2015 Ekim Anneleri

Bn ek gıdaya tadımlık veriyorum doktor verebilirsin dedi canım ilacı ayrıntılı anlatmadı bişey demedi sadece bunu kullan geçmezse pazartesi gel dedi ama bileğime göre ilaçların etki süresi maksimum 4 gün o yüzden gitmedim ilacı kullancan geçmezse öle götürcem inşallah geçer

Ev hanımı mısınız ? Eşin destek olmuyor mu?benim kızım da uyumuyor gündüz sürekli dizimde sallıyorum çalışan anneyim ama şuanda evdeyim inan temizliği ilk başta takıtordum artık hiç umrumda değil kızım huzurlu ise bende öyleyim yemeği yapıyorum akşam eşim gelince wc banyo ..çevreye takılma iyi olsa nazar ederler kötü olsa anne boşver

5 gün kullanıp bırak canım genellikle 5 gün veriyor sonra kontrolü yaptırırsın iyileşene kadar devam etme çünkü antibiyotik zararı olur

Ev hanımıyım çalışmıyorum canım bn dediğin gibi kızımla ilgileniyorum eşimin de çok desteği oluyor ama erkek ne kadar da olsa işi derinden değil yüzünden yapıyo o yüzden dip köşe yapayım dedim laf oldu ama umrumda değil artık

Canım senin bebek belkide sık sık yer değiştirdiği için yani düzeni bozulduğu için uykulari böyle olmuştur. Tabi bu sadece sebeplerden biri olabilir. Ama inan eğer böyleysede bebegin bir süre sonra bu düzene alisacak ve sende gittiğin yerlerde çok rahat edeceksindir. Bazı çocuklar alisamadiklarindan başkalarının evinde uyuyamazlar kendi evini kendi yatağının isterler. Geçen arkadaşım anlattı. 2.5 yaşında bir kızı var. Babamlara gittik kizim uyuyamadıgindan gece ikide eve gelmek zorunda kaldık dedi. Aynı şekilde yazın tatile gitmislerdi. Orada da sabahlara kadar ağlamış yavrucak.

Sonucun çıktı mı canım seni merak ediyoruz

Ay canım valla bilmiyorum neden ama yapabileceğim hiçbir şey yok bir ay daha bu durumları yaşayacak kızım inşallah alışır. Annemlere bir geçelim de yer değiştirmeden bir süre kalacağız inş.

Öle yapcam cnm prospektüsünde 7 gün yazıyo ama bnde eczanede çalıştım bizde 5 gün diyoduk hastalara
Canım sen başkalarını boşver duyma bile yalnızken ne yapacaksın ki elbette işini yapacaksan çözümler bulmaya çalışacaksın sebebi belki üşütmek belki de değildir. Hem sıcacıl evde duran bebekler hiç mi hasta olmuyor sanki onlar da oluyor. Demiştim ya böyle böyle büyüyecek hepimiz yaşaıyoruz yaşayacağız elimizden geleni yapıyoruz onlar için. Sorumsuz insanlar da değiliz ki üzülme sen. İşleri de yetiştireceğim diye yorma kendini onlar hallolur bir şekilde

Benim kızım da kusuyordu canım hatta verdiğim günlerde kakasında kırmızı siyah arası bir renkte oluyordu korktum vermedim yan etkilerinde yazıyordu ciddi yan etkilerden diye. Bakalim olursa burada çarşamba çocuk dr una randevu aldım annemler hastanede olacak onlar varken birlikte halledelim dedim. Hem bu ilacı soracağım hem katı gıdaya geçiş oturma aktiviteleriyle ilgili sorularım var ona göre yolumuzu çizeriz

Selam kizlar uzaya tahilli gece mamasi denedim ama sevmedi icine elma koydum yine yemedi gayette guzeldi tadi hipp yulafli almistim acaba farkli bi markaninkini severmi

Evet kuzum haklısınız hepiniz iyiki varsınız

Selam kizlar uzaya tahilli gece mamasi denedim ama sevmedi icine elma koydum yine yemedi gayette guzeldi tadi hipp yulafli almistim acaba farkli bi markaninkini severmi
Yulafın tadı genel olarak pek yok diğer markalarda farkeder mi bilmem gerçi sen elmada koymuşun birkaç sefer daha dene bence sütlü pirinçlinin tadı iyiymiş dr dedi ama pirinç kabızlığı artırabiliyor diye vermedi bize

Kızım birkaç gündür bulunduğu ortamda özellikle akşam saatlerinde beni göremeyince ağlıyor babasının kucağında dahi olsa beni görünce gülmeye başlıyor ben ona gel gel yapmadan bana gelmeye çabalıyor daha şimdiden bırakıp nasıl okula başlayacağım onu düşünüyorum Bu ayda bu kadar bilirler mi annelerini eşimde beni tanımıyor beni istemiyor diye üzülüyor

canim biz avmye gidiyruz disari soguk oldugu icin parka hic cikamadik. Aksam oturmalrina gidiyoruz arkadasima kv.ye . 8 de uyudgu icin o saatte kalkmak olmaz. O yuzden biryere giderken stres yapiyorum.

Yazın en azından 2.5 ay birlkte olacaksınız canım iyi tarafından bak. Ara ara anneme bırakip markete kuaföre gidiyorum. Kızım anneannesi ne alıştı bende nisan ayında başlayacağım bazen çok üzülüyorum bazende mutlaka çalışacaksın ayrılık eninde sonunda olacak diyorum kendime. Eşime anlatsam çok takılma diyip dönüp arkasını uyuyor sende yavaş yavaş alıştırsan babasına bırakıyorum hiç kimseyi bulumazsam bir saar yürüyüp geliyorum

Bana ebe kaka rengi değişebilir demişti ama kusunca ben bırakmıştım şimdi deniyorum tekrae bakalım.sizin dr unuz ne diyecek bakalım.

Haklısın canım eninde sonunda çalışacağız hamile olmadan önce bebeğim olursa ücretsiz izin almam diyordum iznim bitince başlarım amaa hiç öyle olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…