Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok aynı saat diyemem açıkçasıHep aynı saatte mi ölçüyorsunuz, bende ölçüm yapıyorum o çok önemli çünkü
Sabah uyanıp yataktan kalkmadan ölçmek yeter mi? Her gün aynı saatte uyanamıyorum çalışıyorumHep aynı saatte mi ölçüyorsunuz, bende ölçüm yapıyorum o çok önemli çünkü
Ben geçen ay hep aynı saatte yapmadım çok dalgalandı, bu ay aynı saatlerde yapıyorum daha net anlıyorum. Saat kurup sabah 6da uyanıyorum, sadece bir kaç gün iş için 4te kalkmam gerekti onda bile değişti hemenÇok aynı saat diyemem açıkçası
Var canım 2 kızım ama ortak meyve istiyoruzErken gebelikti evet. Benim de doktor kontrolüm vardı 29’unda o dedi çatlamış diye. Benim de çikolata kistm var her iki taraftada o yüzden çok umudum yokçocuğunuz var mı
Kaç çıkıyor peki? Gebelikte yüksek mi kalıyorBen geçen ay hep aynı saatte yapmadım çok dalgalandı, bu ay aynı saatlerde yapıyorum daha net anlıyorum. Saat kurup sabah 6da uyanıyorum, sadece bir kaç gün iş için 4te kalkmam gerekti onda bile değişti hemen
Hayır ama çok erkendi cuma günü. Ben de 27 yaşındayım anne olmak istiyorumVar canım 2 kızım ama ortak meyve istiyoruz
Adet olmazsan testi yenile bence.. Silik çıkmış farketmemiş olabilir misin?
Bakın mesela şuan böyle, yumurtlama oldu ve yükseldi aynı seyirde devam ediyor. Isı kişiden kişiye çok değiştiği için önemli olan aynı civarda gidip gitmediği 0,5 eksi ya da artı olması normalmiş ben bu şekilde bakıyorumKaç çıkıyor peki? Gebelikte yüksek mi kalıyor
Belirtin varmi canim benim atesimde yuksek çıkıyordu test yaptim pozitif cikmistiKızlar ya bata yarın 2 gün kalıyor ateşini ölçü yorum geçen ay adete yakın 36.4 dü. Şimdi ise 37 gösteriyor
Belirgin bir belirtim yok alt karında ağrım var adet olacak gibi.. Takvime göre yumurtlamadan önce 3 gün ilişki oldu ümidim yok aslında.. Ama resmen yemediğim şeylerden 2 -3 porsiyon yedim adet önceside olabilir test yapmaya korkuyorumBelirtin varmi canim benim atesimde yuksek çıkıyordu test yaptim pozitif cikmisti
Anladım test yaptın mı peki?Bakın mesela şuan böyle, yumurtlama oldu ve yükseldi aynı seyirde devam ediyor. Isı kişiden kişiye çok değiştiği için önemli olan aynı civarda gidip gitmediği 0,5 eksi ya da artı olması normalmiş ben bu şekilde bakıyorum
Senin olur hiç stres yapma canım yaşın çok genç. Bana direkt tüp bebek dedilerHayır ama çok erkendi cuma günü. Ben de 27 yaşındayım anne olmak istiyorum![]()
Bana da tüp bebek dediler. Amh düşüklüğüm ve her iki tarafta da çikolata kistim var. Ben önce kendim denemek istedimSenin olur hiç stres yapma canım yaşın çok genç. Bana direkt tüp bebek dediler![]()
Ayy bence hemen test yap yarin gectimi benimde alt karnim agridi ilk gunlerde.Belirgin bir belirtim yok alt karında ağrım var adet olacak gibi.. Takvime göre yumurtlamadan önce 3 gün ilişki oldu ümidim yok aslında.. Ama resmen yemediğim şeylerden 2 -3 porsiyon yedim adet önceside olabilir test yapmaya korkuyorum
Kuzum ya yumurtlamadan beri aşırı derece kasık ve bel ağrım var. Sarı akıntım var ama kaşıntı koku yok enfeksiyon gibi değil. İki gündür de göğüslerim inanılmaz kötü. Ağrı değil de iğne batırıyorlarmış gibi ve ucu acıyor ara ara. O kadar ağrım var ki duşta ağladım az önce. Ama regl ağrısı gibi değil daha keskin oluyor regl ağrılarım. Bugün de karnım inanılmaz şiş patlıcak gibiyim. Ateşim de 36.9’larda sabahları, akşam da 37.2 falan geliyor. Yumurtlamam 29’uydu cuma erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ne diyorsun sence regl mi bebek miAyy bence hemen test yap yarin gectimi benimde alt karnim agridi ilk gunlerde.![]()
Kuzum ya yumurtlamadan beri aşırı derece kasık ve bel ağrım var. Sarı akıntım var ama kaşıntı koku yok enfeksiyon gibi değil. İki gündür de göğüslerim inanılmaz kötü. Ağrı değil de iğne batırıyorlarmış gibi ve ucu acıyor ara ara. O kadar ağrım var ki duşta ağladım az önce. Ama regl ağrısı gibi değil daha keskin oluyor regl ağrılarım. Bugün de karnım inanılmaz şiş patlıcak gibiyim. Ateşim de 36.9’larda sabahları, akşam da 37.2 falan geliyor. Yumurtlamam 29’uydu cuma erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ne diyorsun sence regl mi bebe
Yarın tekrar yapın bence test ilişkiden 14 gün sonra belli olur diyorlar![]()
Yoktur bişey ya adete yarın son 2 gün belirti falan olmaz zaten.. Göğüslerinde normal azıcık bir sızlama bile yok adet öncesi olurdu şimdi sıfır düşünAyy bence hemen test yap yarin gectimi benimde alt karnim agridi ilk gunlerde.![]()
Bende öyle deneyelim dedimBana da tüp bebek dediler. Amh düşüklüğüm ve her iki tarafta da çikolata kistim var. Ben önce kendim denemek istedim![]()
27 yaşındayımBende öyle deneyelim dedimyaşın kaç?