- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.461
8.Haftaya girdik canım6. Haftaya girdim canım,seen ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.Haftaya girdik canım6. Haftaya girdim canım,seen ??
canım ohaftalarda benim de çok gazım oldu. 10güne en fazla hatta bir haftaa geçer...Bende de aşırı gaz var yaa,çok sinir bi durum ,sancı yapıyor artık
İlk haftalardan beri en büyük derdim gaz. Umarım geçer en yakın zamanda canım.Bende de aşırı gaz var yaa,çok sinir bi durum ,sancı yapıyor artık
AmiiinArkadaslar bebeğinin kalp atislarini gördük bugün çok mutluyum tabi bulantilarimdan dolayi da serum verdi doktorum Allah bekleyen bütün herkese kalp atislarini görmeyi nasip etsin çok güzel bi duygu :)![]()
Ben varım canım. Bunların yanında aşırı içim yanıyor su içsem bile yangınım gitmiyor. Benim gibi olan var mı kızlar?aşırı hazımsızlık ve gaz sorunu yaşıyorum. yaşayan var mı ya da bunun bi çözüm yolu. iştahımda kapalı.
Masallah sana aminn bana keseyi daha gormedigim bulantim gogus agrim vs de olmadigi icin cok tedirginim ins bende kalp atisini ve keseyi gorurumArkadaslar bebeğinin kalp atislarini gördük bugün çok mutluyum tabi bulantilarimdan dolayi da serum verdi doktorum Allah bekleyen bütün herkese kalp atislarini görmeyi nasip etsin çok güzel bi duygu :)![]()
İlaç kullanıyor musun canım jel falanYaaaa yineee ilk akinti geldi beyaz arkadindan bu sefer kahverengi degilde turuncu geldi.nie yaa![]()
Progestan kullaniorum gunde 3 kere 2 ser taneİlaç kullanıyor musun canım jel falan
Sakinnn ikinmaaa cnm kesinlikle yasak Allah gostermesin.drunla konus soyler sana ne yapacaginiKabizken ikinma bebege zarar verirmi?
Bende de aşırı gaz var yaa,çok sinir bi durum ,sancı yapıyor artık
İlk haftalardan beri en büyük derdim gaz. Umarım geçer en yakın zamanda canım.
Ben varım canım. Bunların yanında aşırı içim yanıyor su içsem bile yangınım gitmiyor. Benim gibi olan var mı kızlar?
sodaya limon skmayi dene canm bideBen varım canım. Bunların yanında aşırı içim yanıyor su içsem bile yangınım gitmiyor. Benim gibi olan var mı kızlar?
Benim gunde 2 3 e dustu ama degisio gun gunKizlarr bugün videoda izledim 10.hafta bulanti hafifler dior varmı hafifleyen yemek yiyorum ama durmuyo benim bunaldim artik bu durumdan![]()
![]()
![]()
Yaa enn cok bugun zorlandim cok kotuydu yapamadimda bebeklerim benimledir insallah tamam sorayim canim demir ilaci kullaniyorum iki tane gunde o da artirdi galiba.Sakinnn ikinmaaa cnm kesinlikle yasak Allah gostermesin.drunla konus soyler sana ne yapacagini
Ben hamileliğin ilk üç ayında soda içilmemesi gerektiğini okumuştum biryerde. Bi araştırın önce isterseniz. Ayrıca bende soda daha beter gaz yapıyor, nefesim bile batıyor o zaman.sodaya limon skmayi dene canm bide
Yok korkma.cnm bisii olsaydi kanama olurdu.bi kere ikinmaktan birsey olmaz ama tekrarlarsan diye dedim ben.evet demir ilaci yapabiliyor kabizlik.Yaa enn cok bugun zorlandim cok kotuydu yapamadimda bebeklerim benimledir insallah tamam sorayim canim demir ilaci kullaniyorum iki tane gunde o da artirdi galiba.
Merhaba canim dr banada demir ilaci verdi cok bulanti yapti ilaci geri cikariyordum dr a dedim 10 gun ara ver dedi bu kez surup yazdi bakalim onuda icebilecekmiyimYaa enn cok bugun zorlandim cok kotuydu yapamadimda bebeklerim benimledir insallah tamam sorayim canim demir ilaci kullaniyorum iki tane gunde o da artirdi galiba.