- 16 Aralık 2015
- 203
- 291
- 18
- 36
Cok gecmis olsun cnm Allahim dermansiz dert vermesin biran once gecip gider insallahKızlar tek tek alıntı yapamadım hepinizr teşekkür ederiz süt ve süt ürünlerine karşı alerji çıktı kakasinda gizli kan görüldü geçene kadar ben de baturalp de süt ve süt ürünleri tüketmicez ha bide yumurta var işte durumlar böyle hepinizi öpüyoruz
İyi akşamlar herkese. Takipteydim ama yazamadım, ek gıda konuşulmuş bende yavaştan blw usulü başlayayım dedim daha önce yoğurt denemiştim sanırım yoğurt bişeyler yapıyor oğlumun yüzünde zaten dermatit var ama yoğurt yeyince bi kaç dk içinde farklı yerlerde de kızarıklık oldu o yüzden yoğurt vermeyeceğim 1 ay kadar, havuç haşladım verdim onda sorun olmadı ama başka nedenlerden şimdilik tadımlara ara verdik. Bu da benim havuç yiyen davşan oğlum :) maşallahınızı alırız teyzeler :)
Eki Görüntüle 1802596
kızlar çok geçmiş olsun..ben oğluşuma yalnz bakıyorum da kalbinden ve ishal sancılarından dolayı ememiyor 3 saatte bir sütümü sağmam gerekiyo o yüzden pek fırsat bulup giremiyorum buraya..bizde de 3 aydır gecmeyen oldukça sancılı mukuslu bi ishal vardı.son günlerde kan da görmeye başladım.2 hafta önce besin alerjisi olabilir diye bana çok sıkı bi diyet verdiler.tavuk ve sebze dışında pek bişey yiyemiyorumKızlar tek tek alıntı yapamadım hepinizr teşekkür ederiz süt ve süt ürünlerine karşı alerji çıktı kakasinda gizli kan görüldü geçene kadar ben de baturalp de süt ve süt ürünleri tüketmicez ha bide yumurta var işte durumlar böyle hepinizi öpüyoruz
Canım inşallah bebeğin kısa sürede tolere eder ve alerjiniz biterKızlar tek tek alıntı yapamadım hepinizr teşekkür ederiz süt ve süt ürünlerine karşı alerji çıktı kakasinda gizli kan görüldü geçene kadar ben de baturalp de süt ve süt ürünleri tüketmicez ha bide yumurta var işte durumlar böyle hepinizi öpüyoruz
Haklısın canım Çıkıyorum aslında sık sık ama bu aralar geldiler bana :)Cnm bahar yorgunlugundandir havayi guzel buldukca al kuzucugunu yuruyus yap insan bunaliyo evde hayatimiza birden girdi kuzucuklar iyi oldu hos oldu ama iste insani sapittiriyor minikler
Çok geçmiş olsun canım yoktun bayadır en son sanki kardiyoloji mua var demiştin diye anımsıyorum ne oldu iyi mi oğluşunkızlar çok geçmiş olsun..ben oğluşuma yalnz bakıyorum da kalbinden ve ishal sancılarından dolayı ememiyor 3 saatte bir sütümü sağmam gerekiyo o yüzden pek fırsat bulup giremiyorum buraya..bizde de 3 aydır gecmeyen oldukça sancılı mukuslu bi ishal vardı.son günlerde kan da görmeye başladım.2 hafta önce besin alerjisi olabilir diye bana çok sıkı bi diyet verdiler.tavuk ve sebze dışında pek bişey yiyemiyorumsanki şikayetlerimizde azalma var ama merak ettim size tanı nasıl kondu?doktorumuz bu aylarda yapılan testlerin güvenilir olmadığını o yüzden deneyerek alerjinin neye olduğunu bulmamız gerektiğini söyledi bize çok zor bir sürec gercekten..Allah yardımcımız olsun bizim de bebişlerimizin de
evet canım gittik muayenemize..3 delik var kalbimizde biri büyük..şu an iyi durumda kalbi dediler..iki ilacımız var kalp için kullanmaya devam edicez.bizim kilomuz hala 5700.toparlarsa anjioyla deliği az riskle kapatacaklardı..doktorumuz kilo alması lazm yoksa acil anjio yada ameliyat olacak ama riskli olabilir dedi.tabi 3 aydır ishal olmamız da engelledi kilo almasını.bunun üzerine doktor doktor gezdik en son besin alerjisi dendi ama bakalım hala tam bir sonuç alamadık..2 ay sonra tekrar rabdevumuz var.ins güzel haberler vericem size :)Çok geçmiş olsun canım yoktun bayadır en son sanki kardiyoloji mua var demiştin diye anımsıyorum ne oldu iyi mi oğluşun
İnşallah canım kısa sürede sağlığına kavuşsun bebeğin bir de bakmışsın delikler kendine kendine küçülmüş 1 yaşına kadar olabiliyor diye duymuştum ishaliniz baya uzun sürmüş mama yiyor mu hem emse belki bir öğün mama yese daha hızlı kilo alır mı acaba anne sütünün yerini tutamaz tabi hele ki birde rahatsızlığı var ama ne bilim belki işe yarar madem kilo dr için önemlievet canım gittik muayenemize..3 delik var kalbimizde biri büyük..şu an iyi durumda kalbi dediler..iki ilacımız var kalp için kullanmaya devam edicez.bizim kilomuz hala 5700.toparlarsa anjioyla deliği az riskle kapatacaklardı..doktorumuz kilo alması lazm yoksa acil anjio yada ameliyat olacak ama riskli olabilir dedi.tabi 3 aydır ishal olmamız da engelledi kilo almasını.bunun üzerine doktor doktor gezdik en son besin alerjisi dendi ama bakalım hala tam bir sonuç alamadık..2 ay sonra tekrar rabdevumuz var.ins güzel haberler vericem size :)
4 5 kere uyandı canım hem de ne cins buraya geldiğimizden beri gündüz uykusunu alamadığı için gece güzel uyuyor karnı doydugu için uyuyor diyorlar çok şükür yarın dönüyoruz 1 hafta sanki 1 ay gibi geldiOyy kuzum benim insallah gece rahatsiz etmemistir yedikleri:-( bide nasilda yiyo diye mutlu olmustur kv de te Allahim yaa dolmada nedir ya hepsi ayri cins bu kv lerin
Inşallah canım. Hepsi arkada kalacakevet canım gittik muayenemize..3 delik var kalbimizde biri büyük..şu an iyi durumda kalbi dediler..iki ilacımız var kalp için kullanmaya devam edicez.bizim kilomuz hala 5700.toparlarsa anjioyla deliği az riskle kapatacaklardı..doktorumuz kilo alması lazm yoksa acil anjio yada ameliyat olacak ama riskli olabilir dedi.tabi 3 aydır ishal olmamız da engelledi kilo almasını.bunun üzerine doktor doktor gezdik en son besin alerjisi dendi ama bakalım hala tam bir sonuç alamadık..2 ay sonra tekrar rabdevumuz var.ins güzel haberler vericem size :)
Canim ben de ayniyim, inanilmaz bir yorgunluk ve asabiyet, megersem premenstruel sendrommus:)) adet gorMeyi hiiic ozlememisim. Bizim biraz disari cikmamiz, spor fln yapmamiz lazim benceGünaydın kızlar pek yazamadım bu aralar kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum biraz evde de sıkıldım galiba sinirli sinirli dolanıyorum ortalıkta
Sizin de cok zormus durum canim . Umarim cabucak atlatirsinizkızlar çok geçmiş olsun..ben oğluşuma yalnz bakıyorum da kalbinden ve ishal sancılarından dolayı ememiyor 3 saatte bir sütümü sağmam gerekiyo o yüzden pek fırsat bulup giremiyorum buraya..bizde de 3 aydır gecmeyen oldukça sancılı mukuslu bi ishal vardı.son günlerde kan da görmeye başladım.2 hafta önce besin alerjisi olabilir diye bana çok sıkı bi diyet verdiler.tavuk ve sebze dışında pek bişey yiyemiyorumsanki şikayetlerimizde azalma var ama merak ettim size tanı nasıl kondu?doktorumuz bu aylarda yapılan testlerin güvenilir olmadığını o yüzden deneyerek alerjinin neye olduğunu bulmamız gerektiğini söyledi bize çok zor bir sürec gercekten..Allah yardımcımız olsun bizim de bebişlerimizin de
evet haklısın bunu düşünmekte bu durum benim de aklımı kurcalıyor bana dr umuz o zaman 4 saatte bir emzireceksin dedi ama yine de içime sinmediKizlar biz de bugun 6 aylik olduk. 70 cm olmus boyumuz,,kilomuz da 8 kg, 500 gr almisiz. Doktorumuz iyi buldu ama artik 5 ogun ek gidaya gececegiz en kisa zamanda dedi. Asi hic korktugum gibi olmadi, doktorumuz yurtdisindan iki asinin birlikte verildigi bir asi getirtmis, bu ay onu yapti, yapmadan koluna krem surdu acisini azaltsin diye, asilarin kalanini da gelecek ay yapacakmis. Oyle olunca o kadar yaygaraci oglum azicik dudak buzdu bitti. Sonrasinda da henuz pek atesimiz yok, tabi butun gun hafif keyifsizdi,,bir de kabiz olmusuz iki gunun sonunda yardimla zor yapti kusum kakasini. Kizlar biraz erken bir soru olacak ama ustune kafa yormus olan varsa cevaplarinizi bekliyorum. 5 ogun ek gida olunca ne zaman anne sutu verecegim diye sordum. Doktor da kahvslti bulamacinin, purelerin ve corbalarin icine koyabilirsin ayrica ne zaman isterse her an verebilirsin dedi. Simdi nasil yapsam pek bilemiyorum, o kadar ek gidadan sonra yemegin ardindan kesin almaz. Uykuya dalmaya yakin hafif sindirmis acikmis olsa emerek uyumasini istemiyorum. Yok kafama estikce surekli versem bu sefer ileride surekli meme ister mi acaba diye dusunuyorum. Var mi fikirleriniz? Aramizdaki 2 cocuklu tecrubeli anneler siz nasıl yaptiniz?
İnşallah canım kısa sürede sağlığına kavuşsun bebeğin bir de bakmışsın delikler kendine kendine küçülmüş 1 yaşına kadar olabiliyor diye duymuştum ishaliniz baya uzun sürmüş mama yiyor mu hem emse belki bir öğün mama yese daha hızlı kilo alır mı acaba anne sütünün yerini tutamaz tabi hele ki birde rahatsızlığı var ama ne bilim belki işe yarar madem kilo dr için önemli
Inşallah canım. Hepsi arkada kalacak
Sizin de cok zormus durum canim . Umarim cabucak atlatirsiniz
canım maşallah size boyu kilosu çok iyi :) hayırlı olsun ek gıdalar ben de sabırsızlıkla o günleri bekliyorum..doktorların anlattıklarına göre 1 yaşına kadar asıl gıdası anne sütü olmaya devam edecek..mesela yine 4 saate bir emzireceğiz ama arada birkaç kaşık taze mayalanmış yoğurt tattıracağız.kesinlikle zorlamak yok.eğer severse devam edeceğiz sevmezse bikaç gün ara verip tekrar deneyeceğiz.bir de aynı anda birkaç gıdaya birden başlamayacağız.hem vücudu barsakları besine alışsın diye hem de alerjik bir reaksiyon olursa neden kaynaklandığını bilmek için..benim bildiğim bu şekilde ama tecrübeli annelerden de bilgi almak isterim :)Kizlar biz de bugun 6 aylik olduk. 70 cm olmus boyumuz,,kilomuz da 8 kg, 500 gr almisiz. Doktorumuz iyi buldu ama artik 5 ogun ek gidaya gececegiz en kisa zamanda dedi. Asi hic korktugum gibi olmadi, doktorumuz yurtdisindan iki asinin birlikte verildigi bir asi getirtmis, bu ay onu yapti, yapmadan koluna krem surdu acisini azaltsin diye, asilarin kalanini da gelecek ay yapacakmis. Oyle olunca o kadar yaygaraci oglum azicik dudak buzdu bitti. Sonrasinda da henuz pek atesimiz yok, tabi butun gun hafif keyifsizdi,,bir de kabiz olmusuz iki gunun sonunda yardimla zor yapti kusum kakasini. Kizlar biraz erken bir soru olacak ama ustune kafa yormus olan varsa cevaplarinizi bekliyorum. 5 ogun ek gida olunca ne zaman anne sutu verecegim diye sordum. Doktor da kahvslti bulamacinin, purelerin ve corbalarin icine koyabilirsin ayrica ne zaman isterse her an verebilirsin dedi. Simdi nasil yapsam pek bilemiyorum, o kadar ek gidadan sonra yemegin ardindan kesin almaz. Uykuya dalmaya yakin hafif sindirmis acikmis olsa emerek uyumasini istemiyorum. Yok kafama estikce surekli versem bu sefer ileride surekli meme ister mi acaba diye dusunuyorum. Var mi fikirleriniz? Aramizdaki 2 cocuklu tecrubeli anneler siz nasıl yaptiniz?
İnşallah canım Allahım acil şifalar versin Rabbim beterinden esirgesin güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahevet canım gittik muayenemize..3 delik var kalbimizde biri büyük..şu an iyi durumda kalbi dediler..iki ilacımız var kalp için kullanmaya devam edicez.bizim kilomuz hala 5700.toparlarsa anjioyla deliği az riskle kapatacaklardı..doktorumuz kilo alması lazm yoksa acil anjio yada ameliyat olacak ama riskli olabilir dedi.tabi 3 aydır ishal olmamız da engelledi kilo almasını.bunun üzerine doktor doktor gezdik en son besin alerjisi dendi ama bakalım hala tam bir sonuç alamadık..2 ay sonra tekrar rabdevumuz var.ins güzel haberler vericem size :)
Amin canım, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :).kızlar çok geçmiş olsun..ben oğluşuma yalnz bakıyorum da kalbinden ve ishal sancılarından dolayı ememiyor 3 saatte bir sütümü sağmam gerekiyo o yüzden pek fırsat bulup giremiyorum buraya..bizde de 3 aydır gecmeyen oldukça sancılı mukuslu bi ishal vardı.son günlerde kan da görmeye başladım.2 hafta önce besin alerjisi olabilir diye bana çok sıkı bi diyet verdiler.tavuk ve sebze dışında pek bişey yiyemiyorumsanki şikayetlerimizde azalma var ama merak ettim size tanı nasıl kondu?doktorumuz bu aylarda yapılan testlerin güvenilir olmadığını o yüzden deneyerek alerjinin neye olduğunu bulmamız gerektiğini söyledi bize çok zor bir sürec gercekten..Allah yardımcımız olsun bizim de bebişlerimizin de
Ben tamamen blw uygulayacağım demiyorum aslında mantığı hoşuma gidiyor zorlama olmamalı (sağlığı açısından sıkıntı olmadığı sürece) ve kendi kendine yiyebilmeli, çocuk kaç yaşında hala annesi peşinden koşmamalı bence. Benim mantık acıkırsa yer zaten. Evet canım ilk öğürmeler oldu tabi bende bunu bildiğim için hazırlıklıydım :) panik yapmadım ama başında tetikteydim tabiki. Küçük parçaları ezerek yutabildi büyükleri zaten çıkartıyor acaba yedimi yoksa hepsini mi tükürdü diye düşünüyordum ki kakasında havuçlar olunca yemiş dedim :)Allahimm tatli tavsamcik seniiinazar: su blw yi cok korksakta bizde dusunyrz nasil cnm cok ogurdumu baslarda?anneme blw yi anlattim oda neymis diyo videolarini izlettim e ozmn ben hepinizi blw ile buyutmusum dedi O :-D
Aaa iki aşı birlikte varmıymış öyle ne güzel, özel hastanemi canım biz aşıları aile hekimliğinde yaptırıyoruz da ondan soruyorum, aşı ücreti ne kadar ödüyorsunuz canım çok sorum ama bi de kremin adı neydi biliyor musun aile hek. olmaz da biz kendimiz temin edebilir miyiz acaba. Ek gıda konusunda pek fikrim yok, ben blw usulü yavaştan yavaştan düşünüyorum.Kizlar biz de bugun 6 aylik olduk. 70 cm olmus boyumuz,,kilomuz da 8 kg, 500 gr almisiz. Doktorumuz iyi buldu ama artik 5 ogun ek gidaya gececegiz en kisa zamanda dedi. Asi hic korktugum gibi olmadi, doktorumuz yurtdisindan iki asinin birlikte verildigi bir asi getirtmis, bu ay onu yapti, yapmadan koluna krem surdu acisini azaltsin diye, asilarin kalanini da gelecek ay yapacakmis. Oyle olunca o kadar yaygaraci oglum azicik dudak buzdu bitti. Sonrasinda da henuz pek atesimiz yok, tabi butun gun hafif keyifsizdi,,bir de kabiz olmusuz iki gunun sonunda yardimla zor yapti kusum kakasini. Kizlar biraz erken bir soru olacak ama ustune kafa yormus olan varsa cevaplarinizi bekliyorum. 5 ogun ek gida olunca ne zaman anne sutu verecegim diye sordum. Doktor da kahvslti bulamacinin, purelerin ve corbalarin icine koyabilirsin ayrica ne zaman isterse her an verebilirsin dedi. Simdi nasil yapsam pek bilemiyorum, o kadar ek gidadan sonra yemegin ardindan kesin almaz. Uykuya dalmaya yakin hafif sindirmis acikmis olsa emerek uyumasini istemiyorum. Yok kafama estikce surekli versem bu sefer ileride surekli meme ister mi acaba diye dusunuyorum. Var mi fikirleriniz? Aramizdaki 2 cocuklu tecrubeli anneler siz nasıl yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?