• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın. Dr bana kan ilaci verdi ama benim degerlerim düşmüş kullanmam gerek ama unutuyorum. Benim de en buyuk sorunum ara da oglumun tekme atmasi karnima cok sert degil ama allahim korusun
Canim allah kolaylik versin . Benimde oglum var oda güreş etmek ve savaşmak istoyor surekli. Üstüme çıkıyor..

Ikinci olacak benim ins birde oglum var minnacik:)

Ondan merak ediyorsun zaten. İlkte o kadar merak edilmiyor ;) ikinci değişik olsun istiyor herkes. Benim de oğlum var ve ben de çok merak ediyorum günler geçmiyor resmen. Aslında çok az kaldı 1ay sonra öğrenicez

Ondan merak ediyorsun zaten. İlkte o kadar merak edilmiyor :KK66: ikinci değişik olsun istiyor herkes. Benim de oğlum var ve ben de çok merak ediyorum günler geçmiyor resmen. Aslında çok az kaldı 1ay sonra öğrenicez
Kesinlikle dogru farkli olsun geciyo ama once saglik tabi herkes kizin olsun diyo esim sürekli kizlardan bahsediyo kiz ayakkabilari gösteriyor belli etmiyorum ama benimde icim gidiyo

Back