- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.481
İyi aksamlar kizlar dune kadar bulantilarim cok oluyordu cikariyordum bugun hic bulantim olmadi normalmidir acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim herkesin ayni olmaz benim 20. haftaya kadar devam etmisti. bunda nasil olur bilmiyorum.Kizlarr bugün videoda izledim 10.hafta bulanti hafifler dior varmı hafifleyen yemek yiyorum ama durmuyo benim bunaldim artik bu durumdan![]()
![]()
![]()
canim kan sayimin dusuk mu cikti? normalde 6. aya kadar kan ilaci vermiyorlar.Merhaba canim dr banada demir ilaci verdi cok bulanti yapti ilaci geri cikariyordum dr a dedim 10 gun ara ver dedi bu kez surup yazdi bakalim onuda icebilecekmiyim
Normal cikti degerlerim bilmiyorum neden erken verdi ilaci gorunce bulanmaya basliyorcanim kan sayimin dusuk mu cikti? normalde 6. aya kadar kan ilaci vermiyorlar.
Benim doktorum 4. Ayinda veriyoruz dedi ama sayim fln yapiadi henüz.canim kan sayimin dusuk mu cikti? normalde 6. aya kadar kan ilaci vermiyorlar.
Insallah kurtulursun10.haftaya girdim ama azalma falan yok bulantida. Az sakinlese de iki lokma yesek yawcok bunaldim artik
Allah yardimcimiz olsun
Super ayni gunuz seninle evet bitmiş olabilir canim. Farisi basima. Normal tabi azalması bitmesi zamanki geldi artik :- . Allahim az kalmistir inşallah benim deİyi aksamlar kizlar dune kadar bulantilarim cok oluyordu cikariyordum bugun hic bulantim olmadi normalmidir acaba
ben zamaninda kullanmamistim. dogumdan sonrada degerlerim iyi cikmisti. benimde midemi cok bulandiriyordu.Normal cikti degerlerim bilmiyorum neden erken verdi ilaci gorunce bulanmaya basliyor
Bence olmamis canim senin olmayacak da.. Sanslisinn...Bulantı kusmalari olan arkadaslar Allah yardımcınız olsun çok zordur..bende bulantı varmı yok mu gelecekmi gelmeyecek mi anlayamıyorummide rahatsızlıği var fazlası ile..ben diyorum eşime ikinci bebek baya sonra zormuş hamilelik diyorum şimdiden :)ama hayırlısı tabi kısmet.Allah sabır versin bizlere yardım etsin sağ salim kavuşalimda ..
![]()
Kaç kez kusuyorsun günde?Serummu alsam acabs ya o biraz toparliyor psk bozuldu midem delinmez dimi bogazim bi acıyor offf![]()
O mu yaptı acaba yan etkilerine bi bak canım çok ya olabilir belkiProgestan kullaniorum gunde 3 kere 2 ser tane
Ayy insallah gecmistir canim geri baslarsa diye korkuyorumda evet ayniyiz insallah seninde bulantin gecerSuper ayni gunuz seninle evet bitmiş olabilir canim. Farisi basima. Normal tabi azalması bitmesi zamanki geldi artik :- . Allahim az kalmistir inşallah benim de![]()
Bende kullanmak istemiyorum erken verdigini dusunuyorum gorunce bile migdem bulaniyorben zamaninda kullanmamistim. dogumdan sonrada degerlerim iyi cikmisti. benimde midemi cok bulandiriyordu.
Bilmiyorumki 9 ocakta randevum var sorucam dr a icmezsem bebise birsey olur diye korkuyorum.ms rahatsizligimda var.folik asit ictikten sonra basimda agriyor ama olsun bebis gelsinde herseyi cekerim ben:)O mu yaptı acaba yan etkilerine bi bak canım çok ya olabilir belki