2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet canım memede uyumayi çok seviyor çok şirinler ya.

O hallerinin arıyorum ben de bazen. şimdi emmesi için fırsat kolluyorum adeta. yeni uyanınca uyku sersemi emzirebiliyorum ancak. uyuyunca memede çok fazla tutmamaya çalış hava yutar gaz yapar

Canim cok geçmiş olsun.

Evet canım ondan oluyor Benin hem röntgen çekıldı hemde emar ödem varmış hatta kemiğinin içinde bile şu damlaciklqr var egzersiz verdi doktor spor yaptırımiyor seninde ondandir birde kilodan Canim.

. Canim geçmiş olsun zamanla egzersizle geçer inşallah.

Evet cnm bizim ki masallah tutmadan kendi başını yastiktan hafif kaldırıp tutuyor
Maşallah.

. Ayy yavrum cok korkmuştur birşey yok dimi. Cok geçmiş olsun

Kizlar buarada bebeklerin goz renkleri ne alemde. Bizde yesil var merak ediorum. Bizimkisi yesile calan bi acik griiii. Sizinkiler nsl
bizimki koyu mavi idi. Elaya döndü. benim gözlerim ela. Babanin yesil. Baba tarafinda mavi yesil var hep. İnsallah yesil olur umuduyla bekliyorum[/QUOTE]

Kizlar kizim ilk dogdugu zamanlarda banyoyu cok seviyordu uslu uslu banyo yapar üstünü giyinirdik. Şimdide banyodan hoslaniyor ama ustunu giydirme faslinda kıyamet kopuyor. Sizde de öyle olan var mi

Evet canım memede uyumayi çok seviyor çok şirinler ya.
çok şirinler ama en azından yatağında uyusun ki o ara yemek yapayım die bakıyorum gözünün içine

O hallerinin arıyorum ben de bazen. şimdi emmesi için fırsat kolluyorum adeta. yeni uyanınca uyku sersemi emzirebiliyorum ancak. uyuyunca memede çok fazla tutmamaya çalış hava yutar gaz yapar
neden ki canım? Azaldı mı emmesi? Evet gaz yutmasın die çekiyorum hemen uyanıyo ağzında memeyi hissedemeyince

Kizlar kizim ilk dogdugu zamanlarda banyoyu cok seviyordu uslu uslu banyo yapar üstünü giyinirdik. Şimdide banyodan hoslaniyor ama ustunu giydirme faslinda kıyamet kopuyor. Sizde de öyle olan var mi
benimki de çıkarken ağlamaya başlıyo oyüzden giydirirken binbir şebeklik yapıyorum, ozaman susuyo :)

Korkma canım olur öyle bazen. Kendini suçlama birden gencine gitmiştir azcık azcık ver dudagina deydire deydire içir surubu kendini suçlama sakin ol. Usutmus olabilir kusmasi çoksa birde kusmugu kokar Usutmusse kokmuyorsa yediği çok gelmiştir veya surup midesini bulandirmistir. Ateslenirse az az içir iciremessen ve ateşi artarsa fitil ver geçmiş olsun.

Bugün sanki canı yanmışcasına bağırdı . Banyoda kalmak istiyorlar belli ki

çok geçmiş olsun canım ben de çok korkuyorum yatırmamaya çalışıyorum bişey yoktur inşallah gerçekten dikkat etmek lazım Allah korusun hepimizinkileri. Nasıl Yarencik iyi mi
Allah'a şükür iyi canım. Bütün gün hiç uyumamisti korktu sanırım uyuyordu uyanıyordu hemen. Keyfi yerinde şu an :) erken uyuduğu için sabah ezaniyla dikti beni ayağa :)

[/QUOTE]
Evet canım çok korkmuştu yavrum. Şükür iyi, bir şeyi yok :)

Benimde topugumun alti agrimaya basladi. Topuk dikeni olmaz inşallah

canım yemenin sütle alakası var malesef. sütün kalorisi ve besleyiciliği yediklerimizden, miktarı ve yağı da içtiklerimizden geliyormuş. o yüzden üzülme. kiloyu 6 ay 1 sene sonra da verirsin ama bebeğin bir daha 3 aylık olmayacak ve anne sütüne bu kadar ihtiyac duymayacak. ben de doğumdan sonra hiç kilo vermedim 13 kilo almıstım 10 kilosu duruyo. ilk 2 haftada 7 kilo vermiştim onun 4 kilosunu geri aldım. umrumda da değil açıkçası.

Canim cok sagol allah razi olsun dun asi olmustu gecede ateslendi bende korkuma fitil koydum dustu atesi simdi uyuyo prensesim

Evet canim dogru soyluyorsun o yuzden proteini yagi vitaminleri yemeklerden aliyorum sadece ekmegi azalttim kepekli yiyorum bebeklerin cani sag olsun gerisi duzelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…