- 1 Şubat 2013
- 270
- 202
- 333
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.561
Gunaydin bulanıyorum ben bol bol en büyük sorunum bu. .Gunaydin kizlar nasilsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin bulanıyorum ben bol bol en büyük sorunum bu. .Gunaydin kizlar nasilsiniz
Benimde bulantim cok oluyordu dunden beri hic yok denecek kadar azaldi normalmi acaba birden azalmasi insallah bulantilarin gecer canimGunaydin bulanıyorum ben bol bol en büyük sorunum bu. .
Aynn oyle canim...kizim 39 haftalikti dogdu. Oglum 39+5 te. O 5 gun bana cok zor gelmisti. Agirlasmistim ya fazladan cekiorm gibiydi. Halbuki onlar hic onemli deilmis. Rabbim saglikli evlat bersin. Gerisi isin guzellikleriymis. Oglum hareketsizce kucagimda dururkenki hemsirelerin elinde kolunun dustugu ani dusununce onemli olanin ne okdugunu anliyorsun. Ben kizimda meger ne kadar az sevinmisim diorm. Bebegin dogar dogmaz aglamasi ne buyuk nimetmis. Dogumda doktor dahil tum kadro agladik. O kadar uzuldugumuz kadar sevinmis miydik kizimda !!!! Cok sukretmek lazim coook[/QUOTE]Çok büyük bir acı yaşamışsın canım. Geçmiş olsun.. Allah inşallah gönlüne göre verir.. Senin yaşadığın da tabi en önemli şeyin sağlıklı doğması olduğunu gösteriyor hepimize.. Gerisi yalan..
Sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize. İyi düşünelim ki iyi olsun
Bende merak ediyorum. Bir oglum var insallah buda kiz olur. Nedense oglan hissediyorum ama.Bu arada ben de cinsiyeti acayip merak ediyorum
İyiyim gulum sen nasilsin benim bulantim dunden beri yok denecek kadar azaldihala bulantım yok kasık ağrısı var o kadar nasılsınız hamişler
canımm allah bize bağışlasın yavrularımızı ben arada pembe leke ağrılar yaşıyorum inş geçecek ama 7 aydır istedik oldu korkuyoruz herşeyde bişey olacak diye eşim ilgileniyo sağolsun bende cinsiyet ayırmam ikiside olsun isterim peşpeşe getiririm :) eltilerimin hep kızları oldu kıskanç ikiz eltiler bana laf sokuyo bence oğlun olacak bari seninki oğlan olsun bende yap o zaman bi oğlan dedim kaldı öyle hayırlısı miniğim n olursa olsun sağlıklı gelsin bize inşBen de çok istiyorum, belli de ediyorum, inşallah kız olur diyorum herkese. Tabiki en önemlisi sağlıklı olması ama ilkinde hiç böyle yapmamıştım ne olsa farketmez demiştim o yüzden şimdi söylüyorum :)
Az kaldı bakalım, inşallah allah gönlümüze göre verir.
ohh iyi gidiyoo bende hiç yok ağrılarım beni korkutuyo o kadar tatlım hep yatıyorum zor günler geçirdim ben kanamalı basür filanİyiyim gulum sen nasilsin benim bulantim dunden beri yok denecek kadar azaldi
tatlım maşallah bu dördüncü mü9.haftadan sonra azalması beklinir zaten.ben düne kadar kusmuyordum dün nolduysa oldu.suan çok açım ve bir damla su bile içmedim korkuyorum
Gecmis olsun gulum kayisi kuru incir ye bol bol su ic dikkat et kendine zorlama sakinohh iyi gidiyoo bende hiç yok ağrılarım beni korkutuyo o kadar tatlım hep yatıyorum zor günler geçirdim ben kanamalı basür filan
Benim ilk hamileligim :)Senin digeri normal miydi canm
Benim icin de fark etmiyo saglikli olsun da...bi de Allah bana nasip ederse her sey iyi giderse ben hemen 6 ay sonra tekrar istiyorum pespese pespese bir suru istiyorum :) ama oglumu kaybettim ya bi oglum olsa istiyorum oglumun kiyafetlerini giydirsem ikisi icin de sevsem die. Nasip. Rabbim ne yazdiysa o olacak
canim kotu duusnup kotuyu cagrma hep surecek diye birsey yok gececek kendni daha rahat hissedceeksin zamanlaKızlar göğüs hassasiyeti ve kusmalar bugün birden yok oldu.normalde bulantıları çok zorluyordu bu sefer kaygilanmaya başladım bir aksilik mi var diyedua edin lütfen bebeğime.
Oyyy canimmm....annesinin ilk gozagrisi he...korkma dogumdan cnm hagirlisi hakkindaBenim ilk hamileligim :)
Kızlar göğüs hassasiyeti ve kusmalar bugün birden yok oldu.normalde bulantıları çok zorluyordu bu sefer kaygilanmaya başladım bir aksilik mi var diyedua edin lütfen bebeğime.
Ewet 6. Hafta basladi 5kilo verdim ilk zamanlar.daha kötüydü simdi yiyorum ama tadi yok cikarmayada devam tuzlu ayran iyi geliyor bak onu bi deneGeçici yani off cnm
senin devam ediyomu bulantı kudmalarin