• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi aksamlar kizlar dune kadar bulantilarim cok oluyordu cikariyordum bugun hic bulantim olmadi normalmidir acaba

Merhaba canim dr banada demir ilaci verdi cok bulanti yapti ilaci geri cikariyordum dr a dedim 10 gun ara ver dedi bu kez surup yazdi bakalim onuda icebilecekmiyim
canim kan sayimin dusuk mu cikti? normalde 6. aya kadar kan ilaci vermiyorlar.

Benim dusuk yaptigimda da bulanmisti halbuki midem ama simdi cok bulanmio die merak ediorm yine. Bi yanim alakasi yok dio ama bi yandan da nie bulanmio diorm. Hayirlisiyla bi kalp atisini gorseydim...

İyi aksamlar kizlar dune kadar bulantilarim cok oluyordu cikariyordum bugun hic bulantim olmadi normalmidir acaba
Super ayni gunuz seninle evet bitmiş olabilir canim. Farisi basima. Normal tabi azalması bitmesi zamanki geldi artik :- . Allahim az kalmistir inşallah benim de:-)

Bulantı kusmalari olan arkadaslar Allah yardımcınız olsun çok zordur..bende bulantı varmı yok mu gelecekmi gelmeyecek mi anlayamıyorum :KK51:mide rahatsızlıği var fazlası ile..ben diyorum eşime ikinci bebek baya sonra zormuş hamilelik diyorum şimdiden :)ama hayırlısı tabi kısmet.Allah sabır versin bizlere yardım etsin sağ salim kavuşalimda ..:KK68:

Serummu alsam acabs ya o biraz toparliyor psk bozuldu midem delinmez dimi bogazim bi acıyor offf :(

Bulantı kusmalari olan arkadaslar Allah yardımcınız olsun çok zordur..bende bulantı varmı yok mu gelecekmi gelmeyecek mi anlayamıyorum :KK51:mide rahatsızlıği var fazlası ile..ben diyorum eşime ikinci bebek baya sonra zormuş hamilelik diyorum şimdiden :)ama hayırlısı tabi kısmet.Allah sabır versin bizlere yardım etsin sağ salim kavuşalimda ..:KK68:
Bence olmamis canim senin olmayacak da.. Sanslisinn...:-)

O mu yaptı acaba yan etkilerine bi bak canım çok ya olabilir belki
Bilmiyorumki 9 ocakta randevum var sorucam dr a icmezsem bebise birsey olur diye korkuyorum.ms rahatsizligimda var.folik asit ictikten sonra basimda agriyor ama olsun bebis gelsinde herseyi cekerim ben:)

Back