- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
Canım dr lar genelde normal doğum yanlısı bence bi eksi görmese almazdı uhte kalmasın gerçekten sana çok açık bişi söyleyim ben okuduğum araştırdığım ne varsa şunu anladım .. Bende mecburiyetten sezaryen oldum normal doğuma ikna haldeydim istiyomuydum sorusuna tam olarak evet diyemem ikna olmuştum ama dr bebekken geçirdiğim kalça çıkıklığı operasyonu yüzünden kasların zarar görür normali düşünme bile deyince sezaryen oldum ki tansiyon yüzünden 37. Hafta dolar dolmaz bebeğime kavuştum .. Bi ara bebeğe bağlılığımı sorguladım hisler tamam bağlılıkta acaba normal doğum daha mı bağlardı beni bebeğe diye düşünmedim değil çünkü inan bana ben sezaryende hiç bişi hissetmedim ... Normal doğum bi kadını daha çok anne yapmıyo gözde büyütmemek lazım adından ötürü en doğalı ama burda dikiş yüzünden acı çekende oldu hiç bi şey olmadan rahat rahat doğuranda 3saatte de bebeğine kavuşan oldu 12 saatte de ya da bizim gibi yarım saatte de ... Tabi ki ikinci normal istiyosan 2yıl süresi var sıkıntı çıkmaması için ama yaparsın normal normal de doğurursun ama dert etme sezaryen yaptım diye .. Önemli olan beneğin ve senin sağlığın ikisi tamam sa neden nasıl olduğu bu kadar pişmanlık yaratsın .. Bunlar benim fikirlerim :) herşey gönlünce olsun canım benimEvet bazılarını okudum nette, ama dedim belki aramızda da biri yapmıştır da daha detaylı bilgi alırım diye sorayım dedim. Tabiki çok şükür sağlığımız yerinde ama işte içimde büyük bir pişmanlık kaldı keşke bekleseydım belki normal doğurabilirdim diye. Ama doktorum bebek iri, bebegi riske atabiliriz , biraz daha beklersek kakasını yapabilir falan filan diye korkutunca, 39+2 de sezeryan oldum