- 27 Şubat 2012
- 15.391
- 25.843
- 798
Uykuyu unutma lütfenyemek yemek için programlanmış gibisin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykuyu unutma lütfenyemek yemek için programlanmış gibisin![]()
Güzel düşüncelerin için teşekkürler canımmütevazi olma bebeğim 25 oldukça genç bir yaş annelik içinne mutlu sana
Yaaa evet her ay farklı bir duruma şahit olacaksın özellikle hareketlerini hissettikten sonra bambaşka bir duygu doğum dan sonra en çok içinde hareket etmesini özlüyorsunYaaa çok heyecanlıbende ilk çocuk olacak in şe Allah acayip şeyler düşünüyorum, insanın içinden bir insan çıkacak
çok faklı bir duygu
![]()
Allah o zamanlarıda görmeyi nasip etsin tüm annelere, aminGüzel düşüncelerin için teşekkürler canım
Yaaa evet her ay farklı bir duruma şahit olacaksın özellikle hareketlerini hissettikten sonra bambaşka bir duygu doğum dan sonra en çok içinde hareket etmesini özlüyorsun![]()
Duyarsın duyarsın canım merak etmeAmin canım. Valla bir bir herkes kalp atısını duysun grup şenlensin.Perşembe gideceğim bende 6+1 olmuş olacak en azından yolk sac görmek istiyorum ama belki bir sürpriz olurda kalp atışı da duyarız![]()
Doktorlar ilk uc ayda anne vucudundan gerekli besinleri aldiklarini soyluyorlar bebekler olusurken ,
hatta anne bulanti kusma ve istahsizliktan kilo verse bile annede gerekli vitamin mineraller bebege yeterliymis
Bende bulanti yok cok sukur ama yediklerime cok dikkat ederim ceviz, findik, badem eksik etmeyin siz abartmadanyumurtnizi yiyin insallah bir dahaki kontrolunuzde buraya yazarsiniz aradaki fark azalmis diye
Bir de genelde ilk kontrollerde kucuk olabiliyor olcumler caninizi sikmayin, hatta ben gec mi dollendim diye dusunmustum
Gec yumurtlama olabiliyor
Bir de oglumda her gun olmasada sut ve muz yemegi hic birakmamisim cok sukur saglikla ilerledi herseyi buyumesi
Evet evet ona yordumolabilir canım dün biraz da kafana taktın canın da sıkıldı normal. Bugün toparlarsın bence![]()
Ahahah super o zaman hep bir seyler atistir ☺Valla ağrıyor kız bak yemek yediğimde geçiyor ahaha![]()
Çok sevindimCok sagol canim bir daha leke gelmedi sukurler olsun ki10 saat uyumusum gece de resmen baygin gibi
![]()
51 se alttan da bakmaz kiKızlar merhaba. Yarın ilk doktor kontrolüm var. Büyük ihtimalle alttan muayene edecek çünkü daha dün beta 51di. Alttan muayeneden korkuyorum bir zararı var mı gebeyken?
Benim doktorum cok tercih etmiyor, ama ben de bir kez vajinal muayene oldum cok net goremedim diye sizlaninca icime sinmesi icin bir de oyle muayene etmisti kisacik. Normal muayene gibi uzun uzun bakmiyorlar zaten. İciniz rahat olsunKızlar merhaba. Yarın ilk doktor kontrolüm var. Büyük ihtimalle alttan muayene edecek çünkü daha dün beta 51di. Alttan muayeneden korkuyorum bir zararı var mı gebeyken?
İnşallah bakmaz ya. Benim doktor alttan bakıyor hep ilk gebeliğim diye bilmiyorum bende. Bakarsa da bir şey olmaz ama dimi51 se alttan da bakmaz ki
Yaş - 24Kızlar listeye ekledim unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen bugün çok kişi eklediğim için karıştırmış unutmuş olabilirim![]()
51 betayla bişey göremez ki canım bence bekleKızlar merhaba. Yarın ilk doktor kontrolüm var. Büyük ihtimalle alttan muayene edecek çünkü daha dün beta 51di. Alttan muayeneden korkuyorum bir zararı var mı gebeyken?
Vajinal us zararlı değil diyor doktorlar, ben hep yaptırdımİnşallah bakmaz ya. Benim doktor alttan bakıyor hep ilk gebeliğim diye bilmiyorum bende. Bakarsa da bir şey olmaz ama dimi
Bende kız hissediyorum şuanListedeki bilgileri eksik yazıyorsunuz kızlar sonra eklememişsin demeyin yazdığınızı aynen yazıyorum![]()