Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende klomenin 3.günündeyimOlsun canım karamsarlık yok bende femara 3. Günündeyim kaç günde büyüdü yumurtalar
Aa çok iyi tam kafama uyan birini buldumBende klomenin 3.günündeyim![]()
Bunu okuyunca geçen aydan kalma negatif erken gebelik testi vardı ona idrarı damlattım silik Çizgi çıktıBir şey diyeceğim az önce yazdım sandım yazmamışım bu test ne biliyor musun 3 gün önceden denediğim test.ona bı işedim 4saatlk ıdrarla dırekt 0 test g pozitif hahahhah ben şok
Vala bende bu test hatalı doğru sonuç ancak gerçek hamile olanlarda olur oda denk gelirse asla güvenmiyorumKızlar artimed testin doğru sonuç vermesi mümkün mü
Evet olur cnm banada aynısı oldu ve birçok kişiye malesef iğrenç bir test boşuna alıyorsun verdiğin paraya yazık cnm bence artık sen doktora görünmelisin gebelik yoksa boşuna zaman kaybetme derim cnmKızlar bu kadar kırmızı yalancı pozitif olur mu başına gelen var mı
Cnm pek bilgim yok ama bendede bazen böyle çok dolu dolu oluyorum 7 gün sürüyor bazen normal oluyorum 6.gunde tamamen bityor bu ay çok fazla oldum parçalar geldi baya 3 gün hemde sen başka bir doktora görün cnm belki yumurtalarda bir sıkıntı oluyordur ama allttan mutlaka bakmalarına izin ver
Ahh cnm benim inşallahTeşekkür ederim canım inşallah ya. Rabb'im size de nasip etsin inşallah![]()
![]()
![]()
Özür dilerim site güncellenince arada kaynamış galiba şimdi gördüm adetim bittikten sonra her gün kullandım yumurtlama günüme kadar çatlamadan sonra bıraktım ben tekrar özür dilerimHayıtı ne sıklıkla nasıl içtiniz![]()
Olsun çok teşekkür ederimÖzür dilerim site güncellenince arada kaynamış galiba şimdi gördüm adetim bittikten sonra her gün kullandım yumurtlama günüme kadar çatlamadan sonra bıraktım ben tekrar özür dilerim![]()
Ayyy canım artımed cok yalancı pozitifte veriyor ama bunda baya cizgi var yaaa başka testin yok muheycanlandım
Canım sen kullanılmıs testı tekrar kullanınca mı yanında cizgı gosterdıVala bende bu test hatalı doğru sonuç ancak gerçek hamile olanlarda olur oda denk gelirse asla güvenmiyorum
Evet olur cnm banada aynısı oldu ve birçok kişiye malesef iğrenç bir test boşuna alıyorsun verdiğin paraya yazık cnm bence artık sen doktora görünmelisin gebelik yoksa boşuna zaman kaybetme derim cnm
Cnm pek bilgim yok ama bendede bazen böyle çok dolu dolu oluyorum 7 gün sürüyor bazen normal oluyorum 6.gunde tamamen bityor bu ay çok fazla oldum parçalar geldi baya 3 gün hemde sen başka bir doktora görün cnm belki yumurtalarda bir sıkıntı oluyordur ama allttan mutlaka bakmalarına izin ver
Ahh cnm benim inşallah![]()
Canım sen kullanılmıs testı tekrar kullanınca mı yanında cizgı gosterdı![]()
Bnde gıdıp yapım eskısı duruyorVala bende bu test hatalı doğru sonuç ancak gerçek hamile olanlarda olur oda denk gelirse asla güvenmiyorum
Evet olur cnm banada aynısı oldu ve birçok kişiye malesef iğrenç bir test boşuna alıyorsun verdiğin paraya yazık cnm bence artık sen doktora görünmelisin gebelik yoksa boşuna zaman kaybetme derim cnm
Ahh cnm benim inşallah![]()
Pozitif benimkide böyle çikmişti tebriklerEki Görüntüle 3542743 pozitif demi bu yanlış görmüyorum benEvanora
babylovee
eva0108
Sunsun9 P Pinkylinda
Ya ne güzel bir haber bu evet pozitif inşallah cnm yarın birdaha test yap yada kan ver gözün aydın çok sevindimEki Görüntüle 3542743 pozitif demi bu yanlış görmüyorum benEvanora
babylovee
eva0108
Sunsun9 P Pinkylinda
Aaa evet ya pardon canım
Ayrıca böyle bişey mümkün değil yapmayın mürekkebi bir defa gidiyor idrarla sadece kuruma çizgisi verirBnde gıdıp yapım eskısı duruyor![]()
Hadi inşallah eşimde inansa keşke inanamadı bir türlü garibimPozitif benimkide böyle çikmişti tebrikler![]()
BencedeAyrıca böyle bişey mümkün değil yapmayın mürekkebi bir defa gidiyor idrarla sadece kuruma çizgisi verir![]()