2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kıyamam yaa günduzleri ayaga kalkabiliyo musun esin yokken kendini idare edebiliyo musun ben fenayım ya

Zorla bişeyler yemeye çalışıyorum eve gelince soruyor tek tek ne yedin diye seni annene gönderirim kendine bakmazsan diyor :) bir dilim ekmek zorluyom sabah öğlen sevmediğim halde yoğurt akşama 1 elma idare edip gidiyoz geri kalan zamanlarda yatış böyle idare ediyorum

kızlar allahın izniyle hiçbişey olmaz. ben ilk gebeliğimde ağda yapıyordum üstelik kendim yaptım son zamana kadar. bi bezi çekesiye ter dökerdim o kadar kasılırdım yani düşünün hiç bişey olmadı çok şükür. çok canınız yanıyorsa emla diye bir krem var onu tavsiye ederim. tamamen acıyı bitirmese de kısmen azaltıyor.

Yaaa ben sersemligimi atiyim uyaniyim diyene kadar ne kadar cok yorum yapmissiniz
Hatirlayanlar bilir ben vampir anne geceleri uyku yok yaaa bi suredir bana
boyle oluncada gunduzler perte cikio

Yaaa ben sersemligimi atiyim uyaniyim diyene kadar ne kadar cok yorum yapmissiniz
Hatirlayanlar bilir ben vampir anne geceleri uyku yok yaaa bi suredir bana
boyle oluncada gunduzler perte cikio

bence tadını çıkar canım bebiş doğunca uykusuz gecelere bi de gündüzler eklenebilir çünkü

merhabalar bende ikinciyi bekliyorum.ilk bebegim 2013 temmuzda dogdu.kizim varama ikinciyi ogrenemedim daha hareketleri de bir haftadir hissediyorum minik minik.hatta dun hissetme ile birlikte karnimin da hafif iteklendigini gordumm :) her aksam bi saat gozumu kirpmadan izliyorum :)

Canım biz ilk gebeliğimde de 7 aylıkken tatile gtmiştik. Doktorum uçakla gitseydin keşke demişti bir tek. Bu sefer uçakla gdcez allah izin verirse. Bir sorun olursa da 3 gün öncesinden iptal edilebiliyomuş. Öyle yaparız diye düşündük. Oğlum da kardeşi gelmeden deniz, havuz tatil yapsın eğlensin istedim. Kısmet artık.

kız ben şimdiden geceleri uyuyamıyorum yada uykunun en güzel yerınde çatt uyanıyorum. şimdiden böyleysem göbeğim büyüdüğünde havalar ısındıgında napıcam bakalım

Ben bugun bi delilik yapip martin 12 sine lokman hekim elif terziden randevu aldim ins memnun kalirim.
Tabi o zamana kadar ayrintili ultrasound icin bes yildizli hastanem sami ulusa son bi kez ugramayi dusunuyorum
Ayrintili ultrasound icin 17 18 haftalik olmak gerekiomus bilgisi olanlar bisiler yazabilirmiiiiiii?☺

kız ben şimdiden geceleri uyuyamıyorum yada uykunun en güzel yerınde çatt uyanıyorum. şimdiden böyleysem göbeğim büyüdüğünde havalar ısındıgında napıcam bakalım
Sende bendensin iyice manyak oldum insan uyuyamamaya bile niye sevinirki
Bide gunes acti degmeyin keyfime moduna girdim

Şimdi doktoruma gittim canım, içeride rahimde kanama görünmüyor, neden diyorum cevap veremedi doktor, ultrasonda normal görünüyor
Birde karın ve kasuk bölgemde ani sancı gibi bişey oluyor sizde de oluyor mu? Eskiden çok minik olurdu belli belirisz..

canım . bence işten çıkma. eğer ayakta çalışmıyorsan.
izin vermek zorundalar.
seni çıkarırlarsa tazminat vermek zorundalar.
Yok ayakta değilim canım.. İizin hast. gitmeme var ama rapor getirsem bu iş böyle olmaz diyor, surat asıyor bi kaşık suda boğasım geliyor benimde..
Aslında eşimin patronu işten çıkarsa 1 ay sigortalı göstersek yetiyor 4 aylık doğum parası için, hallederiz onu demiş.
Çıkarmazda ancak surat asıyor ters davranıyor, deli olucam, böyle oluncada üzülüyorum yapım gereği kafama takıyorum sürekli, bu da zarar değil mi bana

Kahve leke yine(( geçti demişti oysaki doktorllar..
Sanırım işi bırakacağım izin vermiyorlar çünkü..
Canim gecmis olsun kahve leke bnm kabusum resmen ama yattim gecti mutlaka ve mutlaka yatip dinlenmen lazim.sadece wc icin kalk gectigini goruceksin tabiki bol bol su...allah sifalar versin

ayyyy çok güzel ya.. İnşallah bizde en kısa zamanda hissederiz senin gibi

canım Allah yardım etsin.
taksitlerinizden az kalıyormuş .
kaç yıl kaldı bitmesine.
sen de çalışıyorsun demi.
Daha yeni kredimiz 1 yıl oldu, ve kocaman 7 yıl var..
Çalşıyorum birde eşimin babası emekli maaşını bize veriyor, ama gebe kalmak istemiyorum bende kimseye..

Canim gecmis olsun kahve leke bnm kabusum resmen ama yattim gecti mutlaka ve mutlaka yatip dinlenmen lazim.sadece wc icin kalk gectigini goruceksin tabiki bol bol su...allah sifalar versin
Biliyorum canım 5 gün yattım geçmişti, işe geri döndüm yine başladı, halbu ki oturarark bir işim var.. Sağol suyu ihmal etmemeliyim evet..

Canim lnsaallah bir an once daha saglikli kolay bir hamileligimiz olur benim bu daha iyi gunlerim dr lara gore bebek buyudukce bobrek taslarim beni kendlmden gecirecekmis ilerde daha zor sancilar icinde tepinecegini bilmek cok daha zor bi durum..yine de beterin beteri var diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…