2015 Ekim Anneleri

Yazdıklarında kendimi gördüm resmen canım önce kendimizden başlamamiz lazım galiba

Tam uyanmadan yakalayabilirsem o yöntem ise yarıyor canım son günlerde o da uyanık davranıyor ses çıkarmadan uyanıyor bir bakıyorum kafasını kaldırmış etrafı izliyor

Kizlar demir ilacini nasil veriyorsunuz bebislere?
Bizimki toz olanindan değil canım normal damla halinde çay kaşığıyla veriyorum sabah açken ver dedi hemşire sonrada hemen emzirme dedi ama uyanır uyanmaz emmek istiyor üzerinden zaman geçsin diye beklerken uykusu geliyor tekrar acikiyor ne ara vereceğimi bilemiyorum bende

İyi geceler herkese, maşallah bebişler pek tatlılar rabbim nazarlardan esirgesin hepsini. Ben de takıntı var hepsini okuyup cevap yazacağım diyorum, alıntılıyorum sonra bişiler çıkıyor okuyamıyorum, ertesi güne kalıyor derken derken ne zaman bitirirsem okumayı yazıyorum :)
eFuLim ben e-bebekten alışveriş yapıyorum, memnunum, saat 16ya kadar olan siparişler aynı gün kargoya veriliyor 2 günde geliyor.
P primavera1985 maşallah Ediz e, ağlatma yöntemi gece uykusu için mi yoksa gündüz uykuları için de uygulanıyor mu? Her ne kadar hala kararsız olsam da işe başlarsam bi düzene girmiş olmasını istiyorum ki aklım daha az kalsın ama çok zor sanırım.

Bu da benim banyo sonrası keyif yaparken fotoğraf çekmek için sırt üstü yatırdığım zaman şaşkına dönmüş oğlum :)

Banyodan sonra mamasını yeyip uyudu bende biraz buraya bakınayım derken zaman geçmiş bende gidip yatayım bari, iyi geceler tatlı anneler ve sevimli bebekleri

evet canim buydu. Tek fark bize verdigi doktorun toz halinde daha meyve sularina baslamadigim icin suyla verebilirsin demisti doktor ama suya da pek karismiyor gibi, neyse oldugu kadar, sagol canim cevabin icin
Bizim damla şeklindeydi canım o yüzden o şekilde damlayla vereceğiz. Daha zaman var bakalım alacak mı nasıl vereceğiz bilmiyorum

Canlarim iki sorum var. Sizlere sezryn olanlar dikisleriniz kirmizi mi birde arada sizlama oluyor mu.diğer sorum anakucaklarinizin icindeki yastıgi söktünüz mu bebeğim ıkö büklüm oluyor küçük geliyor sanki

Canlarim iki sorum var. Sizlere sezryn olanlar dikisleriniz kirmizi mi birde arada sizlama oluyor mu.diğer sorum anakucaklarinizin icindeki yastıgi söktünüz mu bebeğim ıkö büklüm oluyor küçük geliyor sanki
Canım dikişler arada sırada sızlıyor özellikle bitiş ya da başlangıç yerleri. Kırmızılık var ama çok kırmızı değil. Anakucağında da yastığı sökmedim ama zamanı geliyor sanırım sıkışmaya başladı içine

İyi geceler kızlar herkes iyidir umarım. Bizim kızın iki gündür uykusunun düzeni alt üst oldu. Gece çok huysuzlanıyor uykuya dalmadan ve geç saatte uyuyor. Sinir olmuş durumdayım. Akşam misafirliğe gittik dönüşte kızım uyuyakaldı anakucağında dokunmadık uyanmasın diye. Lavaboya gittim elimi yüzümü yıkamaya geldim bir baktım kv girmiş odaya kızım gözlerini açmış diye karşısına gelmiş konuşuyor. Tepem attı gecenin 11.30 unda çocukla konuşuyor. Ben uykusu açılmasın diye hemen emzirip yatıracağım uykusunu açmış doğal olarak. Keşke konuşmasaydın hemen yatıracaktım uykusu açılıyor diyorum ben uyandırmadım karşıdan o bana konuştu öyle geldim diyor. Ya biz bir düzen tutturmuşuz gece uyku saatlerinde uyansa da konuşmuyoruz hanımefendi kendi keyfine göre hareket ediyor. Düzen falan kalmadı. Çocuk sürekli huysuzlanıyor kucaklarına alıyorlar sürekli ve sabah daha uykusunu açmadan benimle günlük konuşma alt açma seansını yapmadan odaya dalıyorlar karı koca. Eşime söylesem anlamayacak bildiğiniz kafayı yemek üzereyim. Kusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorum anlatabileceğim başka ortam yok bunalıyorum

Çok güzel yazmışsın ya :) bu aralar sulu göz müyüm neyim:)

Ben de kırmızılık var canım sızlama da oluyor özellikle dışarı çıktığımda soğuk hava da daha çok ana kucağı henüz küçük gelmiyor ilerleyen zamanlarda bakalım:)

Canım seni çok iyi anlıyorum bazen hiç çocuk büyütmemiş gibi davranabiliyorlar kv dün bana geldiğinde kızın uykusu var dedim ki uyuyacak biraz seviyim sonra uyusun dedi tahmin edersin uyku gitti o gidince huysuzluğunu ben çektim derim ki gündüz normal biz zamanda sohbet ederken anlat ona şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz 3 ayda şunu yaptık vb dikkat edeceğini umuyorum

Canım ben de geceleri konuşmuyorum ama sağolsun benim kız kendi kendine konuşuyor :) sinir olmamaya çalış bence, biliyorum söylemek kolay yapmak zor ama ne bileyim belki bizler de yaşlanıp annane babanne olunca böyle saçma şeyler yaparız :) ya da kızım son 7 saattir ağladığı için ben yavaştan kafayı yiyorumdur.. bilemedim şimdi.. ay sen üzülme ama yaa, bebek bakmak zor zaten bi de üzülmeyelim biz. Sayılı gün çabuk geçer, stres olma.

Canim niye boyle bise yapiyo ki sonra çocuğun duzeni bozulacak sıkıntısı sana kalaca biraz dusunse uykusunun kacicagini anlar bosver yine de takma sen benim kayinvaldemle esi haftaya istanbula gelecekler bizde de kalirlar buyursunlar tabii ama umarimncok mudahale etmez telde bol emzir deyip duruyor bende biliyorm zati oglum 4 aylik olcak daha gormediler sen bi daha yaparsa uyar eşlere denmesi bos bise desem hemen yanlisa anlar.

Maasallah yakisikli beye oyy ne sevimli yanaklara bak☺iyi geceler canimm

..
M mysterymom canım sana yazdığım cevapta başkasını etiketlemişim

bizim de gunduz toplamda yarim saat uyufugumuz zamanlar vardi. Ediz cok zorlaniyordu derin uykuya dalmakta. Sanirim uyumayi ogrenmek icin bile biraz zamana ihtiyaclari varmis. Huysuzlanmiyor canim ama biraz zor uyaniyor cok komik o halleri. Asil 2 bucuk saati gecirirsem aksam cok huysuzlaniyor uykusu oluyor ama derin dalamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…