• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Ayni gün transfer olmuşuz çok erken degilmiydi test için şuan benimde aşırı yoğun sol kasik ağrım var göğüslerim ciddi ciddi taş gibi olmuş sizde belirtiler nelerdi ay böyle çabuk çıkıyor mu sonuç cesaret aldım sizden bende mi denesem acaba😍
Valla meraktan 2. Günden beri yapıyorum hergün 1 tane yapıp buraya eklemeyi düşünüyorum

Akşamları hafif kasık ağrısı oluyor birde normalden daha fazla acıkıyorum sanki arada çok sıcak basıyor çarpıntı var birde ama ilaç kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Bende öyleyim doymuyorum. Dün daha yoğundu bugün daha sakin kasıklarımda durum. Aradada böyle mide bulantısı vurur gibi oluyo. Hayırlısıyla bi kanı veripte öğrenebilsek yaa

Ben oğlumda da 9. Gün idrar testi yapmıştım çok net çift çizgi beta da 259 çıkmıştı . Bunda 8. Gün akşam yaptım 9. Gün sabah yaptım tek çizgi 9. Gün kanda 173 . Canım sabretmek çok zor biliyorum ben de sabredemedim ama beklesen mi acaba kendimizi boşa üzmüş olmayalım belki geç tutunma vs olur
Yok cnm negatifmiş. Ben pasım bu ay kızlar Allah hepinizin ellerini kucaklarını doldursun inş 🥰 Allah tamamına erdirsin hepinizinkini 🤲

Cnm benim bana umut oldun 🥹🥹🥹. Rabbim kucağına almayı nasip etsin benim 3. Gün embriyosu 8. Gün testşm negatif çıktı silik çıkmadı üzülüyorum şuan msjını görünce sevindim
Hic uzulme lutfen bunlari dusunme bebegine odaklan insallah guzel sonuclar alacagiz. Tahlil icin aceleci davranma. Gununu bekle mutlaka

Arkadaşlar aile hekimliğinden verilen tahlil sonucu kaç gibi açıklanıyor? Sabahtan verdim hala yok
Ertesi gun aciklaniyor canim. Bide bazen enabiza dusmuyor aile hekimini ararsin. Bugun benim basima geldi. Dun kan verdim aile hekimliginde yarin cikacak dediler. 3e kadar bekledim aradim. Laboratuvar da sikinti olmus. Yarin tekrardan kan vermen lazim dedilee. Zaten yerimde duramiyrum heyecandan bide bu sorunla karsilastim

Ertesi gun aciklaniyor canim. Bide bazen enabiza dusmuyor aile hekimini ararsin. Bugun benim basima geldi. Dun kan verdim aile hekimliginde yarin cikacak dediler. 3e kadar bekledim aradim. Laboratuvar da sikinti olmus. Yarin tekrardan kan vermen lazim dedilee. Zaten yerimde duramiyrum heyecandan bide bu sorunla karsilastim
Teşekkür ederim. Ben barkod numarasını da aldım enabıza düşmeden bakabilirsiniz dediler ama bu kadar geç olacağını tahmin etmemiştim, ölücem heyecandan 🥺

Akşamları hafif kasık ağrısı oluyor birde normalden daha fazla acıkıyorum sanki arada çok sıcak basıyor çarpıntı var birde ama ilaç kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Anladım teşekkürler 😊 Bende de ara ara rahatsız edici mide bulantısı ve mide de şişkinlik var. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız.🤲🥹

Back