- 3 Mayıs 2010
- 92
- 55
- 98
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.801
yok canım pusetimdeydi, havadan kaparmışGecmis olsun canim cime falan mi yatirdiniz bebegi? anlamadim da
ya ben bi bebeğin açlıktan ağlamasına karşılık açıp emzirmeyecek insanın aklına şaşıyorum. ben dışarıda emzirmeyi beceremediğimden çocuğu öyle madur etmemek için evden çıkmıyorum. keşke becerebilsemBen şunu anlamıyorum geçenlerde kizilaya bebegimle gezmeye gittim bu arada ankarada oturuyorum bebeğim açıktı bende uygun bi bank bulup oturdum emzirme önlügümü takım bebeğimi emzirdim erkekleri bıraktım yoldan geçen kadınlar ayıp ayıp diye laf atıyor.neresi ayıp sen nasıl ki yolda susayip yürürken su icebiliyorsan sokakta yemek yiyebiliyorsan benim bebegimde aynı şekilde karnını doyuracak arkadaş. Böyle saçma sapan düşünen zihniyeti alıp yerden yere çalasim var ...sonunda memelere özgürlük diye kent meydanında eylem yapicam kadınların bu toplumdan çektiği nedir ya
Çok üzücü o küçük bebek aç mi kalsın kimse keyfinden sokakta çocuğunu beslemez acikmis işte bebeçık. Siz takmayin onları. Ancak sağlıksız düşünen insan çok sokaklar suça meyilli insanlarla dolu bi sapık manyak denk gelir Allah korusun mümkün olduğunca bildik güvenli yerler seçin.Ben şunu anlamıyorum geçenlerde kizilaya bebegimle gezmeye gittim bu arada ankarada oturuyorum bebeğim açıktı bende uygun bi bank bulup oturdum emzirme önlügümü takım bebeğimi emzirdim erkekleri bıraktım yoldan geçen kadınlar ayıp ayıp diye laf atıyor.neresi ayıp sen nasıl ki yolda susayip yürürken su icebiliyorsan sokakta yemek yiyebiliyorsan benim bebegimde aynı şekilde karnını doyuracak arkadaş. Böyle saçma sapan düşünen zihniyeti alıp yerden yere çalasim var ...sonunda memelere özgürlük diye kent meydanında eylem yapicam kadınların bu toplumdan çektiği nedir ya
Canim esin seni ve bebeği düşündüğü için demiş olabilir. Sokakta kadın kadını kınıyor emziriyo diye saçmalık işte E bide erkekleri düşünün inanin hasta zihniyet çok. Esin iyi niyetli söylemiştir. Dışardaki manyaklarin niyetini tahmin ettiğinden demiştir. Yoksa oda bebeğinin aç kalmasını istemez. Ama işte erkeklerin bazı şeyleri açıklama ve konuşma şekli farklı.ya ben bi bebeğin açlıktan ağlamasına karşılık açıp emzirmeyecek insanın aklına şaşıyorum. ben dışarıda emzirmeyi beceremediğimden çocuğu öyle madur etmemek için evden çıkmıyorum. keşke becerebilsemhiç duyma kulak tıka. canını sıkmalarına izin verme. benim eşimde geçen dışarıda emziremezsin dedi de (becermeye uğraşorken evde ki çocuk durmuyor tülbent bile örtsem omzumdan) adamı boşuyordum senin zihniyetine s...... diyerek. anlamayana anlatılmıyor. eşim anlamıyor elalemden hiç beklemem.
Resmen beni tarif ediyorsunaybi peroyotlat bizdede var ve saat 19 ile 21 arasi aglama ve huysuzlugumuz varKızlar yaa bnm kızım aksam en geç 10 bck gibi yatiyor. 4 5 gibi kalkiyor sonra 7 8 de ayaktayiz. Sonrasi uykusu geliyor gün içerisinde ayagimda sallarken uyuyor yatagina koyunca 10 dk uyaniyor koymssamda yatağına böyle. Gün icerisinde sürekli tekrar ediyor bu. Sıcaktan mı uyuyamiyor acaba . sizde de oluyor mu boyle adam gibi iş yapamiyorum. İşi geç yemek zor yiyiyorum.tuvalete zor gidiyorum
Napcaz biz boyle ya.ne zaman düzene girecekResmen beni tarif ediyorsunaybi peroyotlat bizdede var ve saat 19 ile 21 arasi aglama ve huysuzlugumuz var
Birde gece mesela emmek istediğini nasil anlıyorsunuz. Saat 4 civari yatağında kıpır kıpır yapmaya başlıyor kızım.bende alıp emziriyorum gözleri kapalı.gazını çıkarınca yatırıyorum tekrar. Acaba emzirmek için aglamasini mi beklemek gerek. İhtiyacı yokta benmi veriyorum ki. Siz nasıl yapıyorsunuz
Hay daa bu nasil sey ya sonucta onluk takip emziriyorsun iyi ki ben orda olmamisimBen şunu anlamıyorum geçenlerde kizilaya bebegimle gezmeye gittim bu arada ankarada oturuyorum bebeğim açıktı bende uygun bi bank bulup oturdum emzirme önlügümü takım bebeğimi emzirdim erkekleri bıraktım yoldan geçen kadınlar ayıp ayıp diye laf atıyor.neresi ayıp sen nasıl ki yolda susayip yürürken su icebiliyorsan sokakta yemek yiyebiliyorsan benim bebegimde aynı şekilde karnını doyuracak arkadaş. Böyle saçma sapan düşünen zihniyeti alıp yerden yere çalasim var ...sonunda memelere özgürlük diye kent meydanında eylem yapicam kadınların bu toplumdan çektiği nedir ya
Ha anladim canim insallah onemli bi sey degildiryok canım pusetimdeydi, havadan kaparmış(
Ben şunu anlamıyorum geçenlerde kizilaya bebegimle gezmeye gittim bu arada ankarada oturuyorum bebeğim açıktı bende uygun bi bank bulup oturdum emzirme önlügümü takım bebeğimi emzirdim erkekleri bıraktım yoldan geçen kadınlar ayıp ayıp diye laf atıyor.neresi ayıp sen nasıl ki yolda susayip yürürken su icebiliyorsan sokakta yemek yiyebiliyorsan benim bebegimde aynı şekilde karnını doyuracak arkadaş. Böyle saçma sapan düşünen zihniyeti alıp yerden yere çalasim var ...sonunda memelere özgürlük diye kent meydanında eylem yapicam kadınların bu toplumdan çektiği nedir ya
Çok üzücü o küçük bebek aç mi kalsın kimse keyfinden sokakta çocuğunu beslemez acikmis işte bebeçık. Siz takmayin onları. Ancak sağlıksız düşünen insan çok sokaklar suça meyilli insanlarla dolu bi sapık manyak denk gelir Allah korusun mümkün olduğunca bildik güvenli yerler seçin.
Cnm acliktan kimildaniyodur o. Benimki gece 3 kere kimil kimil olur ben gaz sanardim onceleri uyutmaya cabalardim sonra memeye yapisinca anladim acliktanmis.. Tabi gazimizda var o ayriBirde gece mesela emmek istediğini nasil anlıyorsunuz. Saat 4 civari yatağında kıpır kıpır yapmaya başlıyor kızım.bende alıp emziriyorum gözleri kapalı.gazını çıkarınca yatırıyorum tekrar. Acaba emzirmek için aglamasini mi beklemek gerek. İhtiyacı yokta benmi veriyorum ki. Siz nasıl yapıyorsunuz
Canim sen ayakta uyutmakla hata etmissin alismis yatagini istemiyorKızlar yaa bnm kızım aksam en geç 10 bck gibi yatiyor. 4 5 gibi kalkiyor sonra 7 8 de ayaktayiz. Sonrasi uykusu geliyor gün içerisinde ayagimda sallarken uyuyor yatagina koyunca 10 dk uyaniyor koymssamda yatağına böyle. Gün icerisinde sürekli tekrar ediyor bu. Sıcaktan mı uyuyamiyor acaba . sizde de oluyor mu boyle adam gibi iş yapamiyorum. İşi geç yemek zor yiyiyorum.tuvalete zor gidiyorum
Benimki hava kararınca uyuyor sabah 5 te falan uyanıyor burnu tikanmasa 8 falan olur da burnu tikaninca mecbur lamba yakıp temizlemek zorunda kalıyorum benimki de kiprasinca meme veriyorum uyuyor demekki acikiyorlar heralde .....Kızlar yaa bnm kızım aksam en geç 10 bck gibi yatiyor. 4 5 gibi kalkiyor sonra 7 8 de ayaktayiz. Sonrasi uykusu geliyor gün içerisinde ayagimda sallarken uyuyor yatagina koyunca 10 dk uyaniyor koymssamda yatağına böyle. Gün icerisinde sürekli tekrar ediyor bu. Sıcaktan mı uyuyamiyor acaba . sizde de oluyor mu boyle adam gibi iş yapamiyorum. İşi geç yemek zor yiyiyorum.tuvalete zor gidiyorum
Canım bizim ebe de 500-600gr alırsa normal deriz demişti.2 bitti cnm . 10 gun gecti . dunku kontrolde 5500kg 59cm. Dogum 3500
Ne bilim 6000 kg olanlari gorunce zayifmi acaba diyorum
Kızlar 2 aylık aşı durumları nasıl sizde benim kızda yara olmadı 1 ay geçti tutmadı mi acaba bugün sabah aklıma geldi...Verem aşısı kolunda yara olmasi gerekiyor du ...hiç iz yok ..
Yayyyyy yaa kiyafetine bayildim masallaaahhhBu da benim yakışıklı oğlum teyzeleriiii, bi maşallah ı eksik etmeyin paşamdan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?