• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Benim kız da en küçüklerden galiba 20 ekimle:)
Ekim annelerinin ağustosta doguran bi annesi var tansiyondan ötürü 31 haftalık doğurdu ..biz eylülde 4-5 kişi doğurduk :)) 1ayla tecrübe kazandık şuan 4.5 aylık aşılarda huylarda hep tecrübeli olan olduk güzel bişi ama gelde bana sor ben hep bebeğimle tektim annem 3gün kaldı :) eşim sağolsun ilgili ama ilk bebek tesmen Allah a emanet büyüttüm çok şükür ama rutini oturdu 4.aydan sonra uykusu kakası şuan damakları oluşuyor bi ağrısı var kızım resmen dile geldi :)

Merhaba kızlar, bizim babacık sabahtan hastalanmış, ateşi yükselmiş, üzülmeyim diye bana söylememiş, gitmiş serum taktırmış tahlil falan yaptırmış sonra çıkıp annesinin evine gidip yatmış.beni de taa akşama doğru aradı ben hastayım diye. Ne diyim çocukla bakamam bi de üzerine bize bulaşır diye sen orda kal dedim :KK43: kıyamam, babayı evden uzaklaştırdık geçici olarak. Kız kıza takılcaz artık.
Çok geçmiş olsun canım...

Kızlar ve güzel yakışıklı bebişleri merhabalar günaydınlar olsun :KK66: cuma ise başladım ve bugün 4.gün oğlusum kah aliyor kah uyuyormuş ama kafam hep yigidoda napcam bilmiyorum :KK43: dayanmak zor. İlk gün bi gittim eve gözler yapyas ağlamış ;( Allah'im şükürler olsun annem bakiyo. Yazıları okumaya çalışıyorum yetişemiyorum bebekler nasıl :KK66: bizimki yürüyecek öyle bi kalkmaya çalışıyo ki uuu diyorum ki iyi hadi kalk git yürü gülüyo boyle deyince :KK66: çok tatliiii oyyy özledimledim galiba

Kızlar ve güzel yakışıklı bebişleri merhabalar günaydınlar olsun :KK66: cuma ise başladım ve bugün 4.gün oğlusum kah aliyor kah uyuyormuş ama kafam hep yigidoda napcam bilmiyorum :KK43: dayanmak zor. İlk gün bi gittim eve gözler yapyas ağlamış ;( Allah'im şükürler olsun annem bakiyo. Yazıları okumaya çalışıyorum yetişemiyorum bebekler nasıl :KK66: bizimki yürüyecek öyle bi kalkmaya çalışıyo ki uuu diyorum ki iyi hadi kalk git yürü gülüyo boyle deyince :KK66: çok tatliiii oyyy özledimledim galiba
Kıyamam ya nasıl zordur inan ben kuaföre gitmek için bi saat bıraktım annem yeter arama dedi durmuş ama küçükler ya Allah size kolaylık versin .. Benim işim evden olmasına ragmen ben 12 ayına kadar aklımda o olsun istedim tabi iş cıkmaza girerse koşturma başlar o zaman nasıl ayrılırım bilmiyorum... Bakana da zor bi yavruyu torun bile olsa anadan ayırmak hüç değilse ek gıdaya gecseydi diyo insan :( Allah yar ve yardımcın olsun yürür tabi biden kolaltından tutup adım attırıyoruz güle güle gidiyo ilk kahkahasını adım atarken attı :))

Allah kolaylık versin canım ben aynı evin içinde özlüyorum nasıl çalışacağım onu hiç bilmiyorum ama bir yerden başlayacağız... bebişler hareketlenmeye başladı ilk yürüme haberi kimden gelecek acaba:)

Ekim annelerinin ağustosta doguran bi annesi var tansiyondan ötürü 31 haftalık doğurdu ..biz eylülde 4-5 kişi doğurduk :)) 1ayla tecrübe kazandık şuan 4.5 aylık aşılarda huylarda hep tecrübeli olan olduk güzel bişi ama gelde bana sor ben hep bebeğimle tektim annem 3gün kaldı :) eşim sağolsun ilgili ama ilk bebek tesmen Allah a emanet büyüttüm çok şükür ama rutini oturdu 4.aydan sonra uykusu kakası şuan damakları oluşuyor bi ağrısı var kızım resmen dile geldi :)
Canım büyüyorlar bir şekilde benim doğumda annem de kayınvalidem de vardı annem 8. Gün kv de de 11. Gün bırakıp gittiler. Zamanla oturuyor tabi bazı şeyler yoluna. Sizler başladınız damak kaşınmalarına bizim de bolca akan ağız suyumuz var ve sürekli emdiğimiz ellerimiz.damakları kaşınmaya ne zaman başladı kızımızın:)

Bir suredir takip edemedim sayfalar ilerlemis okuyamadım ama artik devam pazartesi is başlıyor biraz heyecan var. ve nasil olacak merak ediyorum Allah hepimize kolaylik versim
Hoşgeldin canım özledik seni iyisindir inşallah. Çok şükür bizde durumlar iyi sıkıntı yok şimdilik ilerleyen saatlerde günlerde nasıl olur bilmiyorum. Umarım oğluşun seni yormaz onlar da alışma sürecinden geçiyor biraz düzenler değişebiliyor öyle bile olursa endişelenme hepsi geçici oluyor. Rabbim yardımcınız olsun. Ben en azından 1 temmuza kadar yine yanındayım sonrasını Allah bilir olursa temmuzda teog görevlendirmesi olur o zaman durumlara bakarım. 2 yıla kadar yanında olmak istiyorum aslında kızımın ama evde bunalmaya ve bunaltmaya başladım eşim de diyor artık iki seneye kadar düşünüyorduk ama sen de sıkılıyorsun evde sana bırakıyorum diyor. Sonuçta çok şükür ihtiyacımız yok çalışmaya maddi anlamda ama manevi olarak ihtiyacım olabilir

Canım büyüyorlar bir şekilde benim doğumda annem de kayınvalidem de vardı annem 8. Gün kv de de 11. Gün bırakıp gittiler. Zamanla oturuyor tabi bazı şeyler yoluna. Sizler başladınız damak kaşınmalarına bizim de bolca akan ağız suyumuz var ve sürekli emdiğimiz ellerimiz.damakları kaşınmaya ne zaman başladı kızımızın:)
15günfür caljel kullanıyoruz canım diş kaşıyıcı yı patlatıcak yakında jel baya rahatlıyor memeyi sıkmaya başlayınca anlarsın canım emin ol anlarsın :)))

Ne güzel annecigin yakınında canım bir de yabancıya bıraktığını düşün tabi anneannesi de olsa senin kokunu arıyordur kuzucuk yürüme hevesi bizde de var şimdiden boylelerse 2 aya kadar hiç tutamayiz valla :21:

15günfür caljel kullanıyoruz canım diş kaşıyıcı yı patlatıcak yakında jel baya rahatlıyor memeyi sıkmaya başlayınca anlarsın canım emin ol anlarsın :)))
Dila da öyle canım ya kendi elleri yetmiyor benim ellerime saldiriyor çok hirslaniyor dün sanki cook küçük bir beyazlık gördüm diş yerinde daha çıkmaz herhalde erken değil mi?

Dila da öyle canım ya kendi elleri yetmiyor benim ellerime saldiriyor çok hirslaniyor dün sanki cook küçük bir beyazlık gördüm diş yerinde daha çıkmaz herhalde erken değil mi?
Hiç belli olmaz ama ilk kızartı şeklinde şişip patlarken beyazlıyor canım bence sen damağının kemiğine denk geldin zeynep seriye bağlayınca kolparmak cene ayırmıyo gecen müzikli oluncağının bacağını almış ağzına iyi ki gördüm ... Erken tabi ama artıkdişli doğan bebekler var :D

Canım dikkat etmeniz açısından söylüyorum ama hastalığı mikrobu bulaştıran kuluçka dönemidir yüzüne hapşurup çok öpmedikce eşinden bulaşmaz ki ama annesinin bakması iyi tabi ... Valla biz pek sakınmadık anne baba ikimizde hasta olduk çok şükür bol anne sütü günlük banyo bol temiz hava ile bebeğim hasta olmadı hem benim doktor polianna gibi bırakın hasta olsun bebek mikrobu tanısın bağışıklık kazansın diyo
Canım sağol bilgiler için, katılıyorum tamamen. Bir çocuk minikken hasta olunca sonradan canavar gibi oluyor. Bizim babamız da çocuk doğduğundan beri hep arka arkaya hasta oldu ne hikmetse. Dediğin gibi hiç bulaşmadı ama hep ellerimizi yıkadık, maske taktık falan.ama şöyle bir sorun var, benim kızımın kalbinde delikler var bu da ona kalp yetmezliği yaşatıyor. Dr dedi ki akciğerler çok önemli, başka çocukların kolayca atlattığı bronşit sizi hastanelik eder, ciddi komplikasyonlar gelişir. Siz dedi nisan ayına kadar hastane kontrolleri dışında dışarı çıkmayacaksınız ve mümkün olduğunca misafir almayacaksınız. Her ay da bakanlık aşılarına ek olarak grip aşısı yaptıracaksınız. Biriniz hasta olursa maskeler antibakteriyel sabunlar havalarda uçuşacak. Hal böyle yani. Eşim de şimdiye kadar bişey bulaştırmadık bu saatten sonra bir şey kapmasın diye korkmuş. Tüm bunlar olmasa dediğin gibi çocuk dediğin hasta ola ola büyür. Inşallah geçer bu günlerimiz biz de rahata ererizHoppa

Hiç belli olmaz ama ilk kızartı şeklinde şişip patlarken beyazlıyor canım bence sen damağının kemiğine denk geldin zeynep seriye bağlayınca kolparmak cene ayırmıyo gecen müzikli oluncağının bacağını almış ağzına iyi ki gördüm ... Erken tabi ama artıkdişli doğan bebekler var :KK70:
:KK48: Doğru diyosun canım aman çok dikkatli olmak lazım Allah korusun yavrulari

Canım sağol bilgiler için, katılıyorum tamamen. Bir çocuk minikken hasta olunca sonradan canavar gibi oluyor. Bizim babamız da çocuk doğduğundan beri hep arka arkaya hasta oldu ne hikmetse. Dediğin gibi hiç bulaşmadı ama hep ellerimizi yıkadık, maske taktık falan.ama şöyle bir sorun var, benim kızımın kalbinde delikler var bu da ona kalp yetmezliği yaşatıyor. Dr dedi ki akciğerler çok önemli, başka çocukların kolayca atlattığı bronşit sizi hastanelik eder, ciddi komplikasyonlar gelişir. Siz dedi nisan ayına kadar hastane kontrolleri dışında dışarı çıkmayacaksınız ve mümkün olduğunca misafir almayacaksınız. Her ay da bakanlık aşılarına ek olarak grip aşısı yaptıracaksınız. Biriniz hasta olursa maskeler antibakteriyel sabunlar havalarda uçuşacak. Hal böyle yani. Eşim de şimdiye kadar bişey bulaştırmadık bu saatten sonra bir şey kapmasın diye korkmuş. Tüm bunlar olmasa dediğin gibi çocuk dediğin hasta ola ola büyür. Inşallah geçer bu günlerimiz biz de rahata ererizHoppa
Çok gecmiş olsun canım benim inşallah gecer havalar ısınır sizde bu diken üstü günleri atlatırsınız bende 4.aya kadar diken sütüydüm kafa capı ve bıngıldak küçüktü zeka geriliğine kadar yolu vardı çok şükür bıngıldak acık ve kafamız normalimize yaklaştı:) gecer gider kıyamam kuzulara

Back