• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar var mıı çizgi görüyorum incecik siz görebildiniz mi

Eklentiler

• IMG_3707.webp
    IMG_3707.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 83
Çok aynı saat diyemem açıkçası
Ben geçen ay hep aynı saatte yapmadım çok dalgalandı, bu ay aynı saatlerde yapıyorum daha net anlıyorum. Saat kurup sabah 6da uyanıyorum, sadece bir kaç gün iş için 4te kalkmam gerekti onda bile değişti hemen

Erken gebelikti evet. Benim de doktor kontrolüm vardı 29’unda o dedi çatlamış diye. Benim de çikolata kistm var her iki taraftada o yüzden çok umudum yok ☹️ çocuğunuz var mı
Var canım 2 kızım ama ortak meyve istiyoruz 😇
Adet olmazsan testi yenile bence.. Silik çıkmış farketmemiş olabilir misin?

Ben geçen ay hep aynı saatte yapmadım çok dalgalandı, bu ay aynı saatlerde yapıyorum daha net anlıyorum. Saat kurup sabah 6da uyanıyorum, sadece bir kaç gün iş için 4te kalkmam gerekti onda bile değişti hemen
Kaç çıkıyor peki? Gebelikte yüksek mi kalıyor

Kaç çıkıyor peki? Gebelikte yüksek mi kalıyor
Bakın mesela şuan böyle, yumurtlama oldu ve yükseldi aynı seyirde devam ediyor. Isı kişiden kişiye çok değiştiği için önemli olan aynı civarda gidip gitmediği 0,5 eksi ya da artı olması normalmiş ben bu şekilde bakıyorum

Eklentiler

• IMG_2490.webp
    IMG_2490.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 79
Belirtin varmi canim benim atesimde yuksek çıkıyordu test yaptim pozitif cikmisti
Belirgin bir belirtim yok alt karında ağrım var adet olacak gibi.. Takvime göre yumurtlamadan önce 3 gün ilişki oldu ümidim yok aslında.. Ama resmen yemediğim şeylerden 2 -3 porsiyon yedim adet önceside olabilir test yapmaya korkuyorum

Bakın mesela şuan böyle, yumurtlama oldu ve yükseldi aynı seyirde devam ediyor. Isı kişiden kişiye çok değiştiği için önemli olan aynı civarda gidip gitmediği 0,5 eksi ya da artı olması normalmiş ben bu şekilde bakıyorum
Anladım test yaptın mı peki?

Belirgin bir belirtim yok alt karında ağrım var adet olacak gibi.. Takvime göre yumurtlamadan önce 3 gün ilişki oldu ümidim yok aslında.. Ama resmen yemediğim şeylerden 2 -3 porsiyon yedim adet önceside olabilir test yapmaya korkuyorum
Ayy bence hemen test yap yarin gectimi benimde alt karnim agridi ilk gunlerde.💕

Ayy bence hemen test yap yarin gectimi benimde alt karnim agridi ilk gunlerde.💕
Kuzum ya yumurtlamadan beri aşırı derece kasık ve bel ağrım var. Sarı akıntım var ama kaşıntı koku yok enfeksiyon gibi değil. İki gündür de göğüslerim inanılmaz kötü. Ağrı değil de iğne batırıyorlarmış gibi ve ucu acıyor ara ara. O kadar ağrım var ki duşta ağladım az önce. Ama regl ağrısı gibi değil daha keskin oluyor regl ağrılarım. Bugün de karnım inanılmaz şiş patlıcak gibiyim. Ateşim de 36.9’larda sabahları, akşam da 37.2 falan geliyor. Yumurtlamam 29’uydu cuma erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ne diyorsun sence regl mi bebek mi

Kızlar selam testere dişli Aslan pençesi içiyorum adetin 4. Gününden beri bugün adetin 10. Günü ovülasyon testi yapıyorum fotoğrafını koyuyorum pik sizce yakın mı? En alttakini bugün yaptım

Eklentiler

• IMG_0403.webp
    IMG_0403.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 69
Kuzum ya yumurtlamadan beri aşırı derece kasık ve bel ağrım var. Sarı akıntım var ama kaşıntı koku yok enfeksiyon gibi değil. İki gündür de göğüslerim inanılmaz kötü. Ağrı değil de iğne batırıyorlarmış gibi ve ucu acıyor ara ara. O kadar ağrım var ki duşta ağladım az önce. Ama regl ağrısı gibi değil daha keskin oluyor regl ağrılarım. Bugün de karnım inanılmaz şiş patlıcak gibiyim. Ateşim de 36.9’larda sabahları, akşam da 37.2 falan geliyor. Yumurtlamam 29’uydu cuma erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ne diyorsun sence regl mi bebe

Yarın tekrar yapın bence test ilişkiden 14 gün sonra belli olur diyorlar 😊

Back
X