• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Niye pişman olayım:) en kısa zamanda hallolur inşallah canım burda birbirimizi fiziksel olarak tanımasakta güzel bir bağ kurduğumuza inanıyorum:) merak ediyoruz birbirimizi
Sağol canim gerçekten öyle sabah gözümü burada açıyorum :) iyi ki varsiniz ve buradasınız :KK36:

Aynen canim ben hiç kasmiyorum kimsenin vermesine izin vermiyorum annem hariç annemde kızım vereyim mi diye soruyor sağolsun....
Eminde yogurt yemiyordu dediğin gibi sarimsakli yoğurtlu bir meze yapmıştım tattirayim dedim yemisti:KK76:
Mercimek çorbası vermeye korkuyordum gaz yapar diye sürekli patates havuç pirinç sıkıldı yavrum mercimekte yaptim içti çok şükür birseyde olmadı :KK28:
Canım aksine gaz yapıyor ama rahat çıkarıyor azcık zeytinyağı damlatınca benimm kız 4. Mercimeğini yedi :))

Ayy nasilda eglenceli gorunuyo yaa kimbilir nasil gulucukler saciyordur senin kuzucuk bunun icindeyken:-):-)
Zıplaması balerin gibi havada kapatıyo ayaklarını ona çok gülüyoruz önünde ki oyuncak müzikli 2 farklı müzik ritme göre zıplıyo birde koltuğu 360 derece dönüyo artık kendi kendini döndürüyo :) ama acaip yoruyo çıkınca koyuyo yastığa kafayı :))

Bu da bizim günlük gezmemiz ben hergün çıkıyorum valla tek kat giydirdim bugün battaniye bile örtmedim hava olmuş 21 derece ohhh :))

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    32 KB · Görüntüleme: 90
AY maşallah sizde de bnde battaniye örtmeyim diyorum ama babamız bırakmıyor :-)
Bende bugün örtmedim rüzgar yoktu ayakları hep soğuk olurdu geldiğinde tek çorap ve ayakkabı ile sıcacıktı o bile :)) en doğal d vitamini o kadar sakınınca dışarı çıkmak mantıksız değil derisi hava alsın ki çocuğun :)) benim ki bugün ikna oldu darısı eşine :))

Bende bugün örtmedim rüzgar yoktu ayakları hep soğuk olurdu geldiğinde tek çorap ve ayakkabı ile sıcacıktı o bile :)) en doğal d vitamini o kadar sakınınca dışarı çıkmak mantıksız değil derisi hava alsın ki çocuğun :)) benim ki bugün ikna oldu darısı eşine :))
Ay hadi inşallah canım :-)

Onu yeni çektim hadi poz ver dedim hüç oralı olmadı bi bakış attı ki korktum onu yüklemeyim dedim ters ters :)) tribini de yedim kızımın yandım valla :mad:
Ovv trip atmayı da öğrendiler sıpalar şimdi bnm ki de aynı emeklemeye çalışırken çıngırağını gözüne vurdu bana trip atıyor :-) Bu yeni nesil daha bi fena

Ovv trip atmayı da öğrendiler sıpalar şimdi bnm ki de aynı emeklemeye çalışırken çıngırağını gözüne vurdu bana trip atıyor :-) Bu yeni nesil daha bi fena
benim ki emeklemez sanırım göbek kalkmıyo yerden kime çektiyse :-) çalıştırıyorum ama geri döne döne gidiyo hedefe ;)sonuca varıyor ama kendi istediği gibi uyanıl :)

Ay evet tasinacagiz canım tasinacagimiz evdeki kiracı çıkmadı şu an oturduğumuz ev kentsel dönüşümden dolayi yıkılacak etrafta düzgün ev yok begendiklerimin kirası yüksek neyse dün eşim bir ev bulmuş eski bina içini yaptırıp kiraya vereceklermis eşim de biz yaptıralim bir süre kira vermeden oturalim diyor ablama çok yakın yeri de çok güzel ama uğraşmaya değer mi bilmiyorum kusura bakma sorduğuna pişman ettim :) içimi döktüm iyiki sordun :)
Allah kolaylık versin. Bebekle taşınmak zor iş.

Canım ayakkabı olarak nasıl birşey giydiriyorsun

Canım ayakkabı olarak nasıl birşey giydiriyorsun
Canım bu aya ilk adım ayakkabısı için erken dedi dr o yüzden bez ayakkabı giydiriyorum zaten onunla basmıyo bi yere ama sıcak tutuyo bizimki pondifleri sürte sürte çıkarıyo ayağından :) o yüzden bağcıklı aldım bu tarZ giyiyo 18 numara sıkmıyo

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 80
Back