• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Bizimki toz olanindan değil canım normal damla halinde çay kaşığıyla veriyorum sabah açken ver dedi hemşire sonrada hemen emzirme dedi ama uyanır uyanmaz emmek istiyor üzerinden zaman geçsin diye beklerken uykusu geliyor tekrar acikiyor ne ara vereceğimi bilemiyorum bende
ben sabah emdikten bir saat sonra veriyorum

İyi geceler herkese, maşallah bebişler pek tatlılar rabbim nazarlardan esirgesin hepsini. Ben de takıntı var hepsini okuyup cevap yazacağım diyorum, alıntılıyorum sonra bişiler çıkıyor okuyamıyorum, ertesi güne kalıyor derken derken ne zaman bitirirsem okumayı yazıyorum :)
@eFuLim ben e-bebekten alışveriş yapıyorum, memnunum, saat 16ya kadar olan siparişler aynı gün kargoya veriliyor 2 günde geliyor.
P primavera1985 maşallah Ediz e, ağlatma yöntemi gece uykusu için mi yoksa gündüz uykuları için de uygulanıyor mu? Her ne kadar hala kararsız olsam da işe başlarsam bi düzene girmiş olmasını istiyorum ki aklım daha az kalsın ama çok zor sanırım.
Sagol canim ben gece uykularinda uyguluyorum. Gunduzde de uygulaniyor ama biraz farkli bir takim detaylari var. Mesala 20 dakikanin sonunda uyumamissa kaldir gibi

Canlarim iki sorum var. Sizlere sezryn olanlar dikisleriniz kirmizi mi birde arada sizlama oluyor mu.diğer sorum anakucaklarinizin icindeki yastıgi söktünüz mu bebeğim ıkö büklüm oluyor küçük geliyor sanki
ben cikardim canim kemeri de yukselttim hatta, sigmiyordu artik ediz

İyi geceler kızlar herkes iyidir umarım. Bizim kızın iki gündür uykusunun düzeni alt üst oldu. Gece çok huysuzlanıyor uykuya dalmadan ve geç saatte uyuyor. Sinir olmuş durumdayım. Akşam misafirliğe gittik dönüşte kızım uyuyakaldı anakucağında dokunmadık uyanmasın diye. Lavaboya gittim elimi yüzümü yıkamaya geldim bir baktım kv girmiş odaya kızım gözlerini açmış diye karşısına gelmiş konuşuyor. Tepem attı gecenin 11.30 unda çocukla konuşuyor. Ben uykusu açılmasın diye hemen emzirip yatıracağım uykusunu açmış doğal olarak. Keşke konuşmasaydın hemen yatıracaktım uykusu açılıyor diyorum ben uyandırmadım karşıdan o bana konuştu öyle geldim diyor. Ya biz bir düzen tutturmuşuz gece uyku saatlerinde uyansa da konuşmuyoruz hanımefendi kendi keyfine göre hareket ediyor. Düzen falan kalmadı. Çocuk sürekli huysuzlanıyor kucaklarına alıyorlar sürekli ve sabah daha uykusunu açmadan benimle günlük konuşma alt açma seansını yapmadan odaya dalıyorlar karı koca. Eşime söylesem anlamayacak bildiğiniz kafayı yemek üzereyim. Kusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorum anlatabileceğim başka ortam yok bunalıyorum:KK43:
Canım ne demek rahatsiz etmek, dertlerimizi paylasmak icin buradayiz. Cok zor valla aylarca sen bir duzen oturtmak icin cabala bir dakikada canlari sevmek istedi diye bozsunlar. Aynis seyi benim annem de yapiyor sonra da sen de cocugu disipline sokmak icin cok ugrasiyorsun diyor. Anlatmaya calisiyorum onun iyiligi icin rutin lazim birseye zorlamiyorum fln da neyse. Kisaca anliyorum tatlim. Bircok seye insan susar sorun cikmasin diye ama soz konusu bebisinin iyiligi olunca bence esinle konus anne babasini elestirmemeye calisarak durunun ihtiyaclarindan bahsederek. Gerci sen kesin anlatiyorsundur bunlari ama dinleyen kim bazen. Canim ya sabir diliyorum. Buarada bizim ferber e baslamamizin bir nedeni de buydu, uykuya dalmaya calisirken cok huysuzlaniyordu biz odaya gidince de gulmeye basliyor uykusu aciliyor sonra da niye uyuyamadim diye iyice huysuzlaniyordu:)

İyi geceler kızlar herkes iyidir umarım. Bizim kızın iki gündür uykusunun düzeni alt üst oldu. Gece çok huysuzlanıyor uykuya dalmadan ve geç saatte uyuyor. Sinir olmuş durumdayım. Akşam misafirliğe gittik dönüşte kızım uyuyakaldı anakucağında dokunmadık uyanmasın diye. Lavaboya gittim elimi yüzümü yıkamaya geldim bir baktım kv girmiş odaya kızım gözlerini açmış diye karşısına gelmiş konuşuyor. Tepem attı gecenin 11.30 unda çocukla konuşuyor. Ben uykusu açılmasın diye hemen emzirip yatıracağım uykusunu açmış doğal olarak. Keşke konuşmasaydın hemen yatıracaktım uykusu açılıyor diyorum ben uyandırmadım karşıdan o bana konuştu öyle geldim diyor. Ya biz bir düzen tutturmuşuz gece uyku saatlerinde uyansa da konuşmuyoruz hanımefendi kendi keyfine göre hareket ediyor. Düzen falan kalmadı. Çocuk sürekli huysuzlanıyor kucaklarına alıyorlar sürekli ve sabah daha uykusunu açmadan benimle günlük konuşma alt açma seansını yapmadan odaya dalıyorlar karı koca. Eşime söylesem anlamayacak bildiğiniz kafayı yemek üzereyim. Kusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorum anlatabileceğim başka ortam yok bunalıyorum:KK43:
Ne zaman döneceksiniz canım? Allah kolaylık versin, ben de çok sinir olurdum! Diğer yandan onlar da özlüyor ve çocuklar öyle tatlı ki Dayanamayıp her fırsatta sevmek istiyorlar.. Çok zor bir süreç, o çocuğu sen uyutmaya calışıcaksın sonra, SAYGI göstermeleri Lazım, anlarlarsa!

ay canim ben de oyle herseyden cok etkileniyorum hamilelikte hormonlar diyorduk simdi de annelik herhalde, empati tavan yapti
Günaydın canım, annelik iyice duygusal yapıyor bence de :) zaten normalde de empati manyağı insanım, herkesle her duyguyu paylaşayacağım derken çaaat diye çatlayıvericem bir gün :)
Kızı emzirdim az önce, baktım bızıldanıp duruyor. Ben de diyorum ki sabah sabah gazı var herhalde. Bi yandan uykum var uyumaya çalışıyorum. Sonra birden aklım başıma geldi gece altını almadım dedim.altını değiştirirken uyanmadı bile kuzum. Şimdi mışıl mışıl uyuyo :) annesi de mısır gevreği ve yoğurtla ilk kahvaltısını yapıyor :)
Sen de erkencisin :)

Günaydın kızlar dün gece çok zordu ne oluyor bu kıza anlamıyorum saat başı ağlayarak uyandı hiç böyle yapmazdi 2 gecedir uyumuyoruz :KK43:

Günaydın kızlar dün gece çok zordu ne oluyor bu kıza anlamıyorum saat başı ağlayarak uyandı hiç böyle yapmazdi 2 gecedir uyumuyoruz :KK43:
Günaydın canım banyo yaptırıp yatırsan uyur belki gündüz uyumuşmuydu bizimki gündüz uyumassa gece daha zorlanıyor

Selam anneler nasilsiniz.
Butun kuzulara bir maşaAllah.

Kizlar ebebekte lansinoh gögus pedleri 12.06 TL de şuan 60lı paket almayı düşünüyorum.

Online sipariş verenler memnunmu ebebekten? Kaç gune geliyor paket?

Bir de biz hala bebek arabasi almadik.
Ebebekte baktik joie chrome'i beģendik.
Lakin cok pahali 1000 TL.

16 şubatta %29 indirim olacak tüm joie ürünlerine.
O zaman alacagız inşaAllah.

Joie chrome i kullanan var mi içimizde?

Herkese sevgiler.
canim 7 subata kadar mothercare de bebek arabasi alana her 200 tlye 75 tl hediye ceki varmis. Siz e bebekten alacaktiniz da yine de haber veriyim dedim

Günaydın canım, annelik iyice duygusal yapıyor bence de :) zaten normalde de empati manyağı insanım, herkesle her duyguyu paylaşayacağım derken çaaat diye çatlayıvericem bir gün :)
Kızı emzirdim az önce, baktım bızıldanıp duruyor. Ben de diyorum ki sabah sabah gazı var herhalde. Bi yandan uykum var uyumaya çalışıyorum. Sonra birden aklım başıma geldi gece altını almadım dedim.altını değiştirirken uyanmadı bile kuzum. Şimdi mışıl mışıl uyuyo :) annesi de mısır gevreği ve yoğurtla ilk kahvaltısını yapıyor :)
Sen de erkencisin :)
oh uyusun guzel prenses sana da afiyet olsun canim
aksam erken yatip sabah erken kalkiyor ediz bey dolayisiyla ben de:)

Canlarim iki sorum var. Sizlere sezryn olanlar dikisleriniz kirmizi mi birde arada sizlama oluyor mu.diğer sorum anakucaklarinizin icindeki yastıgi söktünüz mu bebeğim ıkö büklüm oluyor küçük geliyor sanki
Bnm dikişlerim de sızlıyor canım ama öle kızarıklık yok bnm dikiş değil yapıştırma cins bir hal aldı karnım çok cins oldu...
Bide bana etrafımdakiler çok kızdı yastık koyma çocuğun başına diye belki seninde bebeğin boyu uzamışsa rahatsız edebilir

ay canim kiyamam. Gunduz de huysuz mu? Baska sikayeti var mi? Atesine baktin mi? Dis fln olmasin?

Kizlar buarada bez muhabbeti olmustu bi ara 4 numaraya gecenler olmustu iyi ki yazmissiniz allah razi olsun. Bizimki daha 7 kilo civarinda diye gecmiyordum ama bir 4 numara aldim deneyim dedim. Her sabah sirta kaka cikmis body citilemek de rutinimizin bir parcasiydi 4 nunarayla sorunumuz cozuldu:KK73:

Günaydın canım banyo yaptırıp yatırsan uyur belki gündüz uyumuşmuydu bizimki gündüz uyumassa gece daha zorlanıyor
Gündüz yarım saat falan uyuyor her seferinde canım bu aksam banyo yaptırıp yatiricam bakalım gece uykusu iyiydi 3 4 saatte bir emmek için uyaniyordu 2 gün öncesine kadar

ay canim kiyamam. Gunduz de huysuz mu? Baska sikayeti var mi? Atesine baktin mi? Dis fln olmasin?
Ateşi yok canım gece karnından sesler geliyordu gazı vardı herhalde bugün doktora danisip başka bir gaz ilacı alicam inatla uyumak istemiyor kucağımda gezdirerek uyutursam uyuyor

Kizlar buarada bez muhabbeti olmustu bi ara 4 numaraya gecenler olmustu iyi ki yazmissiniz allah razi olsun. Bizimki daha 7 kilo civarinda diye gecmiyordum ama bir 4 numara aldim deneyim dedim. Her sabah sirta kaka cikmis body citilemek de rutinimizin bir parcasiydi 4 nunarayla sorunumuz cozuldu:KK73:
Canım bende dun 4 numara aldım daha doğrusu primanin 4 numarasını bulamadım molfixin 3+ sini aldım kaka hep bele çıkıyordu bakalım bunda ne olacak

Back