• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İyi akşamlar arkadaşlar .Kafama takılan bir soru var yerleşme kanaması dediğimiz şey adet gecikmesinden sonra görülüyor mu .Bilgisi olan veya böyle bir şey yaşayan var mı? .Bugün adet gecikmemin 7-8. Günü pembe uzayan yapışkan akıntım oldu içerisinde kılcal şekilde çok az kan vardı devamı olmadı .Normalde bu akıntım adet gecikmem olmadığı zamanlarda olurdu ve devamı adet kanaması olurdu bu defa kesildi ve İki gündür göğüs hassasiyetim başladı .Normal döngümde adet tarihimden önce başlardı mutlaka göğüs hassaiyetim

Bir şey diyeceğim az önce yazdım sandım yazmamışım bu test ne biliyor musun 3 gün önceden denediğim test.ona bı işedim 4saatlk ıdrarla dırekt 0 test g pozitif hahahhah ben şok
Bunu okuyunca geçen aydan kalma negatif erken gebelik testi vardı ona idrarı damlattım silik Çizgi çıktı 😂😂😂
Ay kendimi kandırmakta güzel 😁

Kızlar artimed testin doğru sonuç vermesi mümkün mü
Vala bende bu test hatalı doğru sonuç ancak gerçek hamile olanlarda olur oda denk gelirse asla güvenmiyorum
Kızlar bu kadar kırmızı yalancı pozitif olur mu başına gelen var mı
Evet olur cnm banada aynısı oldu ve birçok kişiye malesef iğrenç bir test boşuna alıyorsun verdiğin paraya yazık cnm bence artık sen doktora görünmelisin gebelik yoksa boşuna zaman kaybetme derim cnm
Kızlar bir ley soracağum normalde benim reglim 5-7 gün sürerdi bugün 4.gün ve reglim bitti sebebi ne sizce babylovee babylovee eylulesma eylulesma eva0108 eva0108 Evanora Evanora
Cnm pek bilgim yok ama bendede bazen böyle çok dolu dolu oluyorum 7 gün sürüyor bazen normal oluyorum 6.gunde tamamen bityor bu ay çok fazla oldum parçalar geldi baya 3 gün hemde sen başka bir doktora görün cnm belki yumurtalarda bir sıkıntı oluyordur ama allttan mutlaka bakmalarına izin ver
Teşekkür ederim canım inşallah ya. Rabb'im size de nasip etsin inşallah 🙏 🥹 🥰
Ahh cnm benim inşallah 😘🤲

Ayyy canım artımed cok yalancı pozitifte veriyor ama bunda baya cizgi var yaaa başka testin yok mu 😬 heycanlandım

Vala bende bu test hatalı doğru sonuç ancak gerçek hamile olanlarda olur oda denk gelirse asla güvenmiyorum

Evet olur cnm banada aynısı oldu ve birçok kişiye malesef iğrenç bir test boşuna alıyorsun verdiğin paraya yazık cnm bence artık sen doktora görünmelisin gebelik yoksa boşuna zaman kaybetme derim cnm

Cnm pek bilgim yok ama bendede bazen böyle çok dolu dolu oluyorum 7 gün sürüyor bazen normal oluyorum 6.gunde tamamen bityor bu ay çok fazla oldum parçalar geldi baya 3 gün hemde sen başka bir doktora görün cnm belki yumurtalarda bir sıkıntı oluyordur ama allttan mutlaka bakmalarına izin ver

Canım sen kullanılmıs testı tekrar kullanınca mı yanında cizgı gosterdı😅

Canım sen kullanılmıs testı tekrar kullanınca mı yanında cizgı gosterdı😅

Bnde gıdıp yapım eskısı duruyor😂

IMG_20250210_222352.webp
pozitif demi bu yanlış görmüyorum ben Evanora Evanora babylovee babylovee eva0108 eva0108 Sunsun9 Sunsun9 P Pinkylinda

Back
X