- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Teşekkürler canım güzelmiş bunlar:) ben de kalın bir patik almıştım onu giydiriyorum arayış içindeyim başka ne olur diyeCanım bu aya ilk adım ayakkabısı için erken dedi dr o yüzden bez ayakkabı giydiriyorum zaten onunla basmıyo bi yere ama sıcak tutuyo bizimki pondifleri sürte sürte çıkarıyo ayağından :) o yüzden bağcıklı aldım bu tarZ giyiyo 18 numara sıkmıyo
Oh şifa olsun canim bugün sebze corbasina azcik bulgur bıraktım denemek amaçlı pirinç yerine irmikte guzel oluyor bilginizeCanım aksine gaz yapıyor ama rahat çıkarıyor azcık zeytinyağı damlatınca benimm kız 4. Mercimeğini yedi :))
Canım bulgur daha sonraları veriliyormuş pirinç irmik daha önce verilebilecek besinlerdenmiş biraz araştır istersen. Bebişler birçok şeyi yiyor belki ama öncelik sonralık olayı var ihtiyaçlarına ve vücutta sindirilebilirliklerine göreOh şifa olsun canim bugün sebze corbasina azcik bulgur bıraktım denemek amaçlı pirinç yerine irmikte guzel oluyor bilginize
Ben de 10-15 dk koyuyorum. Günde en fazla 3 kere. Bizim kız zayıf olduğundan mı ne içinde fır dönüyor, her yanı ayrı oynuyor. Ama bi defa kafayı küüt diye geçirdi önündeki oyuncağa. Acıdı kıyamadım. Bi de yalnız bırakamıyorum ben olmadık bi yere gider diye. Gerçi bi yere gidebildiği de yok daTeşekkür ederim canım galiba ben 'bebegi eğlendirme ve anneye nefes aldırma bölümünü ' beğendim :) allah korusun ev kazaları yanma haşlanma diyor ya içim cız etti ablam hediye etmişti başta ben de direttim koymam diye ama yalniz kalınca 10 dk da olsa koyuyorum zaten gözümün önünde oluyor
Maşallah canım yaaa çook tatlı. Büyümüş bildiğin :)Başlangıcı biz yaptık sizlerden de fotoğraflar bekliyoruz:)
Aferin hifaa yaKızlar uzun zamandır hifadan fırsat bulup bakamıyorum şimdi uyudu sıpam.. Çok hareketlendi artık yetişemiyorum ev işi fln zaten yalan oldu da wc ye bile gidemiyorumYanında durduğum zaman kendi kendine oynuyor hanım yoksa bni bi gözü görmesin basıyor çığlığı az kaldı iflas edecem ama ne zaman bilmiyorum bu arada bu sefer ciddi ciddi diş kaşımaya başladı kızım göğsümün ucunu sakız gibi çiğniyor ha bide acayip şekilde yuvarlanıyo emeklemeye üşeniyo yuvarlanarak odayı turluyor siz nasılsınız bebişler nasıl
Canım benim kız da zayıf. Ayın 14ünde 6 sını doldurcak ama 7 kilo şu an. Takma canım, kilo ayrı şey sağlık ayrı şey.Merhabalar
Bebekleriniz çok tatlıMaşallah...
Bizde 5 buçuk aylık olduk, şimdiye kadar hiç mama almadı, ek besin ( daha doğrusu tattırmaya da ) 2 hafta oldu başlayalı. Yoğurt ve meyve deniyoruz şuan sadece. Bizim kilomuz çok az ya, ona takıyorum şu ara. Sadece anne sütü aldığı için içim rahattı ama şu ara takmaya başladım. 2 hafta önce 6.700 kg dı. Sizin kilolar çok iyi maşallah
teşekkür ederiz canım benim evet baya büyüdükMaşallah canım yaaa çook tatlı. Büyümüş bildiğin :)
Canim dun yine koymaya calistim ama hata veriyor, fotografin boyutu mu buyuk geliyor oyle bir sey, bulamadim nasil cozerimBiz de ediz beyi bekliyoruz ama musait değiller mi acaba
Canım ben mercimek çorbasına hep koyuyorum bulgur besleyiciliği artsın diye ince bulgur kalın farketmiyor ... Doyuruculuğu da artıyor en doğal karbonhidrat pirinçten daha masum ama tabi ilk nişasta ile tanışması lazım bebeğin bi kaç gün muhallebi yaparsan pekmezle bulgura başlayabilirsin derler ben sıraya hiç uymadım tercih meselesiOh şifa olsun canim bugün sebze corbasina azcik bulgur bıraktım denemek amaçlı pirinç yerine irmikte guzel oluyor bilginize
Canım ben mercimek çorbasına hep koyuyorum bulgur besleyiciliği artsın diye ince bulgur kalın farketmiyor ... Doyuruculuğu da artıyor en doğal karbonhidrat pirinçten daha masum ama tabi ilk nişasta ile tanışması lazım bebeğin bi kaç gün muhallebi yaparsan pekmezle bulgura başlayabilirsin derler ben sıraya hiç uymadım tercih meselesiama seviyolar mercimek çorbasını :))[/QUOT
İrmikte bulgur zaten:) pütürlü olduğu için bulguru sona bırakıyorlar. Ben keçi sütünden mayalamaya çalışuyorum yoğurdu
Saçlara baktım ve bittim :) bizde saçlar daha yeni çıkıyor :) çok tatlı maşallah annesiBu da bizim günlük gezmemiz ben hergün çıkıyorum valla tek kat giydirdim bugün battaniye bile örtmedim hava olmuş 21 derece ohhh :))
Gülüşünü yerim yav :) çok yakışıklı allah nazardan korusun :)Bebişlerin hepsi birbirinden tatlı maşallah. Bu da benim oğlum teyzeleri.
Artık kesmıyiruz teyzesi hiç kesmeseydik küt saçlı bi kızım olurdu ilk kestiğimizde iki aylıktı üstler toplanıyodu :)) 2 yaşına kadar hiç kesmicem sırtını iner diye düşünüyorum :))Saçlara baktım ve bittim :) bizde saçlar daha yeni çıkıyor :) çok tatlı maşallah annesi
Teşekkür ederim canım.lalar için de kitapta bilgi var paylaşayım onu da :) kitabı aynen aktarıyorum. Bu ürünlerde gereksiz ürünler olup bebeğin gelişmesine bir faydası olmadığı gibi bebeğin egzersiz yapmasını da sağlamazlar. Bebekleri eğlendirip onlara yeni duygular tattırırlar ve annelere de yabana atılmayacak şekilde bir teneffüs imkanı verir. Yürüteçlerin aksine bebekler kısa sürede yorulduklarından dolayı bu ürünlerin kullanım süreleri kendiliğinden sınırlanmış olur ve yaralanma riski asgari düzeyde olup zamanında doğmuş sağlıklı bebeklerin gelişiminde olumsuz etki yaratmazlar.( Prematüre ve rahatsız bebekler için uygun değildir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?