- 26 Temmuz 2018
- 6.517
- 7.593
- 198
- 32
biz seninle o kadar aynıyız kiTopuzlu bende yazayım bilgilerimi.
Sat 29 ocak
6+0 da kalp atışını duydum.
Yaş 30.
3.cocuk
Erkek hissediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz seninle o kadar aynıyız kiTopuzlu bende yazayım bilgilerimi.
Sat 29 ocak
6+0 da kalp atışını duydum.
Yaş 30.
3.cocuk
Erkek hissediyorum![]()
bu grupta stres yasak artıkGünaydın, ben de klasik sabah okumamı tamamladım :) Ben de durup durup arada bir strese giriyorum kanama alanım var diye böyle 1 ayı nasıl tamamlayacağız bakalım.
genç yaşta anne olanlar ohh misss ne güzelBir dahaki kontrole artık hareketleri annesi
biz seninle o kadar aynıyız kibenim de 3. Çocuk sat 29 Ocak yaş 32
![]()
hayırlı olsun canım tebrik ederimHanımlar cok sukur bugün bende duygum kalp atışını bebegimindarısi hepinizin başina
7+1 olmusum adetime uyumu yakaladim sayilir
10 gun oncesi 4+2idi
Bu sirada bol kuruyemis meyva sut tukettim bilginiz olsun
tabi arada enfeksiyon yuzunden antibiyotikte kullanmistimcrp degerim dusmus cok sukur ama oksuruk arada tekletiyor
progestani bir problemin yoksa birakabilirsin dedi zaten 2 gundur unutuyordum
Devlette yaptirmayi dusunuyoeum 2li taramayi bugun konustum ebeyle, 11. Haftadan al randevunu kadin dogumcudan o seni yonlendirecek perintloji bolumune dedi, o zamana kadar bir problem olmazsa gelemene gerek yok dedi ama bebisi gormek istersen bekleriz dedi
Topuzlu beni eklebilirsin
Sat:30ocak
Yaşım:36
1 oglum var
ikinci gebeligim ( Rabbim hepimizinsaglikla hayirlisiyla dogurmayi kucagkmza almayi nasip etsin insallah )
Kesem ve yolk sac 5. Haftada gozuktu
7+1kalp atisini duydumcok sukur
Tahmini dogum tarihi 6 kasım (bekler mi bilmiyorum)
Hepinize guzel haberler diliyorum Kasım anneleri cok mutluyum dogum gunum bu arada![]()
Çokta genc sayılmaz ya 25 yaşında ilk anne oldum Ama acemilik oluyor ya 2. Çocukta daha farkındalik sağlıyorsun anne olduğunagenç yaşta anne olanlar ohh misss ne güzel
Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle nice güzel senelereHanımlar cok sukur bugün bende duygum kalp atışını bebegimindarısi hepinizin başina
10 gun oncesi 4+2idi
tabi arada enfeksiyon yuzunden antibiyotikte kullanmistimcrp degerim dusmus cok sukur ama oksuruk arada tekletiyor
Devlette yaptirmayi dusunuyoeum 2li taramayi bugun konustum ebeyle, 11. Haftadan al randevunu kadin dogumcudan o seni yonlendirecek perintloji bolumune dedi, o zamana kadar bir problem olmazsa gelemene gerek yok dedi ama bebisi gormek istersen bekleriz dedi
1 oglum var
ikinci gebeligim ( Rabbim hepimizinsaglikla hayirlisiyla dogurmayi kucagkmza almayi nasip etsin insallah )
Hepinize guzel haberler diliyorum Kasım anneleri cok mutluyum dogum gunum bu arada![]()
Hanımlar cok sukur bugün bende duygum kalp atışını bebegimindarısi hepinizin başina
10 gun oncesi 4+2idi
1 oglum var
129 u gördüm 2guň sonra 81 düştüHayırlı olsun gebeliğiniz, sağlıkla gelsin inşallahkimyasal olduğunuzda kaça kadar çıkmıştı betanız acaba
Ya bide birçoğumuzun bebekleri tutundu, kalp atışları duyuldu. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski %80 azalıyormuş. Artık gerçekten biraz sakinleşmemiz lazım.bu grupta stres yasak artıkyatcaz kalkcaz zaman geçicek yapacak birşey yok
![]()
Benimle ayni haftan canım ama bende 23 martda baktırdım en son 7358di bettamBenimde takvime göre 5+1 ama sanırım geç döllenme oldu beta 364'dü dün. Cuma gününe randevu aldım inşallah keseyi görebilirizRamazan çıkmadan bulantılarım başlamaz inşallah borçsuz ramazanı çıkarmak çok iyi
![]()
Kese görünür canım kalp atışı için on gün sonra çağırirMerhaba kızlar nasılsınız bu gündün yoktum baya mesajlar birikmişti
ben de in şe Allah yarın gidecem ultrasyona girecem bakalım kese gözükür mü
bu gün sata göre 5+1 olmuşum
İn şe Allah canım, betta değerim ama fazla gibi o zaman hafta ileriye atılıyor mu? Yani bende erken yumurtlama oldu ondan acaba diyorum erken duya bilir miyim kalp atışınıdaKese görünür canım kalp atışı için on gün sonra çağırir
Dimi, benimki çok az çıkmış ya. İnşallah bi sorun yoktur.Benimle ayni haftan canım ama bende 23 martda baktırdım en son 7358di bettam
Amin canım. Valla bir bir herkes kalp atısını duysun grup şenlensin.Perşembe gideceğim bende 6+1 olmuş olacak en azından yolk sac görmek istiyorum ama belki bir sürpriz olurda kalp atışı da duyarızYa bide birçoğumuzun bebekleri tutundu, kalp atışları duyuldu. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski %80 azalıyormuş. Artık gerçekten biraz sakinleşmemiz lazım.
Kese görmeye kalp atışı dinlemeye gidenlere de gönülden dua ediyorum. Şu topikte yazışan herkese şenlikli haberler nasip et Allahımmm![]()
mütevazi olma bebeğim 25 oldukça genç bir yaş annelik içinÇokta genc sayılmaz ya 25 yaşında ilk anne oldum Ama acemilik oluyor ya 2. Çocukta daha farkındalik sağlıyorsun anne olduğuna![]()