• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

canim biz avmye gidiyruz disari soguk oldugu icin parka hic cikamadik. Aksam oturmalrina gidiyoruz arkadasima kv.ye . 8 de uyudgu icin o saatte kalkmak olmaz. O yuzden biryere giderken stres yapiyorum.
Canım bence avmye çok götürme bebişi derim soğuk havadan birşey olmaz iyice sar sarmala şapkasını tak ben rüzgar olmadıkça soğuklarda çıkarıyorum yarım saat bile olsa parka götürüyorum kucağıma alıyorum etrafı görsün kuşları kedileri görsün diğer çocukları görsün diye hatta ağacın yapraklarına dokunmasını sağlıyorum ama tabiki karar senin benim fikrim bu

Yulafın tadı genel olarak pek yok diğer markalarda farkeder mi bilmem gerçi sen elmada koymuşun birkaç sefer daha dene bence sütlü pirinçlinin tadı iyiymiş dr dedi ama pirinç kabızlığı artırabiliyor diye vermedi bize
Öylemi diyorsun deniyim bakalim bikac kere belki sever pirincli pek denemek istemiyorum kilosuda iyi kilo alimini arttiriyormus pirinc unu

Öylemi diyorsun deniyim bakalim bikac kere belki sever pirincli pek denemek istemiyorum kilosuda iyi kilo alimini arttiriyormus pirinc unu
Pirinç unu ileriki zamanlarda kalıcı kilo yapıyormuş bnm teyzemin kızları var biri zayıf biri kilolu kilolu olana pirinç ununun etkileri diyolar devamlı diyet yapıyor ama zayıflayamıyor :cool::KK51:

Ona birşey diyemem canım ara ara teklif et yulafı alır belki daha aç olmasını sağlarsan yer belki tabiki sinirlendirmeyelim Uzayı :)

Canım bence avmye çok götürme bebişi derim soğuk havadan birşey olmaz iyice sar sarmala şapkasını tak ben rüzgar olmadıkça soğuklarda çıkarıyorum yarım saat bile olsa parka götürüyorum kucağıma alıyorum etrafı görsün kuşları kedileri görsün diğer çocukları görsün diye hatta ağacın yapraklarına dokunmasını sağlıyorum ama tabiki karar senin benim fikrim bu
ne bileyim ya birkac defa gunesliydi ama biraz ruzgarda vardi cikalim dedim esim yok dedi bende bisey olursa cocugu hasta ettin der diye cesaret edemedim. Ama surekli evde oturmakdan da sikiliyorum annemlerde baska sehirde
Belki aliskinda degildim evde oturmaya hep calistigim icin. Sonrada birkac spnra ise baslayacam tadini cikarym diyorum

Pirinç unu ileriki zamanlarda kalıcı kilo yapıyormuş bnm teyzemin kızları var biri zayıf biri kilolu kilolu olana pirinç ununun etkileri diyolar devamlı diyet yapıyor ama zayıflayamıyor :cool::KK51:
Ewet canim oyleymis bizimkide yatkin gibi kiloya hic kullanmayi dusunmuyorum pirincli kendimiz bile yemiyoruz cocugada vermemek lazim :)

Bitiriyor canim bir kaseyi. 3 elmanin suyundan ancak 120 ml cikariyorum. Onu bitirip uzerine emmek istiyor. Ama ediz 5 bucuk aylik. Her cocuk farkli iste. Bitirmese de ne kadar yese kar bence hem farkli tadlara alismasi hem kasiga alismasi bakimindan da.
Benim ece de 5 aylik canım.bi kase yoğurdu bitiremiyor.pek sevmedi yoğurdu.elmanın suyunu değil de pure şeklinde veriyorum armut ve muzu da öyle meyveyi sevdi.bide bebe bisküvi veriyorum.bide sebze puresi.ama yoğurdu sevmedi.hiç birini bitiremiyor ama yarısini yiyor.ona da sevmiyorum.:KK48:

primavera1985, post: 45604579, member: 655876"]Aynen canim ben de diyorum ediz doydugunu anlamiyor mu diye. Dun bir bucuk kavanoz yogurttan sonra hala agzi kus gibi acikti. Yeter oglum kusacaksin dedim. Bakti baska kasik yok careyi onlugune dokulen artiklari yalamakta buldu:kk77:. Biz bir sikinti yasamadik yogurt ve meyveyi ayni gunde vermekte. Bir de 2-3 yemek kasigi cok gelmedi bana. Ama kusuyorsa tabi fazla yediginden olabilir[/QUOTE]
Masallah

primavera1985, post: 45604579, member: 655876"]Aynen canim ben de diyorum ediz doydugunu anlamiyor mu diye. Dun bir bucuk kavanoz yogurttan sonra hala agzi kus gibi acikti. Yeter oglum kusacaksin dedim. Bakti baska kasik yok careyi onlugune dokulen artiklari yalamakta buldu:kk77:. Biz bir sikinti yasamadik yogurt ve meyveyi ayni gunde vermekte. Bir de 2-3 yemek kasigi cok gelmedi bana. Ama kusuyorsa tabi fazla yediginden olabilir[/QUOTE]
Masallah Canim ediz e. ece de oyle yer ins.ece once agzini aciyor biraz yedikten sonra acmiyor zorluyor beni.tabi aralarda emiyor.

mert.jpg
sabah sabah mert im size günaydın diyo teyzeleri

Canım aynı durumdayız galiba. Benim adetime 2gün var ve aynen o bahsettiğin yumurtlama gününde gelen şeffaf kaygan akıntıdan çok geliyor ve midem bulanıyor. Bende çok korkuyorum hamile olmaktan, daha çok erken. Benim eşim çok istiyor ve korunmuyor. Bazen korunuyoruz ama genelde korunmuyor. Peki siz korunmadınızmı cnm?
Cnm korunuyorduk ama yinede olabilir diye korktuk:)

Slm kızlar dün sonucu mu aldım çok şükür 0.918 :) o kadar sevindik ki anlatamam.eğer hamilede olsaydım Allah böyle istiyor der dik tabiki bizde isterdik o oyle nasip etmiş diyip.çünkü kızım çok küçük ben Allah izin verirse daha onunla gezmek tozmak kucaklamak koşmak emismek istiyordum hamile olsaydım bunların hiçbirini yapamicaktim bir bakacaktim ki elam buyumus.daha yeni anne olduk kışın eve kapandik daha gozumuz açılmadı:) Allah hepimize saglikli bir şekilde tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin zamani geldiğinde bebislerimiz biraz buyudugunde.tabi şimdide olursa Allah bilir:)

mlkhds mlkhds cnm ay ne bu durumlara rağmen hamile değilmişim korkma.cnm ya daha çok küçükler gece gözleri kapalı bir şekilde ağzını kocaman ayirisini görünce içim gidiyor emziremezsem diye.çünkü benim belirtilerin o kadar çok tu ki anlatamam.Annemler burdayken halsizlikten yataktan kalmadım doktora gittim vitamin değerlerine baktirdim o kadar yani.ayrıca adet beş gün gelmedi o kaygan akıntı birde en son beni çok korkutan diğer belirttim de kız içtiği şutu kustu içtiğini kustu eyvah dedim kabul etmiyo.hamileyken almazmis bebisler.ama Noldu sonuç çıktı eve geldim kızım kusmadi:) benim psklj ona da yansımış:))) belki bana bu bir sinav di ama hiçbir şekilde isyan etmem dedim.hayırlısı dedim ama tercihim henüz hamile olmamaktan yana diye dua ettim.:)çok sukur

Slm kızlar dün sonucu mu aldım çok şükür 0.918 :) o kadar sevindik ki anlatamam.eğer hamilede olsaydım Allah böyle istiyor der dik tabiki bizde isterdik o oyle nasip etmiş diyip.çünkü kızım çok küçük ben Allah izin verirse daha onunla gezmek tozmak kucaklamak koşmak emismek istiyordum hamile olsaydım bunların hiçbirini yapamicaktim bir bakacaktim ki elam buyumus.daha yeni anne olduk kışın eve kapandik daha gozumuz açılmadı:) Allah hepimize saglikli bir şekilde tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin zamani geldiğinde bebislerimiz biraz buyudugunde.tabi şimdide olursa Allah bilir:)
Sonucun seni mutlu etmesine sevindim canım hayırlısı olsun inşallah:) dediğin gibi ilk bebişlerimiz olunca insan zaman geçirmek istiyor sanki hemen olsa ona haksızlık edecekmiş gibi geliyor ben de öyle düşünüyorum yani hatta zaman zaman eşimle konuşuyoruz o kızım iki yaşına geldiğinde kardeşi olsun diyor bazen sonra kendisi gelip ya yeterince ilgilenemezsem ona diyor ben zaten ona diyorum onunla yeterince ilgilenemezsem kahrolurum diye. Allahım inşallah isteyenlere istedikleri ve hayırlı olan zamanda nasip etsin

Eki Görüntüle 1795704 sabah sabah mert im size günaydın diyo teyzeleri
Ben yerim bu tatlışı ya dili de çıkarmış:) maşallah canım size. Sanki yeleği de küçük gelmeye başlamış. Onu öyle görünce benim kız aklıma geldi onun da küçük gelmeye başlayan bir yeleği var yazık içine sıkışmış gibi duruyor çok komik oluyor:) ondan dikkatimi çekti

Herkese günaydınlar:) emip uyuyan kızımın ıkınmalarıyla uyandım tekrar ağladıktan sonra aldım kucağıma uyuyuverdi burada minnoş:) normalde adeti değildir pek rahat bulmuyor sanırım benim kucağımı ama şimdi elimi tuttu sımsıkı orada masum masum uyuyor güzel kuzum:) Allahım şu güzellik her şeye değer...

Herkese günaydınlar:) emip uyuyan kızımın ıkınmalarıyla uyandım tekrar ağladıktan sonra aldım kucağıma uyuyuverdi burada minnoş:) normalde adeti değildir pek rahat bulmuyor sanırım benim kucağımı ama şimdi elimi tuttu sımsıkı orada masum masum uyuyor güzel kuzum:) Allahım şu güzellik her şeye değer...

hemde herşeye değer
rabbim bize bu duyguyu yaşattığı için şükrediyorum

Back