• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vajinal ultrasonun bir sakıncası olur mu ki çoğu kişi ilk muayneeyi öyle oluyormuşta.daha net görünüyo heralde
öyle bi inanış var ama doktorlar zaten dikkat ederek muayene ediyorlarmış.
Vajinal problemleri, rahim ağzını görüntülemek ve erken gebeliğin takibi için çok yararlı bir ultrason yöntemidir ve dikkatli yapıldığında hiç bir zararlı etkiye yol açmıyor

Cnm dşlerim hassaslaştu derken nefes alıyo gibi dişler sızlıyo demi bende sorcam bu hfta doktora günde 5 hap alıyorum zaten folik demir progeston sbh aksam bde magnezyum aliyim bari yok yok
Kökleri zayıf gibi biraz daha bastırsam yemek yerken sallanıp dökülcek gibi hissediyorum. Ben doktora soylıycem ona gore artık ne verirse hemen başlıycam.

Aynı tarihli birini bulabildim:)) Evet devam ediyor bulantıda başladı bugün erken aslında ama ilkinde böyle olmamıştı. Bekliyorum iki hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Ağrılar böyle devam etmezse tabi...

ya benim gibi daha hiç gitmeyen varmı? ben cumartesi regly günümde öğrendim idrar testiyle hala gitmedim. 20 aralıga aldım gün bilemedim napsam

Kızlar ben bayağı iyileştim, çok şükür. Hamileyken grip olmak ne kadar kötüymüş. Umarım bir daha tekrarlamaz. Bir de, başkaları da sormuş ama, benim karnım şimdiden çok büyük ya. Çok zayıf biri değilim, ama karnım dümdüzdür. 3 haftadır falan sanki 3-5 aylık gibiyim. Hiçbir şekilde içime çekemiyorum, canım yanıyor. Evdeki kıyafetlerimden o kadar azını giyebiliyorum ki, şimdiden bir-iki hamile kıyafeti siparişi verdim bile. Sizde de böyle bir şey var mı? Korkumdan tartılamıyorum. Bu haftasonu da düğün var, ne giyeceğim hiçbir fikrim yok.

Kızlar ben bayağı iyileştim, çok şükür. Hamileyken grip olmak ne kadar kötüymüş. Umarım bir daha tekrarlamaz. Bir de, başkaları da sormuş ama, benim karnım şimdiden çok büyük ya. Çok zayıf biri değilim, ama karnım dümdüzdür. 3 haftadır falan sanki 3-5 aylık gibiyim. Hiçbir şekilde içime çekemiyorum, canım yanıyor. Evdeki kıyafetlerimden o kadar azını giyebiliyorum ki, şimdiden bir-iki hamile kıyafeti siparişi verdim bile. Sizde de böyle bir şey var mı? Korkumdan tartılamıyorum. Bu haftasonu da düğün var, ne giyeceğim hiçbir fikrim yok.

geçmiş olsun canım. e artık hamile kıyafetleri almak gerek . bende de şişlik başaladı ya :/

öyle bi inanış var ama doktorlar zaten dikkat ederek muayene ediyorlarmış.
Vajinal problemleri, rahim ağzını görüntülemek ve erken gebeliğin takibi için çok yararlı bir ultrason yöntemidir ve dikkatli yapıldığında hiç bir zararlı etkiye yol açmıyor
tmm canım saol içim rahatladı :)

sen hiç mi gitmedin doktora? Bak hayatım zaten kese Bhcg 1500-2000 civarında iken gözüküyor. Kesenin durumuna göre de doktor kalp atışları için çağırıyor. Madem üzülme durumun var. o zaman ben derimki 2 günde bir bhcg yi takip et ondan sonra istenen değerlere ulaşınca doktora git. Ama bunu asla kaçırma çünkü dış gebelik mol gebelik vs Allah korusun bunlar hep riskli ve geç kalınmaması gereken durumlar. Artı birde şunu düşün erken gittiğinde bebişinin sesini görüntüsünü erkenden duyacaksın ve göreceksin.

evet duydum daha hiç gitmedim ondan 20 aralığa aldım ilk görünmek için. hcg için 2 günde bir ölçtüremem çnki işteyim söylemiyorum kesinleşip rapor almadan işim sakat çünki :( karmançorman kafam sancımda var ama bakıorum herkezin varmış.

evet duydum daha hiç gitmedim ondan 20 aralığa aldım ilk görünmek için. hcg için 2 günde bir ölçtüremem çnki işteyim söylemiyorum kesinleşip rapor almadan işim sakat çünki :KK43: karmançorman kafam sancımda var ama bakıorum herkezin varmış.

kimyasal yaşadım hemen koştum sürekli değerleri ölçtürdüm 20 lerdeydi düştü bebek çok üzüldüm geçtiğimz martda oldu etkilendim ondan biraz daha büyüsün kesesi kalbi olsun diye düşündüm bu sefer görümcemde acemilik etme az bekle 5-6 da gidersin demişti ilk bebekte. bunu daha ailemize bile sölemedik :anneadayı::110:

oo senn baya yüksekmiş canm senin perşembeye 8000 falan olur benm çarşamba 84 dü hakkımızda hayırlısı bakalım
senin geçç döllenme olabilir belki canım zaten bu hcg sonucunu bi anlayamadım valla.allaha emanetiz stres çok yapıyorum bnde kese var mı yok mu kalp atışı duyulcakmı doğru düzgün sevinemedim bile ama 10 ayda anca olunca geriliyorum açıkçası.bnde hiç belirti de yok sende var mı bulantı falan.

senin geçç döllenme olabilir belki canım zaten bu hcg sonucunu bi anlayamadım valla.allaha emanetiz stres çok yapıyorum bnde kese var mı yok mu kalp atışı duyulcakmı doğru düzgün sevinemedim bile ama 10 ayda anca olunca geriliyorum açıkçası.bnde hiç belirti de yok sende var mı bulantı falan.
benmde 9. ayımdı canm dün değerim 380 olmustu çok şükür 2 kat artıyo. sabah yataktan kalkınca acayip bi mide bulantısı oluyo ama hemen geciyo bide gögüslerim çok büyüdü ve sarı akıntım var

kimyasal yaşadım hemen koştum sürekli değerleri ölçtürdüm 20 lerdeydi düştü bebek çok üzüldüm geçtiğimz martda oldu etkilendim ondan biraz daha büyüsün kesesi kalbi olsun diye düşündüm bu sefer görümcemde acemilik etme az bekle 5-6 da gidersin demişti ilk bebekte. bunu daha ailemize bile sölemedik :anneadayı::110:
canım geçmiş olsun demekki vakti zamanı varmış şimdi gelmiş.inş sıkıntısız atlatırsın.kimyasalda değer düşük mü oluyo normalden

ya benim gibi daha hiç gitmeyen varmı? ben cumartesi regly günümde öğrendim idrar testiyle hala gitmedim. 20 aralıga aldım gün bilemedim napsam
Bende aynı adet gününde öğrendim ve bir daha kan test bile yaptırmadım doktor sadece üç hafta sonra gel.dedi iki hafta kaldı heyecanla bekliyorum kese görüyorlar bende isterdim aslında ama sabredeyim.diyorum .

Bayanlar merhaba ne kadar cok yaziyorsunuz yetisemiyorum :KK48: bayanlar benim esim doktor vajinal ultrasonun bebege olumsuz hicbir etkisi yok diyor... ben daha doktor randevusu almadim ama ultrasonlarimi esim yapacak kalp atisini duyunca giderim insallah... insallah duyariz sagliklidir bebislerimiz

Back