- 3 Ocak 2015
- 483
- 352
- 88
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.521
O donerken batmalar oluyo canim normalayyy bende suan msj yazmak icin donerken kasigim batti napcz bole korkarak bilmiorm cok derinde suyun icinde allahn izinyle bisey olmaz die dusuncez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O donerken batmalar oluyo canim normalayyy bende suan msj yazmak icin donerken kasigim batti napcz bole korkarak bilmiorm cok derinde suyun icinde allahn izinyle bisey olmaz die dusuncez
ya herkes erkek dio cin takwimi cildmin duzelmesi fln ama bana kiz gbi gelio blmem saglikli olsnda diyelm hepimz tabi subattan sonra isim aramaya baslicaz hepimz:)))Hehee. Cinsiyet tahminide basladi. Ay cok heycanli
erkek mi geciyo icinden
Benim diger ikisinde de cin takvimi tutmustu.bakalim bu tutcak mi :)ya herkes erkek dio cin takwimi cildmin duzelmesi fln ama bana kiz gbi gelio blmem saglikli olsnda diyelm hepimz tabi subattan sonra isim aramaya baslicaz hepimz:)))
sende ne ckio suan?ben alyansta sallandirdim gobegimde hep erkek:)Benim diger ikisinde de cin takvimi tutmustu.bakalim bu tutcak mi :)
cnm bende 3kere gordm hep gormek istio insan nasi yanip sonuyo o kalp sasirio insanBen yarin doktora gidecegm kalp atisi icin ama cok heyecanliyim. Birden aklma gelince sanki bi somraki ders cok onemli bi sinava gircek gibi icim hopluo...ayyyy
Canim allah kolaylik versin . Benimde oglum var oda güreş etmek ve savaşmak istoyor surekli. Üstüme çıkıyor..Günaydın. Dr bana kan ilaci verdi ama benim degerlerim düşmüş kullanmam gerek ama unutuyorum. Benim de en buyuk sorunum ara da oglumun tekme atmasi karnima cok sert degil ama allahim korusun
günaydın kızlarr...gunaydn cnmm bi erkenci biziz:)
Allahim bebeklerimizi korusun artik ona emanet elimden geldigince sakiniyorum ams seninki ka. YaşındaCanim allah kolaylik versin . Benimde oglum var oda güreş etmek ve savaşmak istoyor surekli. Üstüme çıkıyor..
3.5 yasinda canim. Babamizda yurt disinda surekli o yuzden hep benle oynuyor.Allahim bebeklerimizi korusun artik ona emanet elimden geldigince sakiniyorum ams seninki ka. Yaşında
Yeni bebegi olan arklarim var onalrinda ilk vocuklari kucuktu hep tasimislat ayni seyleri yasamislat bisey olmamis ins bizde sagsalim aliriz kucagimiza3.5 yasinda canim. Babamizda yurt disinda surekli o yuzden hep benle oynuyor.
Bu arada ben de cinsiyeti acayip merak ediyorum
Ikinci olacak benim ins birde oglum var minnacik:)İlk mi olacak canım? Ben de çok merak ediyorum. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin.
Ikinci olacak benim ins birde oglum var minnacik:)
Kesinlikle dogru farkli olsun geciyo ama once saglik tabi herkes kizin olsun diyo esim sürekli kizlardan bahsediyo kiz ayakkabilari gösteriyor belli etmiyorum ama benimde icim gidiyoOndan merak ediyorsun zaten. İlkte o kadar merak edilmiyorikinci değişik olsun istiyor herkes. Benim de oğlum var ve ben de çok merak ediyorum günler geçmiyor resmen. Aslında çok az kaldı 1ay sonra öğrenicez