- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.701
Evet canım memede uyumayi çok seviyor çok şirinler ya.Kızlaaar aranızda benim gibi emzik olarak kullanılan var mı?? Memede uyuyo, uyurken bile ağız hep hareketli, boş boş emiyo gibi. Memede bıraksam saatlerce uyanmaz, yatağına koyar koymaz uyanıyo.. Napcam ben yaa70 gün oldu göğüslerimin ağrısı geçmedi
O hallerinin arıyorum ben de bazen. şimdi emmesi için fırsat kolluyorum adeta. yeni uyanınca uyku sersemi emzirebiliyorum ancak. uyuyunca memede çok fazla tutmamaya çalış hava yutar gaz yaparKızlaaar aranızda benim gibi emzik olarak kullanılan var mı?? Memede uyuyo, uyurken bile ağız hep hareketli, boş boş emiyo gibi. Memede bıraksam saatlerce uyanmaz, yatağına koyar koymaz uyanıyo.. Napcam ben yaa70 gün oldu göğüslerimin ağrısı geçmedi
Canim cok geçmiş olsun.Kızlar çook dikkat edin artık bebişleri koltuğa falan yatırmayınbugün kızımı yatırdım koltuğa mutfağa gittim 5dk falan bi ağlama sesi... Bi geldim ki kuzum yerde çok korkmuştu. Tabi bende beynimden vurulmuş gibi oldum çook dikkat edin artık hareket ediyorlar...
Evet canım ondan oluyor Benin hem röntgen çekıldı hemde emar ödem varmış hatta kemiğinin içinde bile şu damlaciklqr var egzersiz verdi doktor spor yaptırımiyor seninde ondandir birde kilodan Canim.Cnm gecmis olsun
Biz yatqrqk gecirdik hamileligi. Ondanmi olmus acaba cnm. Soruyorum cunku bendede ayni durum var. Dizlerimin ustune kalkamiyorum yere oturdugum zaman kalkmak icin biyerden destek aliyorum tutuluyor bi anda hertarafim. 9ay yattim kolay degil hareketsizdim. Sen oyle deyince korktum bak simdi bendede mi var acaba...
. Canim geçmiş olsun zamanla egzersizle geçer inşallah.Bende olmadum ve cok şişman hissediyorum. 12 kilo fazla var. Dilerim ve ayaklarım taşımıyor beni Mr çekildi diz ve kemikler de ödem varmış yere oturamiyorum oturSam kalkamiuorim. Comelemiyorum. Spor yapmam yaşak. Sadece egzersiz verdi. Zamanla duzelirmis
Maşallah.Evet cnm bizim ki masallah tutmadan kendi başını yastiktan hafif kaldırıp tutuyor
. Ayy yavrum cok korkmuştur birşey yok dimi. Cok geçmiş olsunKızlar çook dikkat edin artık bebişleri koltuğa falan yatırmayınbugün kızımı yatırdım koltuğa mutfağa gittim 5dk falan bi ağlama sesi... Bi geldim ki kuzum yerde çok korkmuştu. Tabi bende beynimden vurulmuş gibi oldum çook dikkat edin artık hareket ediyorlar...
bizimki koyu mavi idi. Elaya döndü. benim gözlerim ela. Babanin yesil. Baba tarafinda mavi yesil var hep. İnsallah yesil olur umuduyla bekliyorum[/QUOTE]Kizlar buarada bebeklerin goz renkleri ne alemde. Bizde yesil var merak ediorum. Bizimkisi yesile calan bi acik griiii. Sizinkiler nsl
çok şirinler ama en azından yatağında uyusun ki o ara yemek yapayım die bakıyorum gözünün içineEvet canım memede uyumayi çok seviyor çok şirinler ya.
neden ki canım? Azaldı mı emmesi? Evet gaz yutmasın die çekiyorum hemen uyanıyo ağzında memeyi hissedemeyinceO hallerinin arıyorum ben de bazen. şimdi emmesi için fırsat kolluyorum adeta. yeni uyanınca uyku sersemi emzirebiliyorum ancak. uyuyunca memede çok fazla tutmamaya çalış hava yutar gaz yapar
benimki de çıkarken ağlamaya başlıyo oyüzden giydirirken binbir şebeklik yapıyorum, ozaman susuyo :)Kizlar kizim ilk dogdugu zamanlarda banyoyu cok seviyordu uslu uslu banyo yapar üstünü giyinirdik. Şimdide banyodan hoslaniyor ama ustunu giydirme faslinda kıyamet kopuyor. Sizde de öyle olan var mi
Korkma canım olur öyle bazen. Kendini suçlama birden gencine gitmiştir azcık azcık ver dudagina deydire deydire içir surubu kendini suçlama sakin ol. Usutmus olabilir kusmasi çoksa birde kusmugu kokar Usutmusse kokmuyorsa yediği çok gelmiştir veya surup midesini bulandirmistir. Ateslenirse az az içir iciremessen ve ateşi artarsa fitil ver geçmiş olsun.Kizlar bu aksam aklim cikti adeta kizim bugun asi oldu birde hapsuruyodu surup vereyim dedim vermez olaydim agzindan burnundan fiskirdi hemen ters cevirdim hiriltilar duyulmaya baslamisti gene agiz dolusu kustu elim ayagima dolandi sonra yorgunluktan sizip kaldi simdi uyuyo ama ben cok tedirginim gozum uzerinde cok korktum cok
Kizlar kizim ilk dogdugu zamanlarda banyoyu cok seviyordu uslu uslu banyo yapar üstünü giyinirdik. Şimdide banyodan hoslaniyor ama ustunu giydirme faslinda kıyamet kopuyor. Sizde de öyle olan var mi
benimki de çıkarken ağlamaya başlıyo oyüzden giydirirken binbir şebeklik yapıyorum, ozaman susuyo :)
Bugün sanki canı yanmışcasına bağırdı . Banyoda kalmak istiyorlar belli ki
Allah'a şükür iyi canım. Bütün gün hiç uyumamisti korktu sanırım uyuyordu uyanıyordu hemen. Keyfi yerinde şu an :) erken uyuduğu için sabah ezaniyla dikti beni ayağa :)çok geçmiş olsun canım ben de çok korkuyorum yatırmamaya çalışıyorum bişey yoktur inşallah gerçekten dikkat etmek lazım Allah korusun hepimizinkileri. Nasıl Yarencik iyi mi
[/QUOTE]. Canim geçmiş olsun zamanla egzersizle geçer inşallah.
Maşallah.
. Ayy yavrum cok korkmuştur birşey yok dimi. Cok geçmiş olsun
bizimki koyu mavi idi. Elaya döndü. benim gözlerim ela. Babanin yesil. Baba tarafinda mavi yesil var hep. İnsallah yesil olur umuduyla bekliyorum
Evet canım ondan oluyor Benin hem röntgen çekıldı hemde emar ödem varmış hatta kemiğinin içinde bile şu damlaciklqr var egzersiz verdi doktor spor yaptırımiyor seninde ondandir birde kilodan Canim.
canım yemenin sütle alakası var malesef. sütün kalorisi ve besleyiciliği yediklerimizden, miktarı ve yağı da içtiklerimizden geliyormuş. o yüzden üzülme. kiloyu 6 ay 1 sene sonra da verirsin ama bebeğin bir daha 3 aylık olmayacak ve anne sütüne bu kadar ihtiyac duymayacak. ben de doğumdan sonra hiç kilo vermedim 13 kilo almıstım 10 kilosu duruyo. ilk 2 haftada 7 kilo vermiştim onun 4 kilosunu geri aldım. umrumda da değil açıkçası.Canim benim 2. adetim dun bitti hele de 2. adetten sonra bir az da zayifladim sanki kilomu bilmiyorum tartilmiorum cunki
Fazlaligim oldugunu goruyorum kilomu ogrensem diyete baslicam olan sute olacak diye tartilmiyorum kendimi kotu hissedicegimi biliyorum
Karnim benim de kaldi ben dogumdan sonra kilo aldim yeniden cikti kayin validem sag olsun yedirdi hep sut icin ama cok yemenin sute faydasi yok ki
Bol kiyafetler beni bekliyor yani emzirdigim icin kilo da veremiyorum
89 kiloyla doguma girdim hala 5.6 kilo vardir fazlam belki daha da cok
Napalim bebeklerimizin cani sagolsun canim feda olsun ogluma kilo ne ki zayiflariz bi sekilde(teselli)
Amin canim aminnnnAmin canım allah korusun hepimizinkileri bi daha olmaz inşallah
Canim cok sagol allah razi olsun dun asi olmustu gecede ateslendi bende korkuma fitil koydum dustu atesi simdi uyuyo prensesimKorkma canım olur öyle bazen. Kendini suçlama birden gencine gitmiştir azcık azcık ver dudagina deydire deydire içir surubu kendini suçlama sakin ol. Usutmus olabilir kusmasi çoksa birde kusmugu kokar Usutmusse kokmuyorsa yediği çok gelmiştir veya surup midesini bulandirmistir. Ateslenirse az az içir iciremessen ve ateşi artarsa fitil ver geçmiş olsun.
Evet canim dogru soyluyorsun o yuzden proteini yagi vitaminleri yemeklerden aliyorum sadece ekmegi azalttim kepekli yiyorum bebeklerin cani sag olsun gerisi duzelir insallahcanım yemenin sütle alakası var malesef. sütün kalorisi ve besleyiciliği yediklerimizden, miktarı ve yağı da içtiklerimizden geliyormuş. o yüzden üzülme. kiloyu 6 ay 1 sene sonra da verirsin ama bebeğin bir daha 3 aylık olmayacak ve anne sütüne bu kadar ihtiyac duymayacak. ben de doğumdan sonra hiç kilo vermedim 13 kilo almıstım 10 kilosu duruyo. ilk 2 haftada 7 kilo vermiştim onun 4 kilosunu geri aldım. umrumda da değil açıkçası.
Canim ayakta cok kaliyorsan ondanda olur cabucak gecer insallahBenimde topugumun alti agrimaya basladi. Topuk dikeni olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?