• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorumki 9 ocakta randevum var sorucam dr a icmezsem bebise birsey olur diye korkuyorum.ms rahatsizligimda var.folik asit ictikten sonra basimda agriyor ama olsun bebis gelsinde herseyi cekerim ben:)
Yok iç canım zaten bebiş düşmesin diye progestan doktoruna söyle folic asit i değiştirir belki bende önceden Folbiol kullanıyordum o ağrı yapıyordu

Guzel bir kitap:)sizinde okuyup onerebileceginiz kitaplar varsa paylasalim

Eklentiler

• 20150104_001711.jpg
    20150104_001711.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 20150104_001711.jpg
    20150104_001711.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 75
brnim okuduğum iki kitap var ikisi de harika. tavsiye üzerine almıştom. Hafta Hafta Hamileliğiniz birinin adı. tüm haftaları tek tek yazmış haftası geldikçe okuyprum süper dünya çapında... diğeri de siz bebeğinizi beklerken bebeğiniz neler bekler. ay ay uzun uzun anlatmış bayıldımm.

kizlar bana doktor sesi 10.haftada duyariz dedi gorduk ama kalp atisini ses dinlemek zararliyms galiba ama cokta duymak istio insan

Ayy bu bulantilar beni öldürecek düne kadar istifa etmiyorum bu kadar suan içimde bir damla su bile yok.çok kötü hissediyorum :(

Merhaba canim dr banada demir ilaci verdi cok bulanti yapti ilaci geri cikariyordum dr a dedim 10 gun ara ver dedi bu kez surup yazdi bakalim onuda icebilecekmiyim
benim depolar bosalmisti tedavi oncesi igne kullanmaya basladim simdide surup kullaniyorum.o bulanti yapmiyor maltofer kullaniyorum

Cok erken yatinca :D
hastayim bide ya öksürük-burun akintisi. Cok korkuyorum öksürürken bebegime bisey olursa diye. Kasiklarim agriyo bazen öksururken :KK43:
ayyy bende suan msj yazmak icin donerken kasigim batti napcz bole korkarak bilmiorm cok derinde suyun icinde allahn izinyle bisey olmaz die dusuncez

Günaydın. Dr bana kan ilaci verdi ama benim degerlerim düşmüş kullanmam gerek ama unutuyorum. Benim de en buyuk sorunum ara da oglumun tekme atmasi karnima cok sert degil ama allahim korusun

Back