- 2 Aralık 2024
- 2.187
- 885
- 38
Beklerim kuuzm o konuda sıkıntı yokBekleyebliyorsan sabah yap canin ben olsam dayanamz bidaha yapardim tabi senin kararin hayirlisi olsunumarim dogru cikmiştr
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklerim kuuzm o konuda sıkıntı yokBekleyebliyorsan sabah yap canin ben olsam dayanamz bidaha yapardim tabi senin kararin hayirlisi olsunumarim dogru cikmiştr
![]()
Ah canım kıyamammm bolboll dualarmdasn namazlarmda da hepnze ediyorumDoğru diyorsun kuzum ama insanın bazen elinde olamayabiliyor. Aralarında çocuk fikrine en uzak da bendim. Şimdi hasret kalan ben oldum.
Kız benim 4 gün kaladakı testlerle aynı ya çizgi çıkmış bari@Sunsun9babylovee
eylulesma
eva0108 Kızlar size durumu şöyle anlatacağım arkadaşımla konuştuk yarım saatlik idrarımla yaptım çok acaba adam kaldım 5 dakika sonra var mı yok mu falan diye konuşurken incecik çizgi var bence dedi bana bana da öyle geldi neyse tekrar 10 dakikada baktım sanki daha net görür gibi oldum işte biraz bekleyelim dedim varsa netleşecek kurudukça şimdi yarım saat falan oldu işte bu şekilde ayrıca daha önce evet geçen ay kuruma çizgisi gibi hissettim ama bembeyazdı saatler sonra görmüştüm şimdi başta acaba da kaldığım için durum bu orada bir şey var yani inkar edemiyorum ama kafam allak bullak oldu. İlk dakikalarda çıkan gölgeyi atayım daha sonra netleşmiş halini de atıyorum
Oynadı kuzumKız benim 4 gün kaladakı testlerle aynı ya çizgi çıkmış barieva0108 renkle oynasın
Yumurtlama günümüzü kesin biliyorsak yine de geç döllenme olabilir miGeç döllenme olabilir canım
Var bence de kan ver hemen canımTekrar erken gebelik testi yaptım yine ince çizgi var
Arkadaşlar var diyor anlamadım yaa 13 ü bat günüm
Barız kırmızydı ama negatifdi gidip hemn kan verdim 0.2 çıktıKızlar bu kadar kırmızı yalancı pozitif olur mu başına gelen var
Bak aynısı hadi inşallah bakalım sabah mı yapacaksın testOynadı kuzum
Nasıl yani cnm denenmiş test ne oluyorAh canım ben de şokumu gerçekten teşekkür ederim bak denenmiş testi denedim az önce yükledim onunla da oynar mısın resmen O da pozitif verdi ben kızımda da böyle yapmıştım O da pozitif çıkmıştı geçen ay denenmiş testi denedim hiçbir şekilde böyle çıkmamıştı denediğim testte 4 saatlik idrarla
Ne marka bu test cnm var gibi silik cizgiTekrar erken gebelik testi yaptım yine ince çizgi var
Arkadaşlar var diyor anlamadım yaa 13 ü bat günüm
Canım ben bugün dayanamadım gittim çok şükür bebişi gördük kalp atışını dinledik kafam az da olsa rahatladı çok şükür.Rabbim sizede nasip etsin inşallahAh canım kıyamammm bolboll dualarmdasn namazlarmda da hepnze ediyorum![]()
Ya minnoş minicik daha çok şükür cnm şimdiden söyleyeyim bu minnoş bence kız olacak saglıkla gelsinCanım ben bugün dayanamadım gittim çok şükür bebişi gördük kalp atışını dinledik kafam az da olsa rahatladı çok şükür.Rabbim sizede nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3542624
Kaç haftalıkk buCanım ben bugün dayanamadım gittim çok şükür bebişi gördük kalp atışını dinledik kafam az da olsa rahatladı çok şükür.Rabbim sizede nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3542624
MaşAllah canım sağlıkla kucagına alırsın ınsAllah bızlerede dua etCanım ben bugün dayanamadım gittim çok şükür bebişi gördük kalp atışını dinledik kafam az da olsa rahatladı çok şükür.Rabbim sizede nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3542624
Ayyy canım artımed cok yalancı pozitifte veriyor ama bunda baya cizgi var yaaa başka testin yok muKızlar artimed testin doğru sonuç vermesi mümkün mü
Teşekkür ederim canım inşallah ya. Rabb'im size de nasip etsin inşallahYa minnoş minicik daha çok şükür cnm şimdiden söyleyeyim bu minnoş bence kız olacak saglıkla gelsin![]()
Amin canım sürekli dualarım sizinle midem bulantım çok diye sizlere yazamıyorum ama takipteyim bakıyorum arada. İnşallah sizlerde bugünleri göreceksinizMaşAllah canım sağlıkla kucagına alırsın ınsAllah bızlerede dua et![]()
8 haftalık canımKaç haftalıkk bu