• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Ya bide birçoğumuzun bebekleri tutundu, kalp atışları duyuldu. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski %80 azalıyormuş. Artık gerçekten biraz sakinleşmemiz lazım.
Kese görmeye kalp atışı dinlemeye gidenlere de gönülden dua ediyorum. Şu topikte yazışan herkese şenlikli haberler nasip et Allahımmm🥹😍🧿
evet canım kesinlikle öyle önemli ve hassas evreyi aşmamıza az kaldı bunu da pozitif enerjilerle aşacağız hep birlikte 😍😍

Bir şeyi merak ettim yediklerimizle falan o şekilde adet tarihi ile uyum yakalayabiliyor mu? Bana dün doktorum 4+6 dedi keseyi gördü sadece ama adet tarihime göre 7+0 olması gerekiyordu bende endişelenmiştim şu an umut oldunuz bana
Doktorlar ilk uc ayda anne vucudundan gerekli besinleri aldiklarini soyluyorlar bebekler olusurken ,
hatta anne bulanti kusma ve istahsizliktan kilo verse bile annede gerekli vitamin mineraller bebege yeterliymis
Bende bulanti yok cok sukur ama yediklerime cok dikkat ederim ceviz, findik, badem eksik etmeyin siz abartmadan 😅yumurtnizi yiyin insallah bir dahaki kontrolunuzde buraya yazarsiniz aradaki fark azalmis diye
Bir de genelde ilk kontrollerde kucuk olabiliyor olcumler caninizi sikmayin, hatta ben gec mi dollendim diye dusunmustum 😅
Gec yumurtlama olabiliyor

Bir de oglumda her gun olmasada sut ve muz yemegi hic birakmamisim cok sukur saglikla ilerledi herseyi buyumesi

Kızlar Ekim anneleri cinsiyet konuşmaya başlamışlar ayy çok heyecanlı yaklaşık 1 aya bizde başlar mıyız acaba 😍 hamile olduğumu öğreneli 1 ay olacak nerdeyse
Yaaa çok heyecanlı🫠bende ilk çocuk olacak in şe Allah acayip şeyler düşünüyorum, insanın içinden bir insan çıkacak😳🥰🥹çok faklı bir duygu🥹

Kizlar simdide cok uyudugum icin basim agriyor sanki🤣 artik mentol filan da care etmez oldu neymis bu bu kadar bas agrisi ya 😔 yasli teyzeler gibi yemeni baglayacagim birazdan kafama🤣🤣

Kizlar simdide cok uyudugum icin basim agriyor sanki🤣 artik mentol filan da care etmez oldu neymis bu bu kadar bas agrisi ya 😔 yasli teyzeler gibi yemeni baglayacagim birazdan kafama🤣🤣
Ben de yeni uyandım ama kasıklarım ağrıyor açlıktan ağrıyor eminim yemek yediğim zaman o kadar sakin ki herşey süt liman 😀

biraz hava al canım belki iyi gelir bana iyi geldiği oluyor ada belki ılık bir duş alman da fayda eder

İn şe Allah canım, betta değerim ama fazla gibi o zaman hafta ileriye atılıyor mu? Yani bende erken yumurtlama oldu ondan acaba diyorum erken duya bilir miyim kalp atışınıda🥹🤭🥰
Ultrason ölçümlerine göre belirleniyor canım ama doktorun sat i düzenler mi bilmiyorum mesela benim de hep geç dollenme oluyordu doktorum sat tarihini ileri aliyordu

Back
X