tukettim bilginiz olsun
tabi arada enfeksiyon yuzunden antibiyotikte kullanmistim 😐crp degerim dusmus cok sukur ama oksuruk arada tekletiyor 😐
progestani bir problemin yoksa birakabilirsin dedi zaten 2 gundur unutuyordum😅
Devlette yaptirmayi dusunuyoeum 2li taramayi bugun konustum ebeyle, 11. Haftadan al randevunu kadin dogumcudan o seni yonlendirecek perintloji bolumune dedi, o zamana kadar bir problem olmazsa gelemene gerek yok dedi ama bebisi gormek istersen bekleriz dedi 🙃🫠😉😀

Topuzlu Topuzlu beni eklebilirsin
Sat:30ocak
Yaşım:36
1 oglum var
ikinci gebeligim ( Rabbim hepimizinsaglikla hayirlisiyla dogurmayi kucagkmza almayi nasip etsin insallah )
Kesem ve yolk sac 5. Haftada gozuktu
7+1kalp atisini duydum 💝 cok sukur
Tahmini dogum tarihi 6 kasım (bekler mi bilmiyorum)

Hepinize guzel haberler diliyorum Kasım anneleri cok mutluyum dogum gunum bu arada 😄
hayırlı olsun canım tebrik ederim

Hanımlar cok sukur bugün bende duygum kalp atışını bebegimin🥰🥰🥰 darısi hepinizin başina
10 gun oncesi 4+2idi
tabi arada enfeksiyon yuzunden antibiyotikte kullanmistim 😐crp degerim dusmus cok sukur ama oksuruk arada tekletiyor 😐
Devlette yaptirmayi dusunuyoeum 2li taramayi bugun konustum ebeyle, 11. Haftadan al randevunu kadin dogumcudan o seni yonlendirecek perintloji bolumune dedi, o zamana kadar bir problem olmazsa gelemene gerek yok dedi ama bebisi gormek istersen bekleriz dedi 🙃🫠😉😀

1 oglum var
ikinci gebeligim ( Rabbim hepimizinsaglikla hayirlisiyla dogurmayi kucagkmza almayi nasip etsin insallah )

Hepinize guzel haberler diliyorum Kasım anneleri cok mutluyum dogum gunum bu arada 😄
Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle nice güzel senelere 🙏❤️

10 gun oncesi 4+2idi

1 oglum var

Bir şeyi merak ettim yediklerimizle falan o şekilde adet tarihi ile uyum yakalayabiliyor mu? Bana dün doktorum 4+6 dedi keseyi gördü sadece ama adet tarihime göre 7+0 olması gerekiyordu bende endişelenmiştim şu an umut oldunuz bana 🫠🫠

bu grupta stres yasak artık 😂😂😂 yatcaz kalkcaz zaman geçicek yapacak birşey yok 😂
Ya bide birçoğumuzun bebekleri tutundu, kalp atışları duyuldu. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski %80 azalıyormuş. Artık gerçekten biraz sakinleşmemiz lazım.
Kese görmeye kalp atışı dinlemeye gidenlere de gönülden dua ediyorum. Şu topikte yazışan herkese şenlikli haberler nasip et Allahımmm🥹😍🧿

Benimde takvime göre 5+1 ama sanırım geç döllenme oldu beta 364'dü dün. Cuma gününe randevu aldım inşallah keseyi görebiliriz 🙏 Ramazan çıkmadan bulantılarım başlamaz inşallah borçsuz ramazanı çıkarmak çok iyi 😅

Merhaba kızlar nasılsınız bu gün🌸dün yoktum baya mesajlar birikmişti🤭ben de in şe Allah yarın gidecem ultrasyona girecem bakalım kese gözükür mü🥰bu gün sata göre 5+1 olmuşum

Benimde takvime göre 5+1 ama sanırım geç döllenme oldu beta 364'dü dün. Cuma gününe randevu aldım inşallah keseyi görebiliriz 🙏 Ramazan çıkmadan bulantılarım başlamaz inşallah borçsuz ramazanı çıkarmak çok iyi 😅
Benimle ayni haftan canım ama bende 23 martda baktırdım en son 7358di bettam

Ya bide birçoğumuzun bebekleri tutundu, kalp atışları duyuldu. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski %80 azalıyormuş. Artık gerçekten biraz sakinleşmemiz lazım.
Kese görmeye kalp atışı dinlemeye gidenlere de gönülden dua ediyorum. Şu topikte yazışan herkese şenlikli haberler nasip et Allahımmm🥹😍🧿
Amin canım. Valla bir bir herkes kalp atısını duysun grup şenlensin.Perşembe gideceğim bende 6+1 olmuş olacak en azından yolk sac görmek istiyorum ama belki bir sürpriz olurda kalp atışı da duyarız 🌸

Back
X