- 16 Eylül 2024
- 1.837
- 1.088
- 48
Askim deme oyle seyler gaza gelirim bak valla ben alışkın değilim pek koyulasmalara belki koyulasmalari hic görmüyorum nerdeyse.Kızzz hangisi c hangisi t
Dogru bakayim kuzum vucut ısıma haklisin az sonra bakcam. Seninde yumurtlama o zamaaan. Neden degerlendirmek istemiyorsun ama. Hevesin kırılıyor anliyorum seni deneyip olmadiginda. Ama napalim bir zamani var iste biz elimizden geleni yapıp olmasini bekleyebiliyoruz ancak. Bide ust uste negatif görünce o heves bi kaciyor gorev gibi geliyor fln insana. Güzel güzel yumurtlama oluyor madem bos gecmeee enerjini topla birsey olmaz.Vucut ısına bak kuzu pikse ısın epey düşüktür normalden. Benim bugun 9. Gün ısım baya dip şok oldum 35.8 kol altı. Dil altı da 36.1. Yumurtlama piki tam ısıya göre eminm ki. sbah beri solda agrım var kesin erken yumurtlayacağım ama daha ilişki fln olmadı. Dün adet bitimi duşumu aldım. Spermler de zaten bayattır 2 hafta 12 gundur ilişki yok. Bir de bu durum var bayat spermler de bebekte yararsız diye biliyorum. Bende bu ay gram heves yok ya gerçekten hep bir tempo ondan mı bilmiyorum ki ama baya hevessizim arkadaşım geldı eşimi yolladım dışarı o gelince. 10da gitti kızımı yatırdım fln ben de uyumak istiyorum o gelince yanaşırsa anca ilişki