2015 Ekim Anneleri

Teşekkürler canım güzelmiş bunlar:) ben de kalın bir patik almıştım onu giydiriyorum arayış içindeyim başka ne olur diye

Oh şifa olsun canim bugün sebze corbasina azcik bulgur bıraktım denemek amaçlı pirinç yerine irmikte guzel oluyor bilginize
Canım bulgur daha sonraları veriliyormuş pirinç irmik daha önce verilebilecek besinlerdenmiş biraz araştır istersen. Bebişler birçok şeyi yiyor belki ama öncelik sonralık olayı var ihtiyaçlarına ve vücutta sindirilebilirliklerine göre

Ben de 10-15 dk koyuyorum. Günde en fazla 3 kere. Bizim kız zayıf olduğundan mı ne içinde fır dönüyor, her yanı ayrı oynuyor. Ama bi defa kafayı küüt diye geçirdi önündeki oyuncağa. Acıdı kıyamadım. Bi de yalnız bırakamıyorum ben olmadık bi yere gider diye. Gerçi bi yere gidebildiği de yok da iyi oluyo ama çok da gerekli değil bence. hediye gelmese almazdım herhalde ben de.

Aferin hifaa yadarısı başımıza:)

Canım benim kız da zayıf. Ayın 14ünde 6 sını doldurcak ama 7 kilo şu an. Takma canım, kilo ayrı şey sağlık ayrı şey.

Maşallah canım yaaa çook tatlı. Büyümüş bildiğin :)
teşekkür ederiz canım benim evet baya büyüdükbabası 10 gün sonra geldiğinde tanıyamayacak resmen bu arada güneş hanımın resmini de bekliyoruz

Günaydınn
Sağolun kızlar içi rahatlıyor hiçdeğilse insanın. Dr muza göre zaten bi sıkıntı yok, hatta tattırmaya başladığımı duysa kızar
Sizler baya hızlı gidiyorsunuz ama ek besin olayında.
Neyse sağlıklı olsunlarda kuzucuklar gerisi boş

Oh şifa olsun canim bugün sebze corbasina azcik bulgur bıraktım denemek amaçlı pirinç yerine irmikte guzel oluyor bilginize
Canım ben mercimek çorbasına hep koyuyorum bulgur besleyiciliği artsın diye ince bulgur kalın farketmiyor ... Doyuruculuğu da artıyor en doğal karbonhidrat pirinçten daha masum ama tabi ilk nişasta ile tanışması lazım bebeğin bi kaç gün muhallebi yaparsan pekmezle bulgura başlayabilirsin derler ben sıraya hiç uymadım tercih meselesi ama seviyolar mercimek çorbasını :))

Saçlara baktım ve bittim :) bizde saçlar daha yeni çıkıyor :) çok tatlı maşallah annesi
Artık kesmıyiruz teyzesi hiç kesmeseydik küt saçlı bi kızım olurdu ilk kestiğimizde iki aylıktı üstler toplanıyodu :)) 2 yaşına kadar hiç kesmicem sırtını iner diye düşünüyorum :))

Hepsi aynı tabi ama işlenmiş az işlenmiş olayı var canım benim sonucta yumuşuyor ve eziyoruz :) eski taş ezerlerde dövseler hepsi sağlıklıda bi sürü metal deyiyor inceltmek için ama şu var bulgurlada muhallebi olmuyo :)) mesela ben patates ve havuca pirinç eklemedim zaten patates karbonhidrat ödem yapar bulgurun besin değeri daha fazla ... Tavsiye tabi ezince daha farklı oluyo :)

Günaydın kızlar 6.ay kontrolümüzü olduk 69cm ve 8 kg:). Sebze püresine başlayacağız ve ara öğünde meyve ( elma veya armut) sebze püremiz balkabağı(veya havuç) patates yeşil kabak ile başlıyor 2 gün arayla da yeni sebze eklenecek sebze püremizde avokado da var geçen burda bir arkadaş yazmıştı meyve olarak armut ve avokado püresi verdim diye avokado çiğ önermedi yerel meyvemiz olnadığı için bu arada hala yoğurt yok demir ilacı yok

Teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…