maş .yerim ben o yanaklariEki Görüntüle 1795925 bu da bizden Günaydın pozu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maş .yerim ben o yanaklariEki Görüntüle 1795925 bu da bizden Günaydın pozu:)
Sagol canim:)Maşallah yakışıklı Ediz e yarasın paşama :))
Maşallah Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 1795925 bu da bizden Günaydın pozu:)
Canim sevmediyse israr etme bence. Birkac gun sonra tekrar dene bakalim. Kasik sevmediyse biberon deneyebilirsin bir deSelam kizlar uzaya tahilli gece mamasi denedim ama sevmedi icine elma koydum yine yemedi gayette guzeldi tadi hipp yulafli almistim acaba farkli bi markaninkini severmi
Teşekkür ederiz canım:):)maşallah subhanallah çok tatlısın senin o yanaklarını yerim
Teşekkür ederim canım hepimizin bebekleriniMaşallah Allah nazarlardan saklasın
Teşekkür ederiz canım benim:)maş .yerim ben o yanaklari
Maşallah Mert oğlana yerim bn onu ❤❤❤:))Eki Görüntüle 1795704 sabah sabah mert im size günaydın diyo teyzeleri
Anaam bizim gız maşallah gıı sana :)):)):)):))Eki Görüntüle 1795925 bu da bizden Günaydın pozu:)
Ay ne guzel geziyorsunuz. Masallah sizecanim biz avmye gidiyruz disari soguk oldugu icin parka hic cikamadik. Aksam oturmalrina gidiyoruz arkadasima kv.ye . 8 de uyudgu icin o saatte kalkmak olmaz. O yuzden biryere giderken stres yapiyorum.
Masallah ece ye. Ne guzel meyve yemesi. Yogurt probiyotik canim iki kasik alsa kar. Hem belki daha severBenim ece de 5 aylik canım.bi kase yoğurdu bitiremiyor.pek sevmedi yoğurdu.elmanın suyunu değil de pure şeklinde veriyorum armut ve muzu da öyle meyveyi sevdi.bide bebe bisküvi veriyorum.bide sebze puresi.ama yoğurdu sevmedi.hiç birini bitiremiyor ama yarısini yiyor.ona da sevmiyorum.
Masallah Canim ediz e. ece de oyle yer ins.ece once agzini aciyor biraz yedikten sonra acmiyor zorluyor beni.tabi aralarda emiyor.[/QUOTE]primavera1985, post: 45604579, member: 655876"]Aynen canim ben de diyorum ediz doydugunu anlamiyor mu diye. Dun bir bucuk kavanoz yogurttan sonra hala agzi kus gibi acikti. Yeter oglum kusacaksin dedim. Bakti baska kasik yok careyi onlugune dokulen artiklari yalamakta buldu. Biz bir sikinti yasamadik yogurt ve meyveyi ayni gunde vermekte. Bir de 2-3 yemek kasigi cok gelmedi bana. Ama kusuyorsa tabi fazla yediginden olabilir
Hosgeldin canim. Opuyorum aslanlarini:)canlar günaydınnn
yine geldim yine işteyim yine mert imden ve ömer imden ayrıyım
Masallah bu ne tatlilik bu ne yakisiklilik. Benzesiyorlar valla ediz leEki Görüntüle 1795704 sabah sabah mert im size günaydın diyo teyzeleri
gezmek guzelde işte cinarin duzeni bozulacak diye korkuyorum yaa ben 9 ay boyunca gezdim hemde sehirlerarasi yani. Herkes bu cocuk dogdugunda evde durmayacak dedi ama ogluşum sevmiyor sanirim cunku gittigimiz zmn uyku saati oluyor ozmn da beni niye getirdin der gibi bsgirmaya basliyor bu arada canim kaşik mama dediginiz sey ne tahilli gece msmasi diye mi satiliyor eczaneden mi aldiniz?Ay ne guzel geziyorsunuz. Masallah size
Maşallah nasıl bugün daha iyi misinizBu da bizden size bakış atma pozu Eki Görüntüle 1795980
bende benzetiyorumMasallah bu ne tatlilik bu ne yakisiklilik. Benzesiyorlar valla ediz le
İyi çok şükür canım ya nefes alırken hırıltısı var geçer inşallahMaşallah nasıl bugün daha iyi misiniz
cnm benim geçmiş olsunİyi çok şükür canım ya nefes alırken hırıltısı var geçer inşallah