Yazdıklarında kendimi gördüm resmen canım önce kendimizden başlamamiz lazım galibaP primavera1985 ayy canım benim kız da bir düzene otursa. Düzensizlik anneyi bitiriyor. Bu sefer yorgunluktan bir durgunluk geliyor ve günler boş geçiyor gibi geliyor. Spor yaptırsam az konuşuyormuşum gibi, konuşsam az emziriyormuşum gibi, emzirsem az uyuyormuş gibi. Her türlü kendimi eksik ve kötü anne ilan ediyorumdüzen ikimize de çok iyi gelirdi.
Tam uyanmadan yakalayabilirsem o yöntem ise yarıyor canım son günlerde o da uyanık davranıyor ses çıkarmadan uyanıyor bir bakıyorum kafasını kaldırmış etrafı izliyorŞşş- pat yöntemini denedin mi 30dk sonra kalktığında bir dene kulağına şşş sırtına pat pat ritmik olarak kızım kucağımda uyumuştu koydum yatağına 10dk sonra uyandı almadım kucağıma bu yöntemle yarım saatte geri uyudu
Bizimki toz olanindan değil canım normal damla halinde çay kaşığıyla veriyorum sabah açken ver dedi hemşire sonrada hemen emzirme dedi ama uyanır uyanmaz emmek istiyor üzerinden zaman geçsin diye beklerken uykusu geliyor tekrar acikiyor ne ara vereceğimi bilemiyorum bendeKizlar demir ilacini nasil veriyorsunuz bebislere?
Bizim damla şeklindeydi canım o yüzden o şekilde damlayla vereceğiz. Daha zaman var bakalım alacak mı nasıl vereceğiz bilmiyorumevet canim buydu. Tek fark bize verdigi doktorun toz halinde daha meyve sularina baslamadigim icin suyla verebilirsin demisti doktor ama suya da pek karismiyor gibi, neyse oldugu kadar, sagol canim cevabin icin
Canım dikişler arada sırada sızlıyor özellikle bitiş ya da başlangıç yerleri. Kırmızılık var ama çok kırmızı değil. Anakucağında da yastığı sökmedim ama zamanı geliyor sanırım sıkışmaya başladı içineCanlarim iki sorum var. Sizlere sezryn olanlar dikisleriniz kirmizi mi birde arada sizlama oluyor mu.diğer sorum anakucaklarinizin icindeki yastıgi söktünüz mu bebeğim ıkö büklüm oluyor küçük geliyor sanki
Çok güzel yazmışsın ya :) bu aralar sulu göz müyüm neyim:)canim girer duzene her bebegin bir zamani var, ben 2.aydan beri deniyorum yeni girdi duzene, zaten simdi bakinca imkansizmis onceden beklemek ama zorlamadim hic bir zaman. Bahsettigin eksiklik hissi bence hepimizde var, en kucuk isareti felaketlestirip yoksa yanlis mi yapiyorum eksik mi yapiyorum bebiste bir sikinti mi var az mi emiyor az mi uyuyor yani her yerde problem goruyoruz. Halbuki cok sukur bebislerimiz iyi ve mutlular. Daha once de demistim ama bence cok onemli, eger kendimizi eksiklerimizle sevemezsek bebislerimizi nasil eksiklikleriyle sevecegiz? saglikli tarafina sor o sana soyleyecek elinden gelenin en iyisini yaptigini ve herseyden onemlisi gunes i nasil sevdigini. Kendimize yuklenmeden de zor ve yorucu bu annelik isi, hele de bir saglik sorunu varsa bebisimizin. O yuzden bence her birimize oncelikle koca bir alkis ve kocaman sevgiler
Ben de kırmızılık var canım sızlama da oluyor özellikle dışarı çıktığımda soğuk hava da daha çok ana kucağı henüz küçük gelmiyor ilerleyen zamanlarda bakalım:)Canlarim iki sorum var. Sizlere sezryn olanlar dikisleriniz kirmizi mi birde arada sizlama oluyor mu.diğer sorum anakucaklarinizin icindeki yastıgi söktünüz mu bebeğim ıkö büklüm oluyor küçük geliyor sanki
Canım seni çok iyi anlıyorum bazen hiç çocuk büyütmemiş gibi davranabiliyorlar kv dün bana geldiğinde kızın uykusu var dedim ki uyuyacak biraz seviyim sonra uyusun dedi tahmin edersin uyku gitti o gidince huysuzluğunu ben çektim derim ki gündüz normal biz zamanda sohbet ederken anlat ona şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz 3 ayda şunu yaptık vb dikkat edeceğini umuyorumİyi geceler kızlar herkes iyidir umarım. Bizim kızın iki gündür uykusunun düzeni alt üst oldu. Gece çok huysuzlanıyor uykuya dalmadan ve geç saatte uyuyor. Sinir olmuş durumdayım. Akşam misafirliğe gittik dönüşte kızım uyuyakaldı anakucağında dokunmadık uyanmasın diye. Lavaboya gittim elimi yüzümü yıkamaya geldim bir baktım kv girmiş odaya kızım gözlerini açmış diye karşısına gelmiş konuşuyor. Tepem attı gecenin 11.30 unda çocukla konuşuyor. Ben uykusu açılmasın diye hemen emzirip yatıracağım uykusunu açmış doğal olarak. Keşke konuşmasaydın hemen yatıracaktım uykusu açılıyor diyorum ben uyandırmadım karşıdan o bana konuştu öyle geldim diyor. Ya biz bir düzen tutturmuşuz gece uyku saatlerinde uyansa da konuşmuyoruz hanımefendi kendi keyfine göre hareket ediyor. Düzen falan kalmadı. Çocuk sürekli huysuzlanıyor kucaklarına alıyorlar sürekli ve sabah daha uykusunu açmadan benimle günlük konuşma alt açma seansını yapmadan odaya dalıyorlar karı koca. Eşime söylesem anlamayacak bildiğiniz kafayı yemek üzereyim. Kusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorum anlatabileceğim başka ortam yok bunalıyorum
Canım ben de geceleri konuşmuyorum ama sağolsun benim kız kendi kendine konuşuyor :) sinir olmamaya çalış bence, biliyorum söylemek kolay yapmak zor ama ne bileyim belki bizler de yaşlanıp annane babanne olunca böyle saçma şeyler yaparız :) ya da kızım son 7 saattir ağladığı için ben yavaştan kafayı yiyorumdur.. bilemedim şimdi.. ay sen üzülme ama yaa, bebek bakmak zor zaten bi de üzülmeyelim biz. Sayılı gün çabuk geçer, stres olma.İyi geceler kızlar herkes iyidir umarım. Bizim kızın iki gündür uykusunun düzeni alt üst oldu. Gece çok huysuzlanıyor uykuya dalmadan ve geç saatte uyuyor. Sinir olmuş durumdayım. Akşam misafirliğe gittik dönüşte kızım uyuyakaldı anakucağında dokunmadık uyanmasın diye. Lavaboya gittim elimi yüzümü yıkamaya geldim bir baktım kv girmiş odaya kızım gözlerini açmış diye karşısına gelmiş konuşuyor. Tepem attı gecenin 11.30 unda çocukla konuşuyor. Ben uykusu açılmasın diye hemen emzirip yatıracağım uykusunu açmış doğal olarak. Keşke konuşmasaydın hemen yatıracaktım uykusu açılıyor diyorum ben uyandırmadım karşıdan o bana konuştu öyle geldim diyor. Ya biz bir düzen tutturmuşuz gece uyku saatlerinde uyansa da konuşmuyoruz hanımefendi kendi keyfine göre hareket ediyor. Düzen falan kalmadı. Çocuk sürekli huysuzlanıyor kucaklarına alıyorlar sürekli ve sabah daha uykusunu açmadan benimle günlük konuşma alt açma seansını yapmadan odaya dalıyorlar karı koca. Eşime söylesem anlamayacak bildiğiniz kafayı yemek üzereyim. Kusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorum anlatabileceğim başka ortam yok bunalıyorum
İyi geceler kızlar herkes iyidir umarım. Bizim kızın iki gündür uykusunun düzeni alt üst oldu. Gece çok huysuzlanıyor uykuya dalmadan ve geç saatte uyuyor. Sinir olmuş durumdayım. Akşam misafirliğe gittik dönüşte kızım uyuyakaldı anakucağında dokunmadık uyanmasın diye. Lavaboya gittim elimi yüzümü yıkamaya geldim bir baktım kv girmiş odaya kızım gözlerini açmış diye karşısına gelmiş konuşuyor. Tepem attı gecenin 11.30 unda çocukla konuşuyor. Ben uykusu açılmasın diye hemen emzirip yatıracağım uykusunu açmış doğal olarak. Keşke konuşmasaydın hemen yatıracaktım uykusu açılıyor diyorum ben uyandırmadım karşıdan o bana konuştu öyle geldim diyor. Ya biz bir düzen tutturmuşuz gece uyku saatlerinde uyansa da konuşmuyoruz hanımefendi kendi keyfine göre hareket ediyor. Düzen falan kalmadı. Çocuk sürekli huysuzlanıyor kucaklarına alıyorlar sürekli ve sabah daha uykusunu açmadan benimle günlük konuşma alt açma seansını yapmadan odaya dalıyorlar karı koca. Eşime söylesem anlamayacak bildiğiniz kafayı yemek üzereyim. Kusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorum anlatabileceğim başka ortam yok bunalıyorum
Canim bize henuz baslatmadilar 4 ay olunca mi veriyorlar acabaKizlar demir ilacini nasil veriyorsunuz bebislere?
Maasallah yakisikli beye oyy ne sevimli yanaklara bak☺iyi geceler canimmBu da benim banyo sonrası keyif yaparken fotoğraf çekmek için sırt üstü yatırdığım zaman şaşkına dönmüş oğlum :)
Eki Görüntüle 1764654 Eki Görüntüle 1764655
Banyodan sonra mamasını yeyip uyudu bende biraz buraya bakınayım derken zaman geçmiş bende gidip yatayım bari, iyi geceler tatlı anneler ve sevimli bebekleri
Maasallah suphanallah nazar degmesin cook tatli ❤
Ne guzel gülmüş maasallah yakisikli oglusuna☺Yine fotolar paylaşılmış biz de dün misafir ağırladık oğlumla :) bu da bizden misafir beklerken :)
..@mysterym canım yazdıklarının daha 3. cümlesinde gözlerim doldu birden, okuyamadım. İnsan içine gömüyor duygularını ama karşısına derdini anlayacak biri çıkınca anlıyorsun meğer ne kadar iç içeymişsin derdinle. Benim kızımda da 2 delik var.büyük delikler. Pediatrik kardioloji profesörüne götürdük, iyileşebilir dedi ama iyileşmeye de bilir dedi. Kilo alması çok önemli dedi. Keza ameliyata girerse başarı oranını kilosu etkiliyormuş. Digoksin ve bir diüretik ilaç kullanıyoruz. İyi düşünüyorum iyi olacak diyorum. Sen de öyle yap. Derdi veren rabbim şifasını esirgemez. İnşallah bizler de hiç yaşamamış gibi olacağız bunları.
bizim de gunduz toplamda yarim saat uyufugumuz zamanlar vardi. Ediz cok zorlaniyordu derin uykuya dalmakta. Sanirim uyumayi ogrenmek icin bile biraz zamana ihtiyaclari varmis. Huysuzlanmiyor canim ama biraz zor uyaniyor cok komik o halleri. Asil 2 bucuk saati gecirirsem aksam cok huysuzlaniyor uykusu oluyor ama derin dalamiyorBiz bir ara gündüz hiç uyumuyorduk ya da ben kaçırıyordum sinyalleri akşam 6 oldu mu yorgunluktan sinirleniyordu şimdi şimdi gündüz daha iyi uyuyor gündüz nadiren 3 saat uyuyor o da banyo yaparsa ve yüzüstü ben uyandırmıyorum sen uyandırınca huysuzlanmıyor mu ediz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?