• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ignenin böyle etkileri olur normal canim. Bunlar zaten gebelik belirtisi ve ignede gebelik hormonu var bu nedenle oluyor bu saydiklarin. Ama birkac gune etkiler gider o zaman belli olur sonucum. Hangi ilaci kullandin yumurta büyütürken. 15 mm biraz küçük bir yumurta olmus evet
Evet maalesef yumurtam anca o kadar büyütüldü iğnelerle çok iyi bir ilaç kullandım açıkçası menapur 75 kullandım belki dıymuşsunuzdur bir flakonu 1027 tl ben tam 26 tane flakon aldım ve üstünede ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım. Adetimin 3. Günü başladık taa 14. Gününe kadar kullandım 15 mm yumurtam oluşunca doktorumda söyledi çok istediğim boyutta değil ama yinede çatlatma iğnesi ve ilişki günleri saatleri verdi. Bir umut bekliyoruz açıkcası ama işte içimde tuhaf duygularla doluyum

Adet oldunuz mu siz ? Zaten pek umudum yok 15 mm yumurtaya çatlatma iğnesi yaptık 😶
Geçen ay olmadı bu ayda doktorum gerek duymadı çatlatma iğnesine yumurtaların çatlamak üzere dedi daha regl olmadım 🌸 hemen aynı günmü iğne vuruldunuz

Back