2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kaç kilo oldu seninki canim

Canim ateşi kaç oldu benimkinde olmadi ateş ama iki gùn halsizdi
Canim 38oldu sadece asiya bagli degil sanirim cunku 1gun once hapsuruyodu birazda burnu akiyodu sanirim ondanda kaynaklandi benimkide halsiz boyle boyle buyuyecekler allah beterinden korusun hepimizin evlatlarini sizede gecmis olsun annesi

Kizlar sut verimliliği için hurma yiyin tavsiye ederim. Hamilelik boyunca ve sonrasinda hep yedim. Bazen yemek yiyemedigin zamanlarda hurma atiyorum ağzıma. Faydasini gördüm

nasıl egzersiz verdi
Yere oturup dizlerini uzatiyirsun.Bir havluyu rulo yapiyorsun sonra dizinin altina koyuyorsun 5 kez dizini aşağı bastiriyorsun 10 kez iki düzeyde yapacaksın. Sonra havlusu iki bacağının arasına alıp bacak aranda sikistiriyor sonra bırakıyorsun buda 5 tekrarlayın 10 kez. Sırt üstü yadiyorsun bir dizin kırılmış şekilde diğeri yerde düz düz olan bacağını 5 kez yukarı kaldırıp indiriyorsun. Iki bacakta 5er kez on defa tekrar. Bir sandalyeye ayakların yere değecek şekilde oturuyorsun topugunu kaldırıp ayağını arkaya götürüyor sonra diğer ayağın yanına getiriyorsun 5 er kez 10 defa. Sandalyede dikoturuyorsun ayaklar yan yana ayağını Bacağın düz olacak sekilde yukarı kaldırıp indiriyorsun. 5 er kez 10 defa. Böyle tarif etmek zor kusura bakmayın dilim döndüğünce anlattım.

Canim ben gunde 3kere 60ar cc mama veriyodum. Simdi sabah aksam 60 veriorum. Doktor bunun mamaya pek ihtiyaci yok gunde 1kere 90cc ver dedi. Ben gunde 2kere 60ar cc devam ediyorum. Galiba faydasi oluyor. Korkmadan ver.... cunku bebei bu durumda olmayan anlayamaz. 3aylik oluyoruz, bqskalarinin bebei 7kg olmusken ben 5 olmustur inşallah diye dia ediyorum

Aynen öyle canım insanın başına gelmeyince anlamıyor ...bende 5bucuk olsun bari diyordum ama olmamiş. .benimki mama da yemiyor ama zorla dökuyorum ağzına 30 30 veriyorum bugün 3 kez verdim...Gazi ayrı stres doyurmak ayrı stres ..Allah sabır versin bizlere..

Çok güzel yazmışsınız ama bende aptamil veriyodum gazdan çatlicaktı nerdeyse bide içine ne katıyolarsa artık oglumu iyi şisirdi 1 ayda şuan sma kullanıyorum gaz da yapmıyo ve alması gereken kiloyu aldırıyo şisirmiyo yani benim tavsiyem sma tabi her bebekte aynısı olacak diye bise yok sadece fikir açısindan yazdım

Biberon tutsaydi kesk3 seninkiside. Benimki aventin biberonu. Cnm allah kolaylik versin hepimize. Sutun mu yetmiyormus seni peki

Biberon tutsaydi kesk3 seninkiside. Benimki aventin biberonu. Cnm allah kolaylik versin hepimize. Sutun mu yetmiyormus seni peki
Ben biberon kullanmicama o kadar emindim ki biberonu onemsemedim canım ya bebedorun cam şişesi ni aldım çay su falan n veririm diye ama umdugum gibi olmadı benim sütüm var canım çocukta sürekli gece gündüz emiyon tahlillerde yapıldı bişey çıkmadı ama kilo almıyor mız mız ama açlıktan ağlayan bi çocukta değil Dr anlamadı bende anlayamadım bu kızı Dr deneyeli m dedi kilo alicakmi diye ama sürekli yatarak emiyor beni ve memede uyuyor belki doymadan uyuyor bilemiyorum..senin nasıl oldu canım mama fark ettirdimi toparlandı mi bebiş. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…