- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.501
Ayy kıyamam yaa günduzleri ayaga kalkabiliyo musun esin yokken kendini idare edebiliyo musun ben fenayım ya
Ben eskiden lazer yapıyordum hamile olduğumu öğrenene kadar. Tabi seanslarım daha bitmemişti. Bu yüzden jilet yapıyorum ben..
canım ben ağda yaptırıyorum bir zararını da görmedim. Benim ablamda 3 hamileliğinde hep ağda yaptırdı. ama yinede içim rahat etmiyor dersen doktoruna sor
Ben de dayanamayip yaptircam agdayi bu gidisle kendimi kasmazsam bir problem olmaz diye umut ediyorum. Yarin doktoruma da sorarim.
Yaaa ben sersemligimi atiyim uyaniyim diyene kadar ne kadar cok yorum yapmissiniz
Hatirlayanlar bilir ben vampir annegeceleri uyku yok yaaa bi suredir bana
boyle oluncada gunduzler perte cikio
canım bizde haziran 1 tatile gidelim diyorum doktoruma sordum hayır sakın rezervasyon yaptırma ozaman uygunmusun bakıcam ona göre dedi. biz zaten salaş bi tatil düşünüyoruz 5 yıldız sevmediğimiz için çocuktan önce tatile çok ama çok ihtiyacım var geçen yazım çok zor geçti.bu yaz bi resetlensek ne iyi diyorum ama nasip
Günaydın kızlar kızım dün gece deliksiz uyudu şukur hiç sıkıntı yaşamadık bugünde karne almaya gideceğiz ilk karnemiz heyecan yaptım :)[/QUOT
Canım geçmiş olsun. Karneniz de hayırlı olsun, ömrü başarılarla dolup taşsın inşallah
Haklisin kesinliklebence tadını çıkar canım bebiş doğunca uykusuz gecelere bi de gündüzler eklenebilir çünkü
Beeeen hala yatiyorm. enerjim geri gelmiycek diye de cok korkuyorm.saatlerce yurumek istiyorm.ama yataktan bile kalkamiyorumBulantılar nasıl kızlar halsizlik ,tansiyon düsüklugu vs. benim gibi hala yatan var mıı
Sende bendensinkız ben şimdiden geceleri uyuyamıyorum yada uykunun en güzel yerınde çatt uyanıyorum. şimdiden böyleysem göbeğim büyüdüğünde havalar ısındıgında napıcam bakalım
Şimdi doktoruma gittim canım, içeride rahimde kanama görünmüyor, neden diyorum cevap veremedi doktor, ultrasonda normal görünüyorTatlım bende de oluyor ara sıra. Kahverengi olduğunda korkmama geerk olmadığını söyledi doktorum. İçeride bebek yer yaptığında kendine kanama oluyor rahimde. Bu tip kanamalar kendisini kahverengi akıntı şeklinde vücuttan dışarı atıyor ki bu da aslında iyi birşey. Benim mesela ayın 15i akşamı çok büyük korkum oluştu. Akşam lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda kahverengi gördüm. Tuvalet kağıdına da geldi baya yoğun çok korkmuştum. Pazar günü doktorumla görüştüm bu renkte korkmama gerek olmadığını anlattı. 19unda randevum vardı. Plesanta sol duvardan 4cm uzunluğunda bir parça olarak, 1.5cm uzaklaşmış rahim duvarından kopup kanamayı bu yapmış. Ama korkacak bişey yok dedi bu durumda da düşün artık :) O yüzden hiç evham yapma tatlım...
Yok ayakta değilim canım.. İizin hast. gitmeme var ama rapor getirsem bu iş böyle olmaz diyor, surat asıyor bi kaşık suda boğasım geliyor benimde..canım . bence işten çıkma. eğer ayakta çalışmıyorsan.
izin vermek zorundalar.
seni çıkarırlarsa tazminat vermek zorundalar.
Canim gecmis olsun kahve leke bnm kabusum resmen ama yattim gecti mutlaka ve mutlaka yatip dinlenmen lazim.sadece wc icin kalk gectigini goruceksin tabiki bol bol su...allah sifalar versinKahve leke yine(( geçti demişti oysaki doktorllar..
Sanırım işi bırakacağımizin vermiyorlar çünkü..
ayyyy çok güzel ya.. İnşallah bizde en kısa zamanda hissederiz senin gibimerhabalar bende ikinciyi bekliyorum.ilk bebegim 2013 temmuzda dogdu.kizim varama ikinciyi ogrenemedim daha hareketleri de bir haftadir hissediyorum minik minik.hatta dun hissetme ile birlikte karnimin da hafif iteklendigini gordumm :) her aksam bi saat gozumu kirpmadan izliyorum :)
Daha yeni kredimiz 1 yıl oldu, ve kocaman 7 yıl var..canım Allah yardım etsin.
taksitlerinizden az kalıyormuş .
kaç yıl kaldı bitmesine.
sen de çalışıyorsun demi.
Biliyorum canım 5 gün yattım geçmişti, işe geri döndüm yine başladı, halbu ki oturarark bir işim var.. Sağol suyu ihmal etmemeliyim evet..Canim gecmis olsun kahve leke bnm kabusum resmen ama yattim gecti mutlaka ve mutlaka yatip dinlenmen lazim.sadece wc icin kalk gectigini goruceksin tabiki bol bol su...allah sifalar versin
Canim lnsaallah bir an once daha saglikli kolay bir hamileligimiz olur benim bu daha iyi gunlerim dr lara gore bebek buyudukce bobrek taslarim beni kendlmden gecirecekmis ilerde daha zor sancilar icinde tepinecegini bilmek cok daha zor bi durum..yine de beterin beteri var diyorumZorla bişeyler yemeye çalışıyorm eve gelince soruyor tek tek ne yedin diye seni annene gönderirim kendine bakmazsan diyor :) bir dilim ekmek zorluyom sabah öğlen sevmediğim halde yoğurt akşama 1 elma idare edip gidiyoz geri kalan zamanlarda yatış böyle idare ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?