2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ayy Allah korusun yaa dikkat etmek lazim hemen gözleri kayiyor TV ye.

Evet canım sürekli mız mız uyandığında yarım saat kadar keyifli gülüp oynuyor ondan sonrası mız mız
Maşallah kuzuma . kiz doymasa sürekli deli gibi ağlar .bizim bir tanidigin öyleydi. Mizmizlil hepimiz de var.

Cok sicak burasi gene
Kış gelsin rahatça yatalim yaa. Cnm 4. Ay bitiminde çorba ile başlayabilirsiniz dedi doktor bana. Dışarı hiç çıkmıyormusun yoksa. Yapma öyle bebek bakim odalari her yerde var artik. Olmadı cami var.ben öyle yapıyorum.

Canım buna göre üst sınırın üstündeysek noluyo, obez mi???
Bilmiyorum canim valla.

okurken gözüne bakamıyorum diye durmuyor benimki. baka baka konuşçam.
bizde böyle takılıyoruz

Bu da benim yakışıklı oğlum teyzeleriiii, bi maşallah ı eksik etmeyin paşamdan )

Masallah yakişikliya benziyolar mi ne

amin canım bütün bebeklere inş. sana karizma bakış atayım

https://instagram.com/p/6R4WUSEXhX/
maşallah kuzulara kizlar. Yerim onlari

valla ist dayım bakım odaları tıklım tıklım. Merkezi camilerde de güvenlik için kamera var diye biliyorum. ve bebeğin saati belli değil etini cimciriyo gb ağlıyo aç uyanınca bile
ben çıkmıyorum o yüzden. bir de okuyorum insanlarınki 2 saatte bir emiyor dr 3 saatte bir emzir diyor. 3-4 gn uyku ve mama zamanlarını ve uzunluklarını. benim bebiş akşam ezanıyla yatıyor sabaha kadar. gündüz de çok uzun olmayan 2 kere uykuya dalıyor. yarım saatleri saymıyorum. emmesi ise gece 3 kere kalkıyorumç. gündüz saat başı emiyor.
genelde 5 dk emiyor. daha fazla eminc e kusuyor.
bu saat başı meme istemesi yüzünden dışarıda gezmek zor.
şimdi kendi keyfim için de erkenden ek gıdaya başlatmak veya biberobla beslemek istemiyorum 6 aya ne kaldı.
çok eve tıkılınca manuel pompayla sağıp çıkıyorum veya mecbur çıkacağımız zaman. misal şimdi yarına süt hazıretmeye çalışıyorum. emince geliyor ama daha az stokluyor artık meme süt.

Iyi aksamlar anneler,ogluslara da masallah S skelebeks E edebiyatsevdasi 33 nazperver
Valla ben oglumu hep parkta gezdiriyorum evimizin onu de park zaten acikinca emzirme onlugunu takip emziryorum arabasina koyuyorum uyuyor yine burda butun anneler oyle ama bizim sezonumuz bitti eylul girer girmez yagmur soguk basladi
Bebekler temiz havada rahat uyuyorlar hem sizde bogaz da var oh ne guzel deniz havasi alir yavrucaklar
Burda deniz de yok biz kendimizi parklara atiyoruz

ya hem tesettür hem de emzirmeye uygun kıyafet yok. tabi acemilikte var. emzirme önlüğümde var evde deniyorum. çocuk rahat rahat bakarak emmeye alışmış açıyor tepiniyor. ztn emzirirken terliyorum
gündüz uykusuna denk getirip uyanınca sağılan sütü içirsem an uzun o kdr gezebiliriz. bakayım yarın bebek arabasıyla deneyeceğim. kanguru çol rahat ama terleme sorunu var. şükğr hava serinliyor artık sanırım.
bugün ztn bi surat asıyor. sanırsın depresyona girmiş. şebeklik yapıyorum tık yok. anca saçımla oynıcak ona tepki verdi. yarın çıkarayım neşesi geri gelir belki

bu arada sormayı unutuyorum diş çıkarması için kehribar kolye hakkında fikirleriniz ne? bizimki sanırım erkn diş çıkaracak almayı düşünüyorum

Cnm illa uzaklara gitmene gerek yok . evin etraflarinda bir tur at. Benim beegimde saat basi emiyor ama disari ciktigimda 2 3 saat giki cikmiyor cok seviyor acik havada gezmeyi

Ya evet tesetturle zor olabilir ama cikmisken onden dugmeli bi seyler alsan olur bu is
Ben oyle aldim oglum da alisti artik avm de bile bankta oturup emziriyorum napiyim yalnizim kendi isimi kendim yapmaliyim o yuzden alistik biz hem hava alinca yoruluyor evde de rahat uyuyor
Ben o yuzden kanguru almadim kucagima aldigimda bile su oluyoruz araba en guzeli ben ilk ay gaz sancilarina oyle care bulmustum arabada hop hop gezince uyuyordu evde hic uyumayan cocuk
Kiyamam cikar annesi guzel bi hava alsin cocuk nesesi yerine gelsin

bu arada sormayı unutuyorum diş çıkarması için kehribar kolye hakkında fikirleriniz ne? bizimki sanırım erkn diş çıkaracak almayı düşünüyorum
Ben daha dusunmuyorum bi cok yasitlarinda varmis bu durum
Hem 6. yinda cikarmasi iyi
Cunki bebek huysuz oluyor istahtan kesilip zayifliyor

Masallah 8de yatiyormu . bende alistirabilsem bi 10 bckta anca yatiyoruz. Sabah kacta kalkiyor peki.sen kendine gore ayarla tabi cnm.saat basi emerse zor olur senin icin.

Cnm illa uzaklara gitmene gerek yok . evin etraflarinda bir tur at. Benim beegimde saat basi emiyor ama disari ciktigimda 2 3 saat giki cikmiyor cok seviyor acik havada gezmeyi
benimki pek sevmiyordu en son. artık sağa sola daha çok bakıyor gene dolanıp gözlemlemek lazım

çocuk ağır zaptedemiyorum ki ağlayınca tepimince :) ben bebek arabasıyla evde geziyorum gerçi şükür kerem in salla gezdir derdi yok ama kolayıma geliyor bebek arabasına koymak.

Masallah 8de yatiyormu . bende alistirabilsem bi 10 bckta anca yatiyoruz. Sabah kacta kalkiyor peki.sen kendine gore ayarla tabi cnm.saat basi emerse zor olur senin icin.
Şükür ya karnımdayken de böyleydi düzeni inş. hep böyle devam eder. ben kasıylı bir şey yapmıyorum hava kararınca yatıyor tv ışık fln olmayınca. ama misafir gelince 2 gün topatlanamıyor.dşün annem gelip düzeni bpzuldu çocuğun diyip geri gidiyor.
sabah ezenda da kalkabiliyor 7-8 de de. karnı toksa kalkıp kendi oyalanıyor ben uyukluyorum.

Hic fikrim yok canim.

Disari ciktiklarinda hic acikmiyolar yaa 4 saati buldugu oluyor benim.

Kizlar benim bebiş 2500 kilo doğdu 2 aylik 4600 olmuş iyi mi sizce??
. Gayet iyi cnm bnce[/QUOTE]

Son düzenleme:
Maşallah kereme çok tatlı pek bi karizma olmuş :) Allah sağlıklı uzun ömür versin canım

Oy oy oy Paşa'ya bak Maşallah masallah Allah saglikli uzun omur versin canım ..
âmin teyzesi, cümlemizin evlatlarına inş

Masallah yakişikliya benziyolar mi ne
bende benzettim :))

bende cinsiyetini öğrenince aldığım ilk kıyafetti,mevsim itibariyle giydiremedim. Havalar soğuyunca denedik zar zor oldu, şimdi havalar tekrar ısındı. Artık giydiremem zaten, küçük gelir. Aslında 3-6 ay almıştım sonbaharı hesaplayarak, hem oğlum azcık tontiş hem de kalıp dar galibaa.. Demekki neymiş önden önden almıcakmışız ne kadar büyüyeceklerini bilemeden :))

Masallah yaa keske bnmkide oyle erken yatsa. Gelenler olunca duzen mahfoluyor iste. Bende izin isteyip uyutuyorum napim kusura bkmasin kimse. Bende gittigim yerde fazla durmuyorum aksam.

Kızlar biz bgn pikniğe gittik, 10 dk geçti geçmedi oğlumun bi bacağında nokta nokta kırmızılıklar oluştu. Yarım saat sonra diğer bacağında da tecrübeli anneler alerji dediler, çim vs den olabilirmiş.. Çarş doktor kontrolümüz var bakalım sorcam..inş öyle bi hassasiyeti yoktur

İnsallah yoktur Canım. Gerçi olsada buyunce gecer bence.

Arabaya alismis o zaman iste cikin gezin ne guzel emzir hemen sonra cik evden 1 saat sonra aglasa da hemen eve geri donersin
Bi de saatbasi emiyor demissin az ictigindendir belki emdiken sonra dik tut gazini cikarsin sonra uzat kaldirma belki kalkinca falan karni sikiliyrodur kusuyordur ben oglumu oyle yapiyorum emzirip gazini cikardikta sonra uzatiyorum yatagina aglasa da kaldirmiyorum bir az sallayinca uyuyor anne sutu morfin icerir derler , 2saate yakin olunca aglayip meme istiyor
Zaten uyusada 40 dk uyuyor emdikten sonra ama o da ganimetdir
Uyuyunca buyurler
Dr lar 3 saat diyor da benim oglum daha cogu zaman 2 saat olmamis aglayip meme istiyor 3 saat dayanan bebek gormedim mamayla olur da

Gecmis olsun canim cime falan mi yatirdiniz bebegi? anlamadim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…