mert de 500 gr aldı 3.ay kontrolündeCanim bizim haftaya randevumuz gelince yazarim ama artik kilo alimlari yavasladi cogu bebis 550 almis 3. Ayda. Bence ediz de az aldi bu ay. Doktor iyi dediyse hic sikma canini saglikli olsunlar da. Hem anne sutu ile beslenen bebisler genelde cok kilolu olmuyor. Ama seni cok iyi anliyorum ben da soyle biraz ele gelse diyorum:)
Merhabalar kızlar sabahtan beri göz dr u ortopedi çocuk dr u derken koşturmaktan giremedim. Kalça ultrasonumuz normal çıktı sorun yok düzelmiş açıklık boy kilo ölçümü gayet iyi 6800 gr 63 cm. Çocuk gelişimci oldukça kilolu olduğunu söyledi. Göz de normal çıktı sonuçlar. Sonraki ay kan ilacı başlayacakmış burada olmayacağım için birazdan gidip kan ilacını alacağım sağlık ocağından. Bizden durumlar böyle birazdan çıkıp milli eğitimde işlerimi halledeceğim of akşam da misafir gelecek. Gece ancak girerim canlar. Hepinizin yazdıklarını okudum cevap yazamıyorum öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)
Maşallah Ediz'e yaa Allah nazardan saklasin canım darısı bizim başımıza bir formülü varsa alalimKizlar 4 gundur ediz aksam 8de yatip sabah 7-8 arasi uyaniyor. Tabi emmeye kalkiyor ama o kadar. Cok mutluyum ya ilk defa rahat yemek yiyoruz babasiyla. Yavas yavas duzene mi giriyor diyecegim ama kesin bir iki gune yine bir supriz hazirlar oglusum. O zamana kadar keyfini cikariyim ben en iyisi
Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin dikkat et ıhlamur içir gün içindeHayirli cumalar anneler nasilsiniz?
Annem babam bizdeydiler.
Onlar gitti oglum hasta oldu.
Gecen gece solugu acilde aldik.
InsaAllah dua bekleriz.
Cabucak iyilesir yavrum insaAllah.
Benim kızım galiba 1 kilo aldı canım ben de sadece anne sütü veriyorum. 2. Ay kontrolünde çocuk dr unda 5750 çıktı bir hafta sonra sağlık ocağında 6100 çıkmıştı. Şimdi 3. Ayda 6800 çıktı. Benim kızım tombiş bir önceki ay da 1300 gr almıştı.mert de 500 gr aldı 3.ay kontrolünde
sendemi sadece anne sütü veriyosun ediz e
Çok yoruldum canım ya daha misafire de bir hazırlık yapamadım dışardaki işleri ancak halledip gelebildim. Börek ve arpa Şehriye salatası yapacağım evi süpüreceğim. Şimdiden ayakta durmak zorluyor benimasllah tosbik kuzucugadr konrollernizde cok iyi gecmis cok sukur bugun seni yogun bi tempo bekliyor anlasilan gecese misil misil uyiyun bebislede guzelce dinlenin
kaç kilo doğdu meleğinBenim kızım galiba 1 kilo aldı canım ben de sadece anne sütü veriyorum. 2. Ay kontrolünde çocuk dr unda 5750 çıktı bir hafta sonra sağlık ocağında 6100 çıkmıştı. Şimdi 3. Ayda 6800 çıktı. Benim kızım tombiş bir önceki ay da 1300 gr almıştı.
Ah canim benim yaa annelik ne kadar kutsal bisey dua ettim once sana sonra hepimize insallah sutun artar yigit de doya doya emerYorgunum çok yorgunum yiğit beni çok yoruyo doğdu doğalı mememde su ara tek isteğim deli gibi sütüm olsa da mememde durmaya devam etse oğlum ama öyle değil çok ağlıyo lanet olsun şu sütü artıramadım doğum kilomun üzerine çıktım sırf sut olsun diye yok olmuyo şimdi eli mahkum mama yapicam ağlamaktan bitap oldu yavrum dua edin sütüm çoğalsın yoksa çıldırıcam
Tabi ki canim aramizda en cok yorulan sensin. Mertimiz iyi simdi degil mi?canım benim doğru söylüyorsun işte bazen elimde olmuyor sinirlerim yıpranmış galiba
Canim benim üzme kendini uzuldukce azalır sen elinden geleni yapmışsın zaten sadece mamayla büyüyen bebisler de var çok da sağlıklılar bebisinin karnı doysun keyfi yerine gelsin önemli olan o canimYorgunum çok yorgunum yiğit beni çok yoruyo doğdu doğalı mememde su ara tek isteğim deli gibi sütüm olsa da mememde durmaya devam etse oğlum ama öyle değil çok ağlıyo lanet olsun şu sütü artıramadım doğum kilomun üzerine çıktım sırf sut olsun diye yok olmuyo şimdi eli mahkum mama yapicam ağlamaktan bitap oldu yavrum dua edin sütüm çoğalsın yoksa çıldırıcam
3560 doğdu canımkaç kilo doğdu meleğin
Canım sabretmelisin duruyu da uykusuz günlerinde uyutmak için her yolu denedim ayağımda salladım gezdirdim emzirfim kucakta salladım uyumadı yatağına koydum 10 dkya uyymuştu. Belli olmuyor nasıl uyuyacaklarıBen de bugun çok yoruldum baturalp ne doğru düzgün emdi ne de icesine uyudu 7buçukta uyandık şimdiye kadar belki 2 saat uyumuştur toplamda şimdi sallayarak uyutmaya çalışıyorum fön makinesi sesi eşliğinde niye bazen böyle oluyo anlamıyorum bi günümüz bi günümüze uymuyo sabır sabır yaa sabır
Canim çıkarabiliyor çok şükür.alttan iki dışımızda cikmis beyaz beyaz bence kasiniyor erken çıkarıyor dişini çok huysuzCanım bazı bebeklerin dili bitik olurmuş kayınvalide öle der tam ismini bilmiyorum eltimin bebeğinin dilini kesmişti doktor bebişin dilini dışına çıkarabiliyomu
Evet canimmert de 500 gr aldı 3.ay kontrolünde
sendemi sadece anne sütü veriyosun ediz e
Canim benim sagol. Rezene kimyon tohumu anason iciyorum aksamlari, 5ten sonra uyutmamaya calisiyorum, 7 bucukta banyo yaptiriyorum. Ama bence 4 ayimiz yaklasti buyudugu icin duzene giriyor bunlarla hic alakasi olmayabilir.Maşallah Ediz'e yaa Allah nazardan saklasin canım darısı bizim başımıza bir formülü varsa alalim
Tatlım nasılsın kaç gündür karşılaşamıyoruz özlettin kendiniCanim benim sagol. Rezene kimyon tohumu anason iciyorum aksamlari, 5ten sonra uyutmamaya calisiyorum, 7 bucukta banyo yaptiriyorum. Ama bence 4 ayimiz yaklasti buyudugu icin duzene giriyor bunlarla hic alakasi olmayabilir.
Canim benim uzulme bu kadar elinden geleni yapmissin, yigidin de anne sutu almis ve almaya devam edecek onemli olan bu, anne sutunun faydalarini goruyor, ustune de mama eklemenn dunyanin sonu degil, uzulmeni anliyorum gercekten ama kendine yuklenme lutfen, konustugumuz gibi icindeki cocuga sefkat goster onu sakinlestir ki yetiskin halin yine dumene gecsinYorgunum çok yorgunum yiğit beni çok yoruyo doğdu doğalı mememde su ara tek isteğim deli gibi sütüm olsa da mememde durmaya devam etse oğlum ama öyle değil çok ağlıyo lanet olsun şu sütü artıramadım doğum kilomun üzerine çıktım sırf sut olsun diye yok olmuyo şimdi eli mahkum mama yapicam ağlamaktan bitap oldu yavrum dua edin sütüm çoğalsın yoksa çıldırıcam
Hoşgeldin cnmHosbuldum canım. uye olmak icin baya bi ugrastim gunlerce tarayicimda sorun varmis sonunda burda sizlerleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?