• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Doktora gitmeden söktürücü kullanma derim ben kendi kafamıza göre birşeyler yapmak yarardan çok zarar da verebilir arkadaşım bebek isterken sağlığımızdan olmayalım. Hem belkide geç döllenme yaşıyorsun
Yok canım ilaç olarak demedim zaten adaçayı gibi bitki kürlerinden bahsetmek istedim

kızlar regl olacak gibi hissediyorum kasıklarım ağrıyor 4 gün var 🥹 nasıl ayırt edilir ki regl ağrısından
Bugün yumurtlamamın 9. Günü

kızlar regl olacak gibi hissediyorum kasıklarım ağrıyor 4 gün var 🥹 nasıl ayırt edilir ki regl ağrısından
Bugün yumurtlamamın 9. Günü
Bende aynı durumdayım 11. Gündeyim takvime göre. Ayırt etmek çok zor gerçekten.. bata son 3 gün bugünle birlikte hayırlısı inşallah

Cuma yapmıştım ama çok erkendi o negatif. Belki yarın sabah yaparım
Erken gebelik testi mi yaptın canım?
Valla ben ovu. Testi kullanmadım takvime göre yumurtlamadan 1 gün önceyi değerlendirdik sadece.. Zaten olursa mucize olur yaş 41.. Ben hiç yumurta akı gibi akıntı da görmedim bu ay yalnızca beyaz akıntı oldu sanırım yumurtlamıyorum artık😐

Anladım kuzum. Ben de yazın Sakarya'da kendi dr uma gidince .yumurtaların kalitesi de cok guzel ckmıstı hatta hormon testinde yumurta kalıtesi bakılıyor ya nirvanaydı maşallah guzel catlıyor. bu amh olayında ultrasonda bakınca gerek gormedı yumurtalarım cok ve rahım guzeldi. 2 kez gidişimde. Ee ne var ozman ya kocamda bsy var ya bende tüpte. Ben de ne yalan söyleyeyim burda gidince 1 yıl diyecektim. Tüp için. Bence buarada rahim filmini önce yapmaları lazım. Bu işteki terslik filmin en son olması sabaha dek guzel yumurtlama olsn saglklı sperm olsun tüpler baglatılmıs gb boşa kürek cektırmek insana 1 yıl? Şaka gibi dimiiii. İnşallah sorunun yoktur senin de benm 7. Deneme de fos cıktı muhtemelen Çünkü bugun de kaset negatif ti bat Çarşamba. Agzıma geceden beri metalik tat gelmeye başladı. Bu da ayrıstırıcıbelirti. Dıgerlerı regl belırtım. Tek suphem o 😂
Hayırlısı olsun cnm ya vakti vardır belkide bakalım ama sen baktır tüplere inşşalhta gerek kalmaz bebişin gelir o metalik tat sonraki aylarda olur diye bilyorum ama hadi inşallah bebektendir😊

merhaba daha deneme olarak çok yeni yaşınıa kaç acaba her ay hamile kalma olasılığı artıyormuş kısa zamanda inşallah sağlıkla nasip etsin rabbim 🤲🏻
30 yaşındayım 2.gebelik için deniyoruz 7 yaşında oğlum var 7 yıl korundu eşim uzun bir korunma oldu belkide hemen olmuycak evet daha yeni oyuzden bi 6 7 ay denemek istiyorum bende bakalım hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

30 yaşındayım 2.gebelik için deniyoruz 7 yaşında oğlum var 7 yıl korundu eşim uzun bir korunma oldu belkide hemen olmuycak evet daha yeni oyuzden bi 6 7 ay denemek istiyorum bende bakalım hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Denemenin kaçıncı ayıdandasınız
Bende 29 o sebeple merak ettim ama benim işk gebelik

Erken gebelik testi mi yaptın canım?
Valla ben ovu. Testi kullanmadım takvime göre yumurtlamadan 1 gün önceyi değerlendirdik sadece.. Zaten olursa mucize olur yaş 41.. Ben hiç yumurta akı gibi akıntı da görmedim bu ay yalnızca beyaz akıntı oldu sanırım yumurtlamıyorum artık😐
Erken gebelikti evet. Benim de doktor kontrolüm vardı 29’unda o dedi çatlamış diye. Benim de çikolata kistm var her iki taraftada o yüzden çok umudum yok ☹️ çocuğunuz var mı

Back
X