• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
mütevazi olma bebeğim 25 oldukça genç bir yaş annelik için 😊😊 ne mutlu sana
Güzel düşüncelerin için teşekkürler canım 😍
Yaaa çok heyecanlı🫠bende ilk çocuk olacak in şe Allah acayip şeyler düşünüyorum, insanın içinden bir insan çıkacak😳🥰🥹çok faklı bir duygu🥹
Yaaa evet her ay farklı bir duruma şahit olacaksın özellikle hareketlerini hissettikten sonra bambaşka bir duygu doğum dan sonra en çok içinde hareket etmesini özlüyorsun ❤️

Güzel düşüncelerin için teşekkürler canım 😍

Yaaa evet her ay farklı bir duruma şahit olacaksın özellikle hareketlerini hissettikten sonra bambaşka bir duygu doğum dan sonra en çok içinde hareket etmesini özlüyorsun ❤️
Allah o zamanlarıda görmeyi nasip etsin tüm annelere, amin🌸🥰

Amin canım. Valla bir bir herkes kalp atısını duysun grup şenlensin.Perşembe gideceğim bende 6+1 olmuş olacak en azından yolk sac görmek istiyorum ama belki bir sürpriz olurda kalp atışı da duyarız 🌸
Duyarsın duyarsın canım merak etme 🌺 karından duyulmayabiliyor ama vajinalde duyuldu benimki 6+0da 🥰

Doktorlar ilk uc ayda anne vucudundan gerekli besinleri aldiklarini soyluyorlar bebekler olusurken ,
hatta anne bulanti kusma ve istahsizliktan kilo verse bile annede gerekli vitamin mineraller bebege yeterliymis
Bende bulanti yok cok sukur ama yediklerime cok dikkat ederim ceviz, findik, badem eksik etmeyin siz abartmadan 😅yumurtnizi yiyin insallah bir dahaki kontrolunuzde buraya yazarsiniz aradaki fark azalmis diye
Bir de genelde ilk kontrollerde kucuk olabiliyor olcumler caninizi sikmayin, hatta ben gec mi dollendim diye dusunmustum 😅
Gec yumurtlama olabiliyor

Bir de oglumda her gun olmasada sut ve muz yemegi hic birakmamisim cok sukur saglikla ilerledi herseyi buyumesi

Ay çok teşekkür ederim inşallah ☺️
Bende geç döllenme diye düşündüm öyle de olabilir sağlıklı olsun da o önemli değil ama yinede endişeleniyordum 😅

olabilir canım dün biraz da kafana taktın canın da sıkıldı normal. Bugün toparlarsın bence 😊
Evet evet ona yordum 🥹 ben bir de normalde hep yuksek biriyimdir, her gun belli bir duzeyde nesemi korumaya calisirim. Dustum mu de tam duserim o yuzden ortam pek yok 🙈 yarin olsun goruyim bebegimi oh cekerim insallah 🌸☺️ devami gelmedi ya lekenin buna sukrediyorum

Kızlar merhaba. Yarın ilk doktor kontrolüm var. Büyük ihtimalle alttan muayene edecek çünkü daha dün beta 51di. Alttan muayeneden korkuyorum bir zararı var mı gebeyken?

Kızlar merhaba. Yarın ilk doktor kontrolüm var. Büyük ihtimalle alttan muayene edecek çünkü daha dün beta 51di. Alttan muayeneden korkuyorum bir zararı var mı gebeyken?
Benim doktorum cok tercih etmiyor, ama ben de bir kez vajinal muayene oldum cok net goremedim diye sizlaninca icime sinmesi icin bir de oyle muayene etmisti kisacik. Normal muayene gibi uzun uzun bakmiyorlar zaten. İciniz rahat olsun

Kızlar listeye ekledim unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen bugün çok kişi eklediğim için karıştırmış unutmuş olabilirim 🫶🏻

Listedeki bilgileri eksik yazıyorsunuz kızlar sonra eklememişsin demeyin yazdığınızı aynen yazıyorum 🌸🧡

51 betayla bişey göremez ki canım bence bekle

Back
X