- 18 Nisan 2013
- 1.433
- 73
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.541
Senin oglus kac yasinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle dogru farkli olsun geciyo ama once saglik tabi herkes kizin olsun diyo esim sürekli kizlardan bahsediyo kiz ayakkabilari gösteriyor belli etmiyorum ama benimde icim gidiyo
Senin oglus kac yasinda
İnşallah.Bence olmamis canim senin olmayacak da.. Sanslisinn...![]()
Seninki kaç yaşında canımSenin oglus kac yasinda
Senin digeri normal miydi canmİnşallah.yoksa ben aglar eşime kafayı yedirtirdim canım tatlı olunca çekilmez oluyorum.çok şükür iyi geçiyor.ama nasıl doğum yapacağım onu düşünmeye başlamadım değil.
Allahım yardım etsin bizlere.
Ben de çok istiyorum, belli de ediyorum, inşallah kız olur diyorum herkese. Tabiki en önemlisi sağlıklı olması ama ilkinde hiç böyle yapmamıştım ne olsa farketmez demiştim o yüzden şimdi söylüyorum :)
Az kaldı bakalım, inşallah allah gönlümüze göre verir.
Benim oglus daha on dokuz aylik :)
Ikiz cok guzeeeelll. Masallah.Ben ikinci oglum olsun bir sünnet düğünü daha yapayım dedim Rabbim bir kız bir oğlan ikiz verdi
suan bnm içime doğan kız ama farketmez
Sağol canım bnmde ikizlerim 19 aylik uzerimde hiç inmiyolar.çok şiddetli darbe filan olmasında bogusmaktan bişe olmaz korkmayinIkiz cok guzeeeelll. Masallah.
Benim icin de fark etmiyo saglikli olsun da...bi de Allah bana nasip ederse her sey iyi giderse ben hemen 6 ay sonra tekrar istiyorum pespese pespese bir suru istiyorum :) ama oglumu kaybettim ya bi oglum olsa istiyorum oglumun kiyafetlerini giydirsem ikisi icin de sevsem die. Nasip. Rabbim ne yazdiysa o olacak
4falan degisio ama bazen 3Kaç kez kusuyorsun günde?
Yarıyor canim ben iki kere aldim toparladi beni 2 3 gün sonra yine eskisi gibi oluyorsun amaSerum işe yariyormu ???
tahriş oldu bogazim kusmaktan yutkunamiyorum bile![]()
Bende hep oyle duydum arkadaslarimda 3 aydan sonra veriyor ilsci dediler benimde kafam karisti neden erken verdi diye degerlerimde normal ciktiDr um Demir ilacı bulantı yapar dedi 3 ay bittikten sonra yazacağını söyledi
Him anladim canim banada once ferrum fort verdi icemedim simdide ferplex surup verdi daha kullanmadim insallah bulanti yapmazbenim depolar bosalmisti tedavi oncesi igne kullanmaya basladim simdide surup kullaniyorum.o bulanti yapmiyor maltofer kullaniyorum
Geçici yaniYarıyor canim ben iki kere aldim toparladi beni 2 3 gün sonra yine eskisi gibi oluyorsun ama
Geçici yanioff cnm
senin devam ediyomu bulantı kusmalarin