Bn ek gıdaya tadımlık veriyorum doktor verebilirsin dedi canım ilacı ayrıntılı anlatmadı bişey demedi sadece bunu kullan geçmezse pazartesi gel dedi ama bileğime göre ilaçların etki süresi maksimum 4 gün o yüzden gitmedim ilacı kullancan geçmezse öle götürcem inşallah geçerO lacın kullanma süresi var canım bize 5 gün kullanmamızı söyledi siz kaç gün kullanacaksınız su içir bol bol.üzme kendini sen de yorma kendine dikkat et hasta olma canim. Çevreye karşı kulağını tıka canım bana da emzirdiğin için mi bebek beslenemedi diyen oldu dr normal gördü ezgiyi ek gıdaya 6.aydan itibaren geçeceğiz anne sütü alıyorsa devam dedi .
Ev hanımı mısınız ? Eşin destek olmuyor mu?benim kızım da uyumuyor gündüz sürekli dizimde sallıyorum çalışan anneyim ama şuanda evdeyim inan temizliği ilk başta takıtordum artık hiç umrumda değil kızım huzurlu ise bende öyleyim yemeği yapıyorum akşam eşim gelince wc banyo ..çevreye takılma iyi olsa nazar ederler kötü olsa anne boşverEvet canım bnde çok sinirliyim evde tekim hifa odada yanlız kalınca ağlıyor bnde mecbur kangurusuna koydum ev işimi yaptım bulaşıkları bile makineye yerleştirecek zamanım bile olmuyor çocuk ağlıyor napayım dedim hııı diyolar gelip yardım edelim diyen yok kardeşim çalışmasa gelir ama oda çalışıyor annem hasta eşim tarafından gale alan bile yok zatenanca konuşmayı biliyorlar
5 gün kullanıp bırak canım genellikle 5 gün veriyor sonra kontrolü yaptırırsın iyileşene kadar devam etme çünkü antibiyotik zararı olurBn ek gıdaya tadımlık veriyorum doktor verebilirsin dedi canım ilacı ayrıntılı anlatmadı bişey demedi sadece bunu kullan geçmezse pazartesi gel dedi ama bileğime göre ilaçların etki süresi maksimum 4 gün o yüzden gitmedim ilacı kullancan geçmezse öle götürcem inşallah geçer
Ev hanımıyım çalışmıyorum canım bn dediğin gibi kızımla ilgileniyorum eşimin de çok desteği oluyor ama erkek ne kadar da olsa işi derinden değil yüzünden yapıyo o yüzden dip köşe yapayım dedim laf oldu ama umrumda değil artıkEv hanımı mısınız ? Eşin destek olmuyor mu?benim kızım da uyumuyor gündüz sürekli dizimde sallıyorum çalışan anneyim ama şuanda evdeyim inan temizliği ilk başta takıtordum artık hiç umrumda değil kızım huzurlu ise bende öyleyim yemeği yapıyorum akşam eşim gelince wc banyo ..çevreye takılma iyi olsa nazar ederler kötü olsa anne boşver
Öle yapcam cnm prospektüsünde 7 gün yazıyo ama bnde eczanede çalıştım bizde 5 gün diyoduk hastalara5 gün kullanıp bırak canım genellikle 5 gün veriyor sonra kontrolü yaptırırsın iyileşene kadar devam etme çünkü antibiyotik zararı olur
Canım senin bebek belkide sık sık yer değiştirdiği için yani düzeni bozulduğu için uykulari böyle olmuştur. Tabi bu sadece sebeplerden biri olabilir. Ama inan eğer böyleysede bebegin bir süre sonra bu düzene alisacak ve sende gittiğin yerlerde çok rahat edeceksindir. Bazı çocuklar alisamadiklarindan başkalarının evinde uyuyamazlar kendi evini kendi yatağının isterler. Geçen arkadaşım anlattı. 2.5 yaşında bir kızı var. Babamlara gittik kizim uyuyamadıgindan gece ikide eve gelmek zorunda kaldık dedi. Aynı şekilde yazın tatile gitmislerdi. Orada da sabahlara kadar ağlamış yavrucak.Bugün şükür daha iyiyiz canım gece de ilk uykuya daldıktan sonra rahatladık şükür. Bu uyku problemimiz başladığından beri banyo da kar etmedi hatta normalden biraz daha sıcakla da yıkandı zaten rahatsız olmuyor bu sıcaklıklarda ama sonrasında yine bir saat uyuyup kalkıyorşimdi kayınvalideyle kaldım eşim yok onunla da banyoya girip yıkamak istemiyorum yarın falan annemlere geçersem orada daha sık yıkayacağım burada yapamıyorum annemlerde de nasıl olacaksa artık babaanneme bugün kalp pili takılıyormuş bu gece hastanede kalacaklar yarın dönecekler ama şimdi gelen giden bir sürü insan olacak oofff offf.... bizimkiler kasabada yaşıyor herkes birbirini tanıyınca bir hastalıkta hemen gelirler. Normalde çok güzel bir davranış olsa da bebeğimin düzeni olmayacak
Sonucun çıktı mı canım seni merak ediyoruzKızlar bebeğim kusuyor emdikce benim şüphelerim ve korkularım arttı.yarın kan testi vermeye gidiyorum sabah.öğlen sonuçları alicam size yazarım bos bir vakitte.dua edin İnşallah hamile değilimdir.hayırlısı.sizleri seviyorum iyi geceler
Ay canım valla bilmiyorum neden ama yapabileceğim hiçbir şey yok bir ay daha bu durumları yaşayacak kızım inşallah alışır. Annemlere bir geçelim de yer değiştirmeden bir süre kalacağız inş.Canım senin bebek belkide sık sık yer değiştirdiği için yani düzeni bozulduğu için uykulari böyle olmuştur. Tabi bu sadece sebeplerden biri olabilir. Ama inan eğer böyleysede bebegin bir süre sonra bu düzene alisacak ve sende gittiğin yerlerde çok rahat edeceksindir. Bazı çocuklar alisamadiklarindan başkalarının evinde uyuyamazlar kendi evini kendi yatağının isterler. Geçen arkadaşım anlattı. 2.5 yaşında bir kızı var. Babamlara gittik kizim uyuyamadıgindan gece ikide eve gelmek zorunda kaldık dedi. Aynı şekilde yazın tatile gitmislerdi. Orada da sabahlara kadar ağlamış yavrucak.
Canım sen başkalarını boşver duyma bile yalnızken ne yapacaksın ki elbette işini yapacaksan çözümler bulmaya çalışacaksın sebebi belki üşütmek belki de değildir. Hem sıcacıl evde duran bebekler hiç mi hasta olmuyor sanki onlar da oluyor. Demiştim ya böyle böyle büyüyecek hepimiz yaşaıyoruz yaşayacağız elimizden geleni yapıyoruz onlar için. Sorumsuz insanlar da değiliz ki üzülme sen. İşleri de yetiştireceğim diye yorma kendini onlar hallolur bir şekildeÖle yapcam cnm prospektüsünde 7 gün yazıyo ama bnde eczanede çalıştım bizde 5 gün diyoduk hastalara
Ay çok heyecanlı ya:)Sonucun çıktı mı canım seni merak ediyoruz
Benim kızım da kusuyordu canım hatta verdiğim günlerde kakasında kırmızı siyah arası bir renkte oluyordu korktum vermedim yan etkilerinde yazıyordu ciddi yan etkilerden diye. Bakalim olursa burada çarşamba çocuk dr una randevu aldım annemler hastanede olacak onlar varken birlikte halledelim dedim. Hem bu ilacı soracağım hem katı gıdaya geçiş oturma aktiviteleriyle ilgili sorularım var ona göre yolumuzu çizerizMerhabalar kızlar h.sonu başka bir dr gördü ezgiyi çok memnun kaldım çok güzel anlattı kızımda idrar yolları temizmiş reflü içinde ilaçları teke düşürdü vegaferon u vermiyordum öğünlere bölmemi istedi sabah 2 akşam 3 damla veriyorum ve mama ile karıştırp vermemi önerdi kuauyor ezgi bu damladan sonra. Sizde de benzer sorun yaşayan varsa dşye paylaşıyorum. Kitap yurdunda indirim var kızım için ve çocuk gelişimi için kitap aldım benim gb okumayı seven varsa önerim
Evet kuzum haklısınız hepiniz iyiki varsınızCanım sen başkalarını boşver duyma bile yalnızken ne yapacaksın ki elbette işini yapacaksan çözümler bulmaya çalışacaksın sebebi belki üşütmek belki de değildir. Hem sıcacıl evde duran bebekler hiç mi hasta olmuyor sanki onlar da oluyor. Demiştim ya böyle böyle büyüyecek hepimiz yaşaıyoruz yaşayacağız elimizden geleni yapıyoruz onlar için. Sorumsuz insanlar da değiliz ki üzülme sen. İşleri de yetiştireceğim diye yorma kendini onlar hallolur bir şekilde
Sen de iyi ki varsın canım:)Evet kuzum haklısınız hepiniz iyiki varsınız
Yulafın tadı genel olarak pek yok diğer markalarda farkeder mi bilmem gerçi sen elmada koymuşun birkaç sefer daha dene bence sütlü pirinçlinin tadı iyiymiş dr dedi ama pirinç kabızlığı artırabiliyor diye vermedi bizeSelam kizlar uzaya tahilli gece mamasi denedim ama sevmedi icine elma koydum yine yemedigayette guzeldi tadi hipp yulafli almistim acaba farkli bi markaninkini severmi
canim biz avmye gidiyruz disari soguk oldugu icin parka hic cikamadik. Aksam oturmalrina gidiyoruz arkadasima kv.ye . 8 de uyudgu icin o saatte kalkmak olmaz. O yuzden biryere giderken stres yapiyorum.Canim nerdeyse her gun suya sokuyorum. Bir kere ek gidaya basladigimizdan beri afedersin kakasi cok kokuyor, kusmugu da ayni. Bir de kasik mama enseden asagi banyo yaptiriyor:) disari cok cikmiyoruz. Uyanik oldugu saatlerde parkta yuruyus yapiyoruz. Eskiden pusetine veya arabaya ne zaman binsek aninda uyurdu. Simdi gozler cin disariyi izliyor. O yuzden o uyanikken cikiyoruz uyku saatine geri donuyoruz. Anneme gidiyoruz bir. Oraya da eski yatagini koydum ayni bizim ev gibi rahat ediyor. Ama karanlik cok onemli artik aydinlikta uyuyamaz ediz. Siz nerelere cikiyorsunuz? Napiyor cinar disarida?
Yazın en azından 2.5 ay birlkte olacaksınız canım iyi tarafından bak. Ara ara anneme bırakip markete kuaföre gidiyorum. Kızım anneannesi ne alıştı bende nisan ayında başlayacağım bazen çok üzülüyorum bazende mutlaka çalışacaksın ayrılık eninde sonunda olacak diyorum kendime. Eşime anlatsam çok takılma diyip dönüp arkasını uyuyorKızım birkaç gündür bulunduğu ortamda özellikle akşam saatlerinde beni göremeyince ağlıyor babasının kucağında dahi olsa beni görünce gülmeye başlıyor ben ona gel gel yapmadan bana gelmeye çabalıyor daha şimdiden bırakıp nasıl okula başlayacağım onu düşünüyorumBu ayda bu kadar bilirler mi annelerini eşimde beni tanımıyor beni istemiyor diye üzülüyor
Bana ebe kaka rengi değişebilir demişti ama kusunca ben bırakmıştım şimdi deniyorum tekrae bakalım.sizin dr unuz ne diyecek bakalım.Benim kızım da kusuyordu canım hatta verdiğim günlerde kakasında kırmızı siyah arası bir renkte oluyordu korktum vermedim yan etkilerinde yazıyordu ciddi yan etkilerden diye. Bakalim olursa burada çarşamba çocuk dr una randevu aldım annemler hastanede olacak onlar varken birlikte halledelim dedim. Hem bu ilacı soracağım hem katı gıdaya geçiş oturma aktiviteleriyle ilgili sorularım var ona göre yolumuzu çizeriz
Haklısın canım eninde sonunda çalışacağız hamile olmadan önce bebeğim olursa ücretsiz izin almam diyordum iznim bitince başlarım amaa hiç öyle olmadıYazın en azından 2.5 ay birlkte olacaksınız canım iyi tarafından bak. Ara ara anneme bırakip markete kuaföre gidiyorum. Kızım anneannesi ne alıştı bende nisan ayında başlayacağım bazen çok üzülüyorum bazende mutlaka çalışacaksın ayrılık eninde sonunda olacak diyorum kendime. Eşime anlatsam çok takılma diyip dönüp arkasını uyuyorsende yavaş yavaş alıştırsan babasına bırakıyorum hiç kimseyi bulumazsam bir saar yürüyüp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?