• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ya bizim ki öyle değil gülüyo falan ama iğne ike çok ağlıyo birde hemen 3ünüdr yapıyolar sana tutturuyolar :KK43: acı üstüne acı benim kız nadir ağlar ama ağlayınca ben de tutamıyorum kendimi için gidiyo offf :KK43:
Of ya of. Neyse sagliklari icin katlanacagiz. Sen yine yaz tatlim kontrolden sonra nasil gectigini ben de kendimi hazirliyim

Kızlar az önce telsizden bebeğimin sesi geldi baktım 1,5 saat olmuş oo dedim maşallah uyandı kesin, bu kadar uyumuyor çünkü genelde 40. dk uyanıyor bazen yarım saat sonra uyanıyor geri uykuya daldırabilirsem 1 saat falan oluyor, neyse seslene seslene gidiyorum benim bebeğim uyanmış mı diye bi baktım gözler kapanıyor emziğini verdim biraz da pişpişledim tekrar daldı :KK73: biliyorum 15 dk ya uyanır ama olsun bunu bile çok güzel :21:

Bilmiyorum ki belki erken oturacaktır canım oturunca farklı açıdan görüyor ya öyle mutlu oluyor ki. Ben de öyle biraz biraz oturmasına müsaade edeyim o zaman. Duru hala bekliyor gelecek dahası diye. İnşallah katı gıdalara geçince de böyle istekli olut. Nedense sorun yaşamayacakmışım gibi geliyor bana. Bir de sebzelere başlarken nasıl başladınız canım püre haline mi getirdin? Bir de bir gün içinde sadece bir lezzet mi tadıyor bebişler
Evet canim hazirsa yavas yavas destekli oturt az az. Yasamazsin tabi sorun bence de. Biz daha sebzelere baslamadik canim sadece havuc suyu veriyorum sebze olarak. Bebislere yeni gida verirken en az 3 gun denemen gerekiyor canim birkac kasik olarak baslayabilir miktari arttirabilirsin yavas yavas. Baktin hic sikinti olmadi yeni bir sey ekleyebilirsin. Sonrasinda gun icinde farkli lezzetler tattirabilirsin tabi. Benim sabah ara ogunu fiks yogurt, ogleden sonraki ara ogunu elma, armut veya havuc suyu Bazen de elma ve havuc suyunu karistiriyorum

Evet canim hazirsa yavas yavas destekli oturt az az. Yasamazsin tabi sorun bence de. Biz daha sebzelere baslamadik canim sadece havuc suyu veriyorum sebze olarak. Bebislere yeni gida verirken en az 3 gun denemen gerekiyor canim birkac kasik olarak baslayabilir miktari arttirabilirsin yavas yavas. Baktin hic sikinti olmadi yeni bir sey ekleyebilirsin. Sonrasinda gun icinde farkli lezzetler tattirabilirsin tabi. Benim sabah ara ogunu fiks yogurt, ogleden sonraki ara ogunu elma, armut veya havuc suyu Bazen de elma ve havuc suyunu karistiriyorum
Anladım tatlım ben de kafama göre takılayım bari. Yoğurt yerse her gün veririm ben de

Kızlar az önce telsizden bebeğimin sesi geldi baktım 1,5 saat olmuş oo dedim maşallah uyandı kesin, bu kadar uyumuyor çünkü genelde 40. dk uyanıyor bazen yarım saat sonra uyanıyor geri uykuya daldırabilirsem 1 saat falan oluyor, neyse seslene seslene gidiyorum benim bebeğim uyanmış mı diye bi baktım gözler kapanıyor emziğini verdim biraz da pişpişledim tekrar daldı :KK73: biliyorum 15 dk ya uyanır ama olsun bunu bile çok güzel :21:
Benim kız da normalde uyur gündüzleri bir buçuk iki saat bugün de uyur diye yattım kakamız gelmiş bir türlü uzun uyuyamadık. Sabah da erken kalktık diye kafam bir garip keşke biraz daha uyusa

Ayy o 30 dakikalar bizde de var tam oh uyudu diyorum etrafı topluyorum oturuyorum uyanıyor :( bazen tüm gün öyle uyuyor inşallah daha uyanmamistir senin kuzu :KK69:

Guzel annisler bir sorum olacak. Bu kasik mamaniz muhallebi kivaminda oluyor mu? Ben tarifte soyledigi kadar koyuyorum hatta biraz daha fazla ama hep civik oluyor, o zamanda yarisi enseden dokuluyor, hep sonrasinda banyo yapmak zorunda kaliyoruz:KK33:
Olmuyor canım cıvık oluyor, zaten oğlum da öyle sevmedi galiba biz blw ciyiz :) ben mamasına katıyorum biz kaşık mamasını :)

Kızlar merak ettiğim şeyler var bebişlerinizi oturtmaya başladınız mı benim kız kendisi elimi tuttuğu gibi oturuveriyor sonra gülüp duruyor mutlu oluyor dr da oturabilir artık dedi. Ne kadar sürelerle oturuyor bebişler nasıl destekliyorsunuz?
...
Biz bayadır oturuyoruz canım 10-15 dk en fazla sonra sıkılıyor geziyoruz evde biraz kucağımda oynuyoruz falan böyle döngümüz var yatmaktan hiç hoşlanmadı zaten oğlum :KK46:
20160317_151559.jpg normalde böyle oturuyoruz yanında yastıklar önünde oyuncak
20160309_091809.jpg resimden sonra top gibi yuvarlandı tabiki :KK46:

Kızlar kafama takılan bir şey var bizim 6. Ay aşımız ayin 24 ünde 27 sinde dönüyoruz 4 5 gün sonra yapılsa sorun olur mu sizce
Sorun olmaz canım bir kaç günden, tam hatırlamıyorum ama 2-3 haftadan sonra sanırım bakanlığa bildirmeleri gerekiyormuş.

Benim kız da normalde uyur gündüzleri bir buçuk iki saat bugün de uyur diye yattım kakamız gelmiş bir türlü uzun uyuyamadık. Sabah da erken kalktık diye kafam bir garip keşke biraz daha uyusa
İnşallah uyur annesi, kakasını da yapar rahatlar :)

Ayy o 30 dakikalar bizde de var tam oh uyudu diyorum etrafı topluyorum oturuyorum uyanıyor :KK43: bazen tüm gün öyle uyuyor inşallah daha uyanmamistir senin kuzu :KK69:
Uyandı uyanacak diye tetikteyim ama hayret uyanmadı, kaç günün yorgunluğunu atıyor heralde yada gelecek saatlere enerji depoluyor :D neyseki yemek hariç işlerimi hallettim

İnşallah uyur annesi, kakasını da yapar rahatlar :)

Uyandı uyanacak diye tetikteyim ama hayret uyanmadı, kaç günün yorgunluğunu atıyor heralde yada gelecek saatlere enerji depoluyor :KK70: neyseki yemek hariç işlerimi hallettim
Yaptı canım hem de bolca:) ama tabi uyumak yerine uykumuzu bolca açtık oyun oynuyoruz :)

Olmuyor canım cıvık oluyor, zaten oğlum da öyle sevmedi galiba biz blw ciyiz :) ben mamasına katıyorum biz kaşık mamasını :)

Biz bayadır oturuyoruz canım 10-15 dk en fazla sonra sıkılıyor geziyoruz evde biraz kucağımda oynuyoruz falan böyle döngümüz var yatmaktan hiç hoşlanmadı zaten oğlum :KK46:
Eki Görüntüle 1798008 normalde böyle oturuyoruz yanında yastıklar önünde oyuncak
Eki Görüntüle 1798007 resimden sonra top gibi yuvarlandı tabiki :KK46:

Sorun olmaz canım bir kaç günden, tam hatırlamıyorum ama 2-3 haftadan sonra sanırım bakanlığa bildirmeleri gerekiyormuş.
Oyy maşallah çok tatlısınız:)

Kızlar ben 2numara aptamil almıştım 5ay dan sonra dediniz ya ama ben arada veriyorum birşey olmaz Dimi şimdi 1numara alsam ikinin süresi geçecek boşa gidecek biri de icermi bilmiyom bunu da pek içmiyor ben kaşık manasını 30ml yani bir kaşık aptamile yapıyorum koyu kıvam veriyorum onu bile yemiyor dokmek zorunda kalıyorsun.bugün çok şükür yedi 30ml mama ya karisitirip.öğlenden patates havuç pirinç çorbası yaptım onu vericem akşam üstü yoğurt sizce nasıl.birde ben başka kaşık mamasida alsam versem olurmu hangisini önerirsiniz bana.
Canım 2. Numara 6 aydan sonra kullanılınca ne olur bilemiyorum içerik farklıdır sonuçta bebeğin o dönemki sindirim sis göredir heralde herkes burada çeşitli ek gıdalar kullanıyor mesela ben yulaflı kullanıyorum bunu bana dr önerdi ben kendim almadım canım doktorunuza sorup onun ışığında ilerleseniz daha iyi olabilir fikir alışverişi tabi yapıyoruz burada ama her bebiş farklı her dr farklı bence ek gıda ile ilgili kafana takılanları drla görüşsen daha iyi olabilir çok uzattım yanlış anlama olur mu :)

Kızlar kafama takılan bir şey var bizim 6. Ay aşımız ayin 24 ünde 27 sinde dönüyoruz 4 5 gün sonra yapılsa sorun olur mu sizce
4-5 günden birşey olmaz diye biliyorum ama yanıltmayayım seni sağlık ocağında yaptırıyorsan aşıları gittiğin yerde yapılabilir mi

Merhaba güzel anneler...31 ekimde doğum yaptm...ve bebeğim herşeyi kusuyor bir tek bebelac gold AR mamayi kusmuyr ve bu bizi maddi açıdan mahvediyor...ay sonunu getiremediği mız oluyr ayın ortasında paramz bityr..madden manen kötü durumdayz demek istmyrm ama zor durumda kalıyoruz...aileler uzakta..artk mama ile başa cikamyrz.oğlum 4 bck aylk oldu biliyrm 1 yaşından önce inek sütüne karsilar ama mecbur kalıyor careszm evladmi AC mi birakaym...inek sütü bazen pirinç unu versem ne olur...bana bi akıl bi fikir vern yanı bir tek bebelac gold ar yiyor oda ecznelerde satlyr depodan getiryrlar..bi kutu maama en fazla 3 gün gidiyor...bi iki kutu arkds göndermişti oda yarina biter ve ben süte başlamayı dusunyrm...lütfen kırıcı yorum yapmayı..careszlik tn baslyrm çocuğumu AC bırakmam ya sutum yok yetmyrdu artk sağa sağa gelmemeye başladı anca 10 cc çıkıyor...cvplarnzi bekliyorum güzel anneler..bu nunla ilgili konu actm arkadaşlar sizde bir fikir verirseniz çok sevnrm..

Back