- 18 Eylül 2024
- 146
- 89
- 13
Maşallah sağlıklı sıhhatli zamanında doğsun inşallahKizlaaaar cinsiyetimiz kızhemen size yazmak istedim şimdi çıktım doktordan
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sağlıklı sıhhatli zamanında doğsun inşallahKizlaaaar cinsiyetimiz kızhemen size yazmak istedim şimdi çıktım doktordan
![]()
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah zamanında doğsunBen de dr da çıktım kızlarEnse kalınlığına baktı ikili testin kanını verirsek diğer bebekten dolayı hatalı çıkar dedi. Fetal için de bir kaç firma önerdi 18. Hafta son dedi. Çok yaptırmayı düşünmüyorum.Büyük ihtimalle de kız
dedi. Bıcır bıcırdı. Bacağı açmamıştı salladı dr hemen hareketlendi falan ayyyy çok duygulu işler sağlıkla gelsin hepsi inşallah
![]()
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMaşallah sağlıklı sıhhatli zamanında doğsun inşallah![]()
Benim hep böyle arabayla felan ıssız bir yerde arabamı kaybederdim felan ama. Sabaha karşı gördüğüm çok tuhaftı korkunç töbeler olsun diye sıçradım kalktım amaSadece 1 kere oldu böyle içim ürpererek uyandım tuhaftı içimden bir şey yürüyüp geçmiş gitmiş gibi dehşet korkmuştum başka da olmasın aman allah korusun
Aynen canım aynı dediğin gibi sanki yumurtalıklarımın orda ince bir sızı gibiBenim de alt karnım bir de sağ yumurtalık tarafım ağrıyor 10+5 teyim dedim herhalde büyüyor
Aşkım vallaha çok ilginç tuaf şeylerle ilgili rüya gördüm sabaha karşı ilk kez böyle korkuttular ya .Korkutma yokhormonlardan dolayı acayip acayip rüya görme var
bende de vardı azaldı bayağı şimdi.
Ay maşallahBen de dr da çıktım kızlarEnse kalınlığına baktı ikili testin kanını verirsek diğer bebekten dolayı hatalı çıkar dedi. Fetal için de bir kaç firma önerdi 18. Hafta son dedi. Çok yaptırmayı düşünmüyorum.Büyük ihtimalle de kız
dedi. Bıcır bıcırdı. Bacağı açmamıştı salladı dr hemen hareketlendi falan ayyyy çok duygulu işler sağlıkla gelsin hepsi inşallah
![]()
Hapşırınca sanki bıçak saplanıyor bende çok sık hapşırırım toz beni etkiler valla korkuyorumAynen canım aynı dediğin gibi sanki yumurtalıklarımın orda ince bir sızı gibi
Ben ikili testin kanını verdim yaşa bağlı risk çıktı ense kalınlığı iyi çıktı fetal içinde benim dr ikinci keseden dolayı yanlış çıkabilir demişti kese gidince yaparız dedi ama bende çok düşünmüyorumBen de dr da çıktım kızlarEnse kalınlığına baktı ikili testin kanını verirsek diğer bebekten dolayı hatalı çıkar dedi. Fetal için de bir kaç firma önerdi 18. Hafta son dedi. Çok yaptırmayı düşünmüyorum.Büyük ihtimalle de kız
![]()
Malesef bende asabileştim eşim birsey demeye korkar olduselam kızlar çok hasta olmuştum şükür iyileştim kuşburnu ve parol içerekAllah bebeklerimizi korusun aklım hep ondaydı umarım o iyidir. Bu arada 12 bitti 13.haftanın içindeyiz ama bana bir sinir geldi aman allahım… Duygusallık bebeksilik falan gitti bende tamamen. inanılmaz bir sinir içindeyim etrafımdaki herkese de ateş oldum yağıyorum sonra pişman olup beni pişman ettikleri için yine sinirleniyorum
normalde de çok sık sinirlenen ama içinde tutmayı öğrenmiş biriyimdir şimdi hiç tutamıyorum hormonlardandır umarım sizde var mı böyle duygusal değişiklikler
insanlar duygusallaşır bana bir asabiyet geldi
Ben pusetli almayi dusunmuyorum3 binden başlıyor bebek arabaları pusetli olarakher ay bir eksik alsak anca biter doğuma kadar
![]()
Ben kilo vermedim ama kiloda alamadim henuz 12haftadir ayni kilodayim iştahim sifir şu an yiyebildigim seyler çok sınırlı salatalik domates de olmasa sanirim aç kalcamKizlar ben 4 kilo vermisim sizde durumlar nasio tum gun acim tek ogun yiyorm aksam onu da kusuyorm. Kahvalti falan yok
yaa ben de öyle inanılmaz kötü rüyalar görüyorum. Bir gece önce anmak bile istemiyorum ama annemin vefat ettiğini gördüm ve dün bütün gün psikolojik olarak afedersiniz bok gibiydim,kendime gelemedimAşkım vallaha çok ilginç tuaf şeylerle ilgili rüya gördüm sabaha karşı ilk kez böyle korkuttular ya .
Hayirli olsun canim sağlicakla kucağina alirsin inşallahBizde detaylı ultrasondan çıktık kızlar erkek cinsiyeti![]()
MaşallahKizlaaaar cinsiyetimiz kızhemen size yazmak istedim şimdi çıktım doktordan
![]()
3.13 çıktı. Ama benim guatr geçmişim vardı.Onceki hamileliğimde ve daha önceki zamanlarda simdikinden yüksek doz kullanmıştım.Tsh'iniz kaç çıktı
Ben de şu günlerde aşırı sinirliyim yaselam kızlar çok hasta olmuştum şükür iyileştim kuşburnu ve parol içerekAllah bebeklerimizi korusun aklım hep ondaydı umarım o iyidir. Bu arada 12 bitti 13.haftanın içindeyiz ama bana bir sinir geldi aman allahım… Duygusallık bebeksilik falan gitti bende tamamen. inanılmaz bir sinir içindeyim etrafımdaki herkese de ateş oldum yağıyorum sonra pişman olup beni pişman ettikleri için yine sinirleniyorum
normalde de çok sık sinirlenen ama içinde tutmayı öğrenmiş biriyimdir şimdi hiç tutamıyorum hormonlardandır umarım sizde var mı böyle duygusal değişiklikler
insanlar duygusallaşır bana bir asabiyet geldi
Maşallah sağlıkla gelsinBizde detaylı ultrasondan çıktık kızlar erkek cinsiyeti![]()
evet detaylı ultrason yapıldı tüm herşeye bakıldı şimdi fetal DNA testi vereceğim.Hayirli olsun canim sağlicakla kucağina alirsin inşallahdetayli usg bu haftalarda yapiliyormu ki